Znamenie Zverokruhu Lev


Existujú pravdy aj klamstvá. Niektoré fakty sú založené na skutočných vlastnostiach znamení zverokruhu, zatiaľ čo iné sú šírené jedovatými jazykmi, aby vytvorili falošný obraz znamení. V tomto zhrnutí si povieme o faktoch, ktoré ukazujú, aké sú jednotlivé znamenia zverokruhu v skutočnosti. Pozrieme sa však aj na niektoré z najbežnejších mýtov o každom znamení, ktoré nie sú pravdivé.

Najdôležitejšie fakty o Levovi

Lev je znamenie zverokruhu, ktoré je piate v poradí podľa astrológie. Vládnucou planétou je Slnko. To ovplyvňuje mnoho v živote Leva i to, ako Leva vníma spoločnosť. Pre Leva je prepojeným elementom Oheň, ktorý taktiež ako planéta, zohráva podstatnú úlohu pri posudzovaní základných charakteristických čŕt Leva.

Znamenie Lev je všeobecne známe svojou vodcovskou povahou. Vyžaruje energiu, ktorá je symbolom vodcu. Astrológia považuje podľa charakteristiky znamení Leva za milé a očarujúce znamenie zverokruhu. Lev túži byť v centre pozornosti, pretože v tejto pozícii sa cíti sebavedomo. Má silný zmysel pre krásne veci a to ľudí k levovi najsilnejšie priťahuje.

Lev je štedrý človek. Nebojí sa užívať si krásne veci v živote. Lev je človekom, ktorý je sebavedomý, alebo vie svoje sebavedomie s pomocou okolia budovať ľahšie než iné znamenia. Lev je zároveň aj láskavý človek, ktorý s láskou pristupuje k milovaným. Aj keď si Lev užíva pozornosť, nepotrebuje ju stále. Niekedy je radšej sám doma, v objatí ľudí, ktorí sú mu najbližší.

Lev je veľmi kreatívne znamenie zverokruhu. Častokrát sa uplatní v profesiách kde sa vyžaduje kreativita. Práve tam je predpoklad, že sa znamenie zverokruhu Lev bude cítiť najlepšie. Každý Lev by mal ísť za tým, čo ho zaujíma a baví. Takto vie do svojho života pritiahnúť šťastie. Lev by mal nasledovať svoj talent a využívať ho tak, aby sa v živote uplatnil v čo najväčšej spokojnosti.

Levy majú silný zmysel pre svoje vlastné ja. S pribúdajúcim vekom sa vedia bližšie stotožniť so sebou samým. To dáva levom istotu v tom, že ich rozhodnutia budú správne. Lev by mal systematicky pracovať na lepsom pohľade na seba samého. Pre niektoré Levy je tiež podstatné budovanie zdravého sebavedomia.

Znamenie zverokruhu Lev je niekedy prekvapivé - Objavte viac o prvom znamení v poradí, jeho horoskopy a budúcnosť.

Nepravdivé mýty o znamení Lev

Jedným z najčastejších faktov, ktoré kolujú o znamení Lev je tvrdenie, že tento človek je arogantný. Jeho arogancia je však častokrát zamieňaná s hrdosťou, ktorá je prirodzenou vlastnosťou tohto znamenia zverokruhu. Ak je Lev vzdelaný tak častokrát pôsobí nadradene. Možno to je tým, že sa chcú zapojiť do každého problému. Chcú riešiť každú dôležitú tému s ostatnými. Práve tieto charakteristické vlastnosti znamenia Lev môžu pôsobiť na iných arogantne. Lev je hrdý a hlavne v neskoršom veku si je pevne istý samým sebom. Tieto fakty vyvolávajú ilúziu arognacie.

Sebeckosť leva je tiež témou, ktorú opisujú astrologické články ako jednu zo zlých vlastností piateho znamenia zverokruhu. Je teda Lev naozaj sebecký? Niekedy má práve lev tendenciu ukladať svoje vlastné potreby na prvé miesto. Lev sa chce cítiť naplnene, bezpečne. Často ide priamo za naplnením vlastných túžob. Má však aj silnú schopnosť starať sa o ostatných a pomáhať im. V skutočnosti je lev veľmi srdečný človek. S láskou a pomocou pristupuje hlavne k tým, ktorí sú mu najbližší. V skutočnosti je Lev ochotný podať pomocnú ruku ak si to situácia vyžaduje.

Jedným z najčastejšie vyskytujúcim sa mýtom o Levovi je tvrdenie, že Lev túži byť stále stredobodom pozornosti. Aj keď sa Lev cíti v pozornosti ostatných sebavedomo, nemusí to vždy znamenať, že aktívne vyhľadáva davy a že pozornosť vyhľadávajú. Lev sa cíti šťastne i vtedy, ak nieje v centre pozornosti. Preto je mýtus o tom, že Lev stále hľadá dav, ktorý by ho obdivoval, nepravdivý.

Chalevteristika znamenia Lev definuje kladné aj záporné vlastnosti Leva. Muž Lev i žena Lev sa v tejto chalevteristike dozvedia všetko o svojej povahe a vlastnostiach.

Lev je náladové a zbabelé znamenie zverokruhu

Zlé jazyky tvrdia, že Lev sa nestará o nikoho okolo, iba o seba. Už predchádzajúce riadky definujúce znamenie zverokruhu Lev v podstate toto tvrdenie vyvrátili. Dodávame však, že Levovi záleží na vlastných cieľoch. Sleduje svoje záujmy a to niekedy znamená zvoliť aj klamstvo, alebo polopravdy. To však nemusí hneď znamenať, že sa Lev stará iba o seba.

Lev je ohnivé znamenie zverokruhu, ktoré dokážu porozumieť pocitom iných. Starajú sa nielen o svoje blaho, ale chcú aby boli i ostatní v jeho okolí spokojní. Tvrdíme teda, že Lev určite nieje sebestredné znamenie zverokruhu, ako to niektorí prezentujú.

U Leva je často diskutovaná i jeho panovačnosť. Lev je človek pracovitý a ide za svojími cieľmi. Preto sa zdá, že sa usiluje hlavne ovládať ostatných. Charakteristika znamenia Lev označuje tohto človeka za hrdého a sebavedomého. Niekedy sa môže stať, že Lev má tendenciu svojími pozitívnymi vlastnosťami ovplyvňovať iných, no nieje to pravidlom.

Aké ďalšie mýty poznáte o znamení zverokruhu Lev? Napíšte nám do komentára na našom Facebooku - Horoskop a Tarot.


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com