Znamenie Zverokruhu Škorpión


Existujú pravdy aj klamstvá. Niektoré fakty sú založené na skutočných vlastnostiach znamení zverokruhu, zatiaľ čo iné sú šírené jedovatými jazykmi, aby vytvorili falošný obraz znamení. V tomto zhrnutí si povieme o faktoch, ktoré ukazujú, aké sú jednotlivé znamenia zverokruhu v skutočnosti. Pozrieme sa však aj na niektoré z najbežnejších mýtov o každom znamení, ktoré nie sú pravdivé.

Najdôležitejšie fakty o Škorpiónovi

Škorpión je znamenie zverokruhu, ktorému vládne Mars. Podľa astrológie je to ôsme znamenie. Zverokruh považuje Škorpióna za vášnivého a tajnostkárskeho človeka. Vyžaruje mimoriadne intenzívnu energiu. Škorpióni sú všeobecne známi svojou schopnosťou pritiahnúť pozornosť ostatných ľudí. Keďže majú veľkú charizmu, častokrát sa stávajú, niekedy nedobrovoľne, stredobodom pozornosti.

Škorpión sa radí medzi vodné znamenia zverokruhu. Ovláda ho prvok, ktorý je živlom neustáleho pohybu. Energia Marsu prepožičiava Škorpiónom jeho charakteristické črty, ako je bojovnosť, sila, zvedavosť. Voda, ktorá je jeho živlom dopĺňa tieto vlastnosti a pridáva Škorpiónovi ďalšie magické vlastnosti. Voda je napríklad spojená s mystickým vyžarovaním Škorpióna. Voda v astrologickom grafe pre znamenie zverokruhu Škorpión mu dodáva citlivosť i silný zmysel pre zvládnutie emócií.

Toto znamenie zverokruhu je považované za prirodzene zvedavé. Škorpiónovi prináleží energia, ktorá priťahuje ľudí. Dôveruje svojim inštinktom. Škorpiónové inštinkty sú veľmi silné. Dokážu ho častokrát ochrániť pred problémamy tým, že škorpión správne predvída svojími pocitmy nastávajúce udalosti. Vodný Škorpión je mnohokrát skromný. Ľudia ho poznajú ako ťažko čitateľné znamenie zverokruhu.

Škorpióni sú zanietení pre to, čo od života chcú. Charakteristické vlastnosti Škorpióna hovoria o tajnostkárskej povahe znamenia. V neposlednom rade je však nutné spomenúť aj dôležitú črtu jeho osobnosti, ktorou je dravosť a pracovitosť. Škorpiónové vlastnosti spomínajú najmú emócie, ktoré sú pre uvedené znamenie zverokruhu dôležité. Priatelia a rodina sú Škorpiónovou podstatov. Stará sa o blízkych, ochraňuje ich a vytvára túžený pocit bezpečia.

Škorpión však nieje známy iba na základe pozitívnych charakteristických vlastností. Znamenie zverokruhu, ktoré je prepojené s Marsom a vodou je dobré v hľadaní tajomstiev. Neustále sa snaží bojovať za dobro. Vždy nezištvne ochraňuje tých, ktorých miluje. Odlišuje sa, a to výrazne, od všetkých ostatných znamení zverokruhu. Škorpióna spoznáte častokrát na prvý pohľad. Znamenie zverokruhu Škorpión je však ovenčené aj rôznymi rozšírenými klamstvami, ktoré v nasledujúcich riadkoch vyvrátime. Aký je teda Škorpión v skutočnosti?

Znamenie zverokruhu Škorpión je niekedy prekvapivé - Objavte viac o prvom znamení v poradí, jeho horoskopy a budúcnosť.

Nepravdivé mýty o znamení Škorpión

Škorpión je najpodceňovanejšie znamenie zverokruhu. Je vášnivé a mystické. Je pre mnohých dobrým priateľom a ponúka svetu mnoho pozitívnych vlastností. Škorpión je azda najtajuplnejšie zo znamení. Avšak, i o ňom existujú pravdy a klamstvá, ktoré by sme mali vedieť odlíšiť. A to najmä vtedy, ak je Škorpión súčasťou nášho života. Či ako priateľ, partner, alebo aj potomok.

Prvou rozšírenou nepravdou o Škorpiónovi je tvrdenie, ž je to veľmi divoké znamenie zverokruhu. Jeho divokosť a tento rozšírený mýtus môžu byť spôsobené práve jeho črtami pochádzajúcimi od vládnucej planéty Mars. Divokosť Škorpióna môže byť uzemnená na základe pozície Marsu a jeho sili pôsobenia.

O ôsmom znamení je vhodné spomenúť, že je to vášnivé znamenie zverokruhu. Divokosť je vlastnosťou, ktorá je u neho však diskutabilná. S vekom prichádza uzemnenie. S časom prichádzajú i pocity rovnováhy a divokosť sa stráca. Toto tvrdenie môže byť teda i pravdou, ale len u mladších Škorpiónov.

Ako sme už spomenuli, Škorpión pôsobí svojím zovňajškom, ale aj správaním ako mystické znamenie zverokruhu. Je tajomný. Preto si ľudia okolo neho myslia, že si veci najradšej necháva iba pre seba samého. Nemusí to byť však vždy pravidlom. Súkromie si Škorpión rád stráži. Nerád si k sebe púšťa ľudí, kotrí by mohli ohroziť jeho duševný pocit bezpečia. Škorpión však môže byť jednoznačne otvorený a úprimný k ostatným ľuďom. A najmä k ľuďom, ktorým dôveruje.

Chaskorpionteristika znamenia Škorpión definuje kladné aj záporné vlastnosti Škorpióna. Muž Škorpión i žena Škorpión sa v tejto chaskorpionteristike dozvedia všetko o svojej povahe a vlastnostiach.

Škorpión je nebezpečný a nemožno mu dôverovať

Nielen psychicky, ale aj fyzicky môže Škorpión pôsobiť na okoie silne a dravo. Preto sa môže vykytovať mýtus, že znamenie Škorpióna je nebezpečné. Jeho vzhľad, no najmä odolná psychika prezentujú silu. Škorpión sa musí s priebhom času učiť, ako svoju silu zvládať. Všeobecne je však vhodnejšie považovať Škorpióna za veľmi láskavého človeka. A v neposlednom rade je jeho silnou črtou aj starostlivosť. Je teda nebezpečný? Môže byť, ak niekto ohrozuje jeho bezpečie, či rodinu. Vo všeobecnosti je však skôr láskavý a dobrosrdečný, vraví charakteristika Škorpióna.

Škorpiónovi netreba dôverovať - o tom pojednáva ďalší z rozšírených, všeobecne známych mýtov. Keď naša astrológia popisuje Škorpióna berie do úvahy hlavne fakty. Jeho povesť nespoľahlivého človeka je mylná. Pokiaľ ide o vzťahy, ale i prácu, na Škorpióna sa môžete vždy zaručene spoľahnúť. Ako teda vzniklo toto tvdenie? Keďže znamenie zverokruhu Škorpión pôsobí tajuplne, mnohých ľudí odstrašuje a nevedia čo od neho čakať. V skutočnosti je však Škorpión spoľahlivý.

Škorpiónová temnota a pochmúrnosť je tiež diskutovaná ako jeden z rozšírených, no klamlivých faktov. Toto znamenie zverokruhu nieje temné. Práve naopak. Naplnenie hľadá v šťastí. A navyše, má mimoriadne hravého ducha. O týchto mýtoch už istotne viete, ak máte vo svojom okolí tak úžasné znamenie zverokruhu, ktorým je Škorpión.

Aké ďalšie mýty poznáte o znamení zverokruhu Škorpión? Napíšte nám do komentára na našom Facebooku - Horoskop a Tarot.


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com