Streda, 10. Apríl 2024: Budeme sa Dnes Hádať? Takáto je PRAVDA!

Denný horoskop na stred 15. týždňa vidí v predpovedi potenciál pre nepríjemnosti vo vzťahoch znamení zverokruhu. Už včerajší utorok mohol u viacerých znamení zapríčiniť napätie a pocit neistoty v emóciách. Emocionálna nerovnováha sa s nami pohybuje ďalej, aj v druhej polovici tohto týždňa, čo spomína aj podrobný výklad od veštkyne Heleny na tento týždeň.

Streda nie je veľmi významná v rámci týždennej predpovede, ktorú zatienilo hlavne zatmenie slnka. To naďalej ešte dodáva prostrediu okolo nás zaujímavé vibrácie a kvalitu obnovy, očistenia a zmeny. Ako zástupcovia svojho znamenia zverokruhu sme aj my istotne pocítili energie, ktoré sa v pondelok roztrieštili po celej zemi.

Nov Mesiaca spolu so zatmením nám ukázal, že priestoru na zmenu je veľa. Nemusíme stáť na tomto mieste, presne tam, kde sme teraz. Ak by sme to urobili v minulosti, nikam by sme sa nepohli. Táto streda naďalej znásobuje túžbu po posune, zmene. Naše myšlienky na zmenu sú silne motivované aj prostredím okolo.

A teraz nastáva otázka, je lepšia zmena, alebo úprava okolitého prostredia, myslenia a života tak, aby nás život viac bavil a napĺňal. Niekedy sú zmeny rýchlejšie a jednoduchšie ako si myslíme, pričom dávajú človeku obrovskú silu a motiváciu.


Dnes sú na scéne kozmu nachystané emocionálne búrky

Dynamické energie, ktoré na nás dohliadajú z vesmíru počas dnešnej stredy, 10. Apríla 2024 nesú svoj špecifický význam. Stabilita Mesiaca v zemskom znamení Býk je dnes veľmi príjemná a vítaná. Dokáže zastabilizovať energiu najmä u zemských znamení zverokruhu - Býk, Kozorožec a Panna. Keď dnes Mesiac putuje Baranovi cítia zemské znamenia spolupatričnosť s okolím, svetom.

Dynamickosť sa vás nedotýka tak silne, ako ohnivých znamení Baran, Strelec a Lev. Pretože ohnivá energia je dnes ticho spojená s kvalitou vodnej dynamiky dokážeme sa napojiť na energiu dnešného dňa tak, aby sme nerozvrácali pevne položené základy nášho života. Avšak, s malým zastúpením vzduchu, ako je to aj v posledných dňoch tohto mesiaca, čelíme problémom v komunikácii. O tom hovorí aj dnešný horoskop vo svojej dennej predpovedi pre jednotlivé znamenia zverokruhu.

Rozhovory sú dnes pre znamenia zverokruhu komplikáciou. Dnešná elementárna nerovnováha, kde chýba element vzduch, hovorí o dnešnej strede ako o čase, kedy emócie kolísajú skrz naše vyjadrenie navonok. Nielenže čelíme problematickým rozhovorom na pracovisku, aj v domácnosti je situácia podobná.


Merkúr dnes naďalej formuje myšlienky znamení zverokruhu

Dnes sa stretávame so silou cúvajúceho Merkúru, ktorý naďalej komplikuje príjemný a harmonický tok myšlienok našou mysľou. Predpoveď na dnes varuje, že ak si nedáme pozor na jazyk zamotáme sa do komplikovaných rozhovorov, rozhádame sa a zapotíme pri argumentácii.

Keďže Merkúr sa v tejto pozícii ešte zdrží, jeho prejav je naďalej, aj dnes, veľmi mocný. Nachádzame sa takmer v strede retrográdneho Aprílového cúvajúceho Merkúru, pričom aj mesačný predpoveď na Apríl 2024 varovala pred jeho zásadným a obrovským zásahom do života znamení zverokruhu.

Cesta dnešného Merkúru nám dá pocítiť, že jeho moc je významná. A budú to cítiť i tí, ktorí neveria v horoskopy a astrológiu. Nikto dnes neunikne komplikovanosti vyjadrenia.


Znamenia zverokruhu sa dnes musia zmieriť s tým, že slová sú dnes skôr nepríjemnosťou.

Nástrahám týkajúcim sa dnešného kozmického okruhu energií sa nik nevyhne. Ak však chceme negatívny efekt zmierniť, snažme sa dnes komunikovať menej, viac počúvať, a hlavne sa rozprávajme len o neutrálnych témach.

Z astrologického grafu dnes vidím, že dnešný deň neponúka dobré energie pre zásadné a finálne rozhodnutia ohľadom vzťahov, alebo kariéry. Zásadnému áno, alebo nie sa dnes vyhýbajme. Vďaka skromnosti vo svojom osobnom prejave sa dnes vyhneme nepríjemným konfrontáciám, hádkam a strate dobrej povesti.


Dnešný kontrast energií má jasné posolstvo

Astrologicky je dnešné spojenie pokojnejšieho Mesiaca s mystickým Neptúnom priestorom pre hľadanie krásy v tichu. Bežné dni nám často ponúkajú krásu, ktorú nevnímame pod tiahou povinností, stresu… Dnes sa na svet pozrime inak. Namiesto hľadania problémov dnes pozerajme na svet ako na príležitosť pre radosť, rozvoj a spokojnosť.

Ak sa dnes cítime frustrovane, alebo odmietnuto urobme niečo inak, ako to robíme bežne. Osviežme svoje bytie tým, že mu prinesieme nečakanú aktívnu zmenu. Dnes je čas užiť si ticho tým, že popremýšľame nad tým, ako by sme posilnili svoje šťastie. Vždy existuje cesta.

Dnes je potreba po spojení sa s vyšším bytím výraznejšia. Dnes nájdeme krásu tam, kde bola pred našim zrakom ukrytá, ak sa napojíme na to, čo si žiada vesmír - na ticho, premýšľanie, na harmóniu v mysli.

Dnes vyhoďme z myšlienok tie negatívne. Namiesto negatívnych myšlienok si dnes predstavme, ako v našej duši kvitne nádherná ruža plná krásy, darov, očakávaní a nádeje. Nádej nie je len prázdnou túžbou. Je to sen, ktorý nás inšpiruje k zlepšovaniu svojho života a k pomoci najbližším.


Dnešný večer môže byť veľmi nevyspytateľný

Nezabúdajme dnes na hudbu. Pre viacerých ľudí sú tóny hudby príjemným relaxom, hudba aj dnes duchovne liči. Vyvolávajú dobré pocity, a tak aj dnes, v čase potenciálnych emocionálnych výkyvov nezabúdajme dopolniť svoje telo o príjemné pocity skrz hudbu, ktorú milujeme. Aj toto je krok k lepšiemu dňu, k pomyselnej meditácii tela aj duše.

Keďže dnešný večer prichádza s vlnou nevyspytateľnosti, je nevyhnutné využiť odhodlanie pre porazenie nezhôd a výziev, ktoré sa istotne objavia. Keď sa dnes prepojí moc Mesiaca, Marsu, Saturnu a Aprílového Merkúru darujme si priestor pre oddych s pozitívnym vibračným poľom okolo nás.

Pusťme si dnes hudbu. Do mysle si vpusťme radostné pocity skrz spomienky, ktoré milujeme. Hľadajme dnes však predpovšetkým konštruktívne riešenia na problémy. Nevyslovme dnes zásadne nie, ani áno pri hádkach a nedorozumeniach. Takéto správanie by sme totiž mohli čoskoro oľutovať.


Dnes premýšľajme, pozor na osočovanie!

Doprajme si dnes čas pre rozmýšľanie. Je dnes pre nás konfrontácia skutočne potrebná? Zabudli sme na emócie, ktoré nás spútali s tým človekom, s ktorým sme v napätí? Spomeňme si dnes na krásne pocity, ktoré predchádzali tým nepríjemným.

Dnes si pamätajme, že existujú aj mierne formy vyjadrenia myšlienok a pocitov, miernejšie než hádky, osočovanie a ponižovanie iných. Kým sa dnešná streda, 10. Apríla 2024 skončí, člíme nevyspytateľnosti. Dnešný deň podniecuje našu spontánnosť a náhle zmeny nálad, ktoré sa dotknú predovšetkým znamení Baran, Blíženci, Rak, Lev, Váhy, Škorpión, Strelec, Vodnár a Ryby.

Tri znamenia zverokruhu - Býk, Panna a Kozorožec sa dnes môžu tešiť na pokojnejší deň, i keď náhle zmeny nálad neobídu ani tieto, zemské znamenia zverokruhu. Napätie vo vzťahoch u všetkých 12tich znamení zverokruhu dnes pramení zo strachu, nistitoty, vzájomného nerešpektovania postojov a názorov, no tiež z osobnej túžby po slobode a nezávislosti.

Dnes je nevyhnutné zachovať pružnosť a otvorenú myseľ. Prajem vám, aby bol dnešok skôr priestorom pre lásku, než pre nedorozumenia. Prečítajte si aj svoj osobný horoskop o tom, ako sa aktuálna astorlogická sila prejaví u vášho znamenia zverokruhu.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 10. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com