Horoskop Lev: Apríl 2024

Presná predpoveď na Apríl 2024 pre znamenie Lev

Mocný Mesiac bude mať počas tohto mesiaca vplyv na vašu osobu a na vašu túžbu. V tejto pozícii vplýva Mesiac na vašu osobu tak ,že sa stanete doslova inštinktívnym stvorením. Budete mať tak možnosť viac sa orientovať na svoje túžby a budete vedieť odhadnúť komu sa vo svojom živote vyhýbať. V tomto mesiaci budete mať tiež možnosť preniknúť do toho, ako sa k vám správa okolie a budete tak vedieť odhadnúť, kto z vašich priateľov, či kolegov to s vami myslí zle. Je načase pouvažovať o vyradení tých priateľov, ktorí vás len vyčerpávajú a uberajú vás o vašu pozitívnu životnú energiu. Mesiac tiež našepkáva vášmu vnútru, že si môžete obnoviť spomienky na krásne zážitky z detstva tak, že počas tohto mesiaca navštívite miesto, ktoré vás spája s krásou a čistotou prežitých okamihov.

Horoskop Lásky a Vzťahov Apríl 2024 Lev:

Váš pocit lásky voči partnerovi si nenechávajte pre seba. Aj keď sa vám to nezdá, váš partner možno pociťuje, že mu neprejavujete toľko lásky, koľko by si zaslúžil. Ak nechcete, aby si hľadal lásku v náruči niekoho iného, dokážte mu vašu lásku v tomto mesiaci viac, ako inokedy. Ak ste nezadaný, je čas urobiť si vo vašom živote poriadok. Doprajte si chvíle rozmaznávania a pohodu v horúcom kúpeli, ktorý odstráni nepohodu z vášho života. Vaša rodina bude počas tohto mesiaca cítiť negatívnejšie vibrácie. Zamerajte sa teda nielen na vlastnú spokojnosť, ale pestujte tiež trpezlivosť a porozumenie. Druhá polovica mesiaca bude ideálna na spoločné rodinné cvičenia, ktoré budujú vaše vzájomné spojenia. Nájdite si čas častejšie zasadnúť spoločne k veľkému rodinnému stolu a rozprávajte sa. Jenda osoba spomedzi vašich priateľov sa už dlhšie zaujíma o tú istú osobu, o ktorú sa zaujímate vy. Skúste sa rozhliadnuť okolo a dávajte si pozor na škaredé podrazy.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Apríl 2024:

Regulácia nezdravého jedla vo vašom každodennom energickom príjme vám pomôže dostatočne vylepšiť svoje zdravie tak, aby ste cítili aj viac energie. Ak do svojej stravy zaradíte viac ovocia a zeleniny, a budete premýšľať nad tým čo jete, vaše zdravie sa počas tohto mesiaca naozaj vylepší. Aj vaša fyzická kondícia by potrebovala dobiť baterky, a preto by bolo namieste, ak by ste počas tohto mesiaca začali aspoň s prechádzkami v prírode, ktoré by osviežili nielen vašu vitalitu, ale aj psychickú pohodu. Ak budete v tomto mesiaci čeliť istým zdravotným komplikáciám, nepodceňujte návštevu lekára, ktorý vám v tomto ohľade určite ponúkne dobré rady. Neberte tiež na ľahkú váhu bolesti chrbtice, a hľadajte spôsoby ako posilniť túto časť vášho tela. Niekedy stačí iba maličká zmena životného štýlu k tomu, aby ste sa cítili omnoho lepšie.

Horoskop Peňazí a Práce na Apríl 2024 Lev:

Druhá polovica tohto mesiaca bude vyžadovať väčšie pracovné nasadenie. Váš šéf vám zverí dôležitú úlohu, alebo sa vám naskytne zaujímavá pracovná príležitosť. Pred tým, ako sa do úlohy pustíte, si dobre premyslite vaše kroky a odmenu za vykonanú činnosť si dohodnite radšej vopred. Kolegovia vám budú v tomto mesiaci nápomocní. Ak niečomu nerozumiete, nebojte sa opýtať. Možno to vyriešite skôr a lepšie, ako keby ste sa nad tým trápili len vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Apríl 2024 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Apríl 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Apríl 2024 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Apríl s Horoskop a Tarot!


Horoskop Apríl 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com