Zajtrajší Horoskop Škorpión

(Denný Horoskop na Pondelok, 16.09.2024, znamenie Škorpión)

Nemiešajte sa do vzťahoch ostatných ľudí okolo vás. Rešpektujte súkromie svojich priateľov a ostatných okolo. Neraďte im, ani keď vás budú o radu žiadať. Ste dobrým radcom, no momentálne pôsobenie energií z konfliktnej strany planéty Merkúr vás robí podráždenejším. Vaša negativita by mohla vašich priateľov nahnevať či dokonca zhoršiť ich psychický stav. Venujte sa radšej svojej vlastnej osobe a zabudnite na problémy iných.

Škorpión Láska:

Pravda je niekedy zastrašujúca, no na druhej strane je oslobodenie od tajomstiev tak vzrušujúce... Nebojte sa pravdy a skúste jej chuť. Potýkajte sa s tým, ako pravda pôsobí na toho druhého a neobávajte sa v živote zmien. Takéto rady teraz váš horoskop prináša v láske. Ak stále hľadáte toho pravého je čas vyraziť do spoločnosti. Doprajte si kávu, či večerný drink s kamarátkami, alebo si to naplánujte na neskôr. Narazíte na zaujímavú osobu.

Škorpión Zdravie:

Negatívny trend pohybu planetárnych vplyvov pôsobí na vaše znamenie. Toto pôsobenie vám môže odčerpávať energiu, ktorá vám bude v tomto období chýbať.

Škorpión Práca a Peniaze:

V nasledujúcom období vybavíte dôležitý telefonát, pripravte sa na to. V práci môžete získať uznanie za skvelé nápady a riešenia, ktoré ste navrhli a vniesli do pracovného prostredia.

Rada na zajtra pre znamenie Škorpión:

Nenechajte si už viac nič prekĺznuť pomedzi prsty. Sledujte čo je pre vás dobré, čo zlé... Máte častokrát iba jednu možnosť nestratiť to, čo by ste potom hľadali.

Tohtotýždňový SPLN MESIACA je najpodstatnejšou udalosťou a takto nás zasiahne:


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com