Partnerská Zhoda | Ktoré znamenia sa k sebe hodia?


Jednou z najpopulárnejších častí astrológie je štúdium toho, ako dobre spolu ľudia rôznych znamení zverokruhu vychádzajú. Z poznatkov základných charakteristických vlastností znamenia zisťujeme, ktoré vlastnosti sa povahovo hodia k sebe medzi znameniami zverokruhu Aj vďaka tomu má skúsená astrologička možnosť, ako odhadnúť a predvídať partnerskú zhodu na základe vášho znamenia zverokruhu. Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia?

V úvode sa pozrieme na to, ktoré znamenia sa delia do spoločnej elementárnej skupiny. Vďaka tomu sa jedno znamenie hodí k druhému z pohľadu elementu. Ohnivé znamenia sa ďalej vo všeobecnosti hodia k vzdušným a vodné k zemským. Nasledujúce riadky vás zoznámia s elementom, pretože ten je podstatný keď astrologicky posudzujeme ktoré znamenia sa k sebe hodia najviac.

Elementy ovplyvňujú to, ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe najviac hodia

Astrológia hovorí, že prvok, ktorým znamenie zverokruhu vládne, má veľký vplyv na to ako sa k sebe znamenia hodia. V astrológii sú štyri prvky - oheň, zem, vzduch a voda. Každé znamenie zverokruhu je spojené s jedným z týchto prvkov. A ten ovplyvňuje aj celkovú kompatibilitu v láske a partnerskú zhodu znamení. Poznáme tieto elementy a im priradené znamenia:

Ohnivé Znamenia ako Baran, Lev a Strelec sú známe tým, že sú vášnivé, energické a vzrušujúce. Ľudia, ktorí sú tiež ohnivými znameniami, k nim prirodzene priťahujú, pretože majú rovnakú energiu a lásku k životu. Ale vedia si rozumieť so vzdušnými znameniami (Blíženci, Váhy, Vodnár), pretože obaja majú radi dobrodružstvo, vzrušenie a milujú byť sami sebou.

Zemské Znamenia Zverokruhu, ktorými sú Býk, Panna a Kozorožec sú známe tým, že sú realistické, stabilné a spoľahlivé. Navzájom sa k sebe hodia a priťahujú ich iné zemské znamenia, pretože ich hodnoty sú podobné a navzájom si rozumejú. Vzájomne potrebujú bezpečnosť a stabilitu. Dokážu vychádzať aj s vodnými znameniami (Rak, Škorpión a Ryby), pretože majú silné emocionálne spojenie a rozumejú požiadavkám toho druhého. Takáto partnerská zhoda na vysokej úrovni nastáva medzi zemskými a vodnými znameniami.

Vzdušné Znamenia a ich partnerská zhoda - Blíženci, Váhy a Vodnár sú bystrí, dobrí v komunikácii a nezávislí. Vzdušné znamenia sa k sebe navzájom hodia, pretože majú podobné predstavy o živote a užívajú si intelektuálne a umelecké aktivity. Môžu si rozumieť aj s ohnivými znameniami (Baran, Lev a Strelec), pretože majú radi vzrušenie a dobrodružstvo rovnako ako oni. A tieto vlastnosti vytvárajú veľkú kompatibilitu lásky.

Rak, Škorpión a Ryby sú Vodné Znamenia Zverokruhu. Vďaka ich intuícii, emóciám a citlivosti vynikajú. Prirodzene ich to priťahuje k iným vodným znameniam, pretože rozumejú a hlboko sa spájajú na emocionálnej úrovni. Môžu si rozumieť aj s Býkom, Pannou a Kozorožcom, ktorí sú všetky zemské znamenia a potrebujú bezpečnosť a stabilitu. Vďaka vzájomným emocionálnym prepojeniam je táto partnerská zhoda v láske veľmi silná.

Je dôležité mať na pamäti, že vládnuci prvok znamenia zverokruhu môže ovplyvniť kompatibilitu, ale nie je to jediná vec, na ktorej záleží. Pri zisťovaní, či sú dvaja ľudia pre seba znamenia zverokruhu hodiaí, by sme sa mali pozrieť aj na individuálnu emocionálnu zrelosť, komunikačné schopnosti a názory. Partnerská zhoda sa sústredí aj na spoločné záujmy a na sexuálnu kompatibilitu znamení zverokruhu.

Online Veštenie Tarotom - Karta Dňa vás cez tarotové karty nasmeruje na správnu cestu.

Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia podľa Kompatibility v láske?

Astrológia hovorí, že najlepší pár tvoria dvaja ľudia, ktorí sa narodili v kompatibilných znameniach zverokruhu. Kompatibilitu skúma astrológia z hľadiska vládnucej planéty, z hľadiska elementov i podľa ďalších rôznych detailov a faktov. Niektoré z najlepších zhôd medzi znakmi sú kombinácie týchto znamení:

Horoskopy Odhaľujú viac o tom, kam smerujeme. Týždenný Horoskop predpovedá lásku, zdravie i finančnú stabilitu, či základne zmeny pre vašu budúcnosť.

Najviac sa k sebe hodí Pár Rak a Ryby

Toto je jeden z najkompatibilnejších párov zverokruhu. Rak a Ryby si prirodzene rozumejú. Je pre nich ľahké porozumieť si na hlbokej úrovni. Obaja sú veľmi intuitívni a vedia vycítiť, čo ten druhý cíti, aj keď nič nehovorí. Prirodzená partnerská zhoda páru Rak a Ryby je citeľná v ich spoločnom živote, výchove detí i v domácnosti.

Pár znamení Rak a Ryby majú silné pocity lojality a oddanosti ľuďom, ktorých milujú. Rodina a domov sú pre nich oboch dôležité. Obaja budú tvrdo pracovať, aby si udržali silný a stabilný vzťah. Tieto znamenia sa teda k sebe najviac hodia z pohľadu partnerskej zhody v láske, pretože majú veľa spoločného, pokiaľ ide o lásku.

Silnú partnerskú zhodu dosahuje i pár Rak a Býk

Rak a Býk sa k sebe podľa zverokruhu mimoriadne hodia. Obe sú zemské znamenia zverokruhu. Majú podobné hodnoty a dokážu pochopiť vzájomnú potrebu bezpečia a stability. Rak je vodné znamenie, čo znamená, že má hlboké city. Býk je zemské znamenie, ktoré je známe tým, že je realistické a spoľahlivé. Rak a Býk sú obaja veľmi lojálni a oddaní svojim vzťahom. Domov je pre nich dôležitý a obaja sa snažia, aby bola ich vzájomná láska pevná a trvácna.

Býk je spoľahlivý a dôsledný, čo zodpovedá Rakovej potrebe emocionálnej podpory a bezpečia. Rak je milujúcim a starostlivým znamením, čo Býk u partnera hľadá. Vďaka týmto vlastnostiam sa Rak a Býk radia medzi tie znamenia, ktoré sa k sebe najviac hodia poľad horoskopu a astrológie. Rak a Býk majú vysokú úroveň milostnej kompatibility v intímnej oblasti, pretože majú podobné hodnoty a dokážu pochopiť, čo ten druhý chce. Obaja si dôverujú a sú oddaní svojmu vzťahu, dodáva partnerská zhoda pre vysoko kompatibilný pár Rak a Býk.

Lev a Strelec sú ďalším stabilným párom zverokruhu

Podľa zverokruhu je pár Lev a Strelec vysoko kompatibilný. Lev aj Strelec sú ohnivé znamenia, čo znamená, že obaja sú plní energie a lásky k životu. Obaja sú vzrušujúci, dobrodružní a majú pozitívny pohľad na život. Takto pár v úvode definuje partnerská zhoda zverokruhu. Lev a Strelec si prirodzene rozumejú. Obaja radi skúšajú nové veci, čo udržuje ich vzťah zaujímavý. Pár Lev a Strelec je oddaní svojim vzťahom, pokiaľ ide o ideály.

Levy sú známe sebadôverou, vodcovstvom a schopnosťou vyjadrovať sa. Tieto vlastnosti sa hodia k láske Strelca. K slobode a túžbe po dobrodružstve, po ktorej Strelec túži. Strelci sú známi tým, že sú optimistickí a plní energie, čo sa hodí k Levovej láske k novým zážitkom a vášni. Lev a Strelec sú znamenia, ktoré sa k sebe hodia podľa zverokruhu.

Pár Vodnár a Blíženci sú štvrtým párom s najsilnejšou partnerskou zhodou

Vodnár aj Blíženci sú známi svojou inteligenciou a nezávislosťou. Spoločné vlastnosti z nich robia dobrý pár v láske. Dokážu si navzájom porozumieť a zmieriť sa so svojimi zvláštnosťami a vrtochmi. Partnerská zhoda Vodnár a Blíženci je veľmi vysoká. Radi hovoria o nápadoch a skúmajú nové, čo by mohlo viesť k živému a aktívnemu partnerstvu. A preto je tento pár ďalším v poradí opisu znamení, ktoré sa k sebe najviac hodia. Ale rovnako ako v každom inom vzťahu, i tu môžu prísť nedorozumenia z dôvodu dynamiky ich osobnosti.

Vodnár aj Blíženci sa k sebe hodia podľa znamenia zverokruhu. Sú známi tým, že sú bystrí a schopní myslieť mimo rámca. Sú silný a stabilný pár. Obaja rozumejú rozdielnym názorom toho druhého a neboja sa medzi sebou polemizovať. Milujú tiež hlboké rozhovory a skúšanie nových nápadov, čo im môže pomôcť lepšie porozumieť vzájomným presvedčeniam a názorom. Partnerská zhoda znamení potvrdzuje, že Blíženci a Vodnár sú nezávislé znamenia. Je teda menej pravdepodobné, že budú brať veci osobne. Práve to pomáha pri objasnení nedorozumení v tomto vzťahu.

Baran a Strelec sa k sebe tiež hodia podľa znamení zverokruhu

Keďže Baran aj Strelec sú spoločenskí, v láske si rozumejú a hodia sa k sebe navzájom. Obaja radi skúšajú nové veci a vydávajú sa za dobrodružstvami. Vďaka tomu je ich vzťah zábavný a zaujímavý. Sú tiež veľmi nezávislí, čo by im mohlo pomôcť pochopiť a rešpektovať vzájomnú potrebu slobody. Znamenia sa k sebe hodia, sú šťastné a majú pozitívny pohľad na život, čo môže pomôcť uľahčiť a zjednodušiť vzťah.

Pár Baran a Strelec sú navzájom fyzicky priťahovaní. Ich emocionálne potreby a spôsoby, ako byť blízko, môžu byť odlišné. Baran je intenzívne ohnivé znamenie. Baranovi záleží na pocitoch a môže byť otvorenejší v tom, ako sa cíti. Strelec je tiež ohnivé znamenie. Nezávislé, optimistické. K blízkym vzťahom však pristupuje s menšou starostlivosťou ako Baran. Strelec chce byť niekedy sám. Investuje teda do vzťahu v tomto spojení menej ako Baran. Tento pár sa k sebe hodí, vraví partnerská zhoda v láske. Niekedy môžu rôzne postoje vyvolať nedorozumenia, ktoré však rýchlo prehŕmia, dodáva partnerský horoskop lásky.

Partnerský Horoskop v závere radí

V závere však partnerská zhoda považuje za dôležité zdôrazniť, že kompatibilita podľa znamenia zverokruhu nie je jediná vec, ktorá ovplyvňuje úspech vzťahu. Je potrebné myslieť aj na mnoho iných vecí. Dôležitá je osobná dynamika osoby o ktorú máte záujem.

Budovanie vzťahu nieje vždy jednoduché. No uvedené páry sa k sebe hdoia natoľko, že ich láska je silná a neoblomná časom. Partnerská zhoda hovorí o dobrej komunikácií, o porozumení i o zhode v intímnej oblasti u spomenutých pároch zverokruhu.

Astrológia cez partnerskú zhodu lásky môže poskytnúť určité vodítka o tom, ako spolu rôzne znamenia zverokruhu vychádzajú. Nie je to však najdôležitejší faktor úspechu vzťahu. Partnerský Horoskop dodáva, že najlepší spôsob, ako zistiť, či si s niekým naozaj vyhovujete, je tráviť s ním viac času. Iba tak zistíte, ktoré znamenie sa k vám v láske hodí a ktoré naopak nie.

Poznajte Tarotové Karty a ich význam v živote. Tarot Online ponúka Týždenné, Denné veštenie a tiež Áno/Nie Veštenie Tarotom.



Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com