Mesačný Horoskop: Láska a Vzťahy na Apríl 2023

Aprílové tranzity zasahujú Lásku

Tranzity, ktoré ovplyvňujú mesačný vývoj udalostí môžu zdôrazniť aj lásku a pocity znamení. Zverokruh môže využiť znalosti toho, ako vibrujú aspekty v Apríli k podpore vzťahov a k rozvoju pocitov. V tomto článku zistíme, ako Astrológia skrz najdôležitejšie mesačné aspekty ovpylvní milostný život dvanástich znamení zverokruhu. Dozvieme sa zároveň, ako sa rozvínu rodinné vzťahy a priateľstvá v jednotlivých obdobiach mesiaca Apríl 2023.

V Apríli prijímame Lásku, veští mesačný Horoskop

Aspekty Apríla ponúkajú mnoho príležitostí, ako vyjadriť lásku a rozvinúť vzťahy. Znalosti horoskopu nás môžu podporiť v prehĺbení väzieb s rodinou a priateľmi. Zároveň nám horoskop pre mesačný vývoj lásky poradí, ktoré tranzity využiť na prehĺbenie napĺňujúcich vzťahov.

Milostný život znamení zlepšuje Apríl 2023 už v úvodných dňoch tohto mesiaca. Mesačný popis astrológie definuje, že pri vstupe Merkúru do Býka objavujeme podstatu komunikácie. Čakry, ktoré podporujú komunikáciu sa otvárajú. Aura je uzemnenejšia, aj keď je Slnko naďalej v ohnivom znamení zverokruhu - Baran.

Jar sa rozvíja v jej najkrajšom rozkvete. Tranzity, ktoré vplývajú na úvod Apríla 2023 pomáhajú vo vyjadrení našich pocitov súvisiacich s láskou. Dokážeme komunikovať jasne a konzistentne. Úvod mesiaca využívame na otvorené rozhovory s blízkymi, ktoré sú dôležité. Vďaka priamej komunikácií, ktorú začiatok Apríla podporuje, je mesačný Horoskop predpoveďou pevnejších vzťahov a hlbšieho porozumenia.

06. Apríl 2023 prináša Spln v znamení Váhy

Už prvý článok o energiách Apríla pripomenul, že v tomto mesiaci sa spl rozvinie vo vzdušnom znamení Váhy. Mesiac v tomto pohybe zdôrazňuje potrebu rovnováhy a harmónie vo vzťahu. Každý z nás teraz túži po pokojnejšom prostredí.

Mesačný vývoj lásky je v úvode podporený romantickými, rodinnými, alebo priateľskými stretnutiami. Spoločenská povaha znamení je spojená s romantickou kvalitou mesačného Splnu a s vášňou Slnka v Baranovi. Prvých desať dní Apríla 2023 by sme mali všetci stráviť s najbližšími.

Vhodným krokom k lepšej budúcnosti je aj premýšľanie o spolupráci a o upevňovaní lásky, vzťahov a vlastných vnútorných pocitov. Ak teraz nájdeme v hĺbke nášho srdca rovnováhu je pravdepodobné, že ďalšia časť apríla ešte viac podporí naše vzťahy.

Mesačný Horoskop vníma aj pohyb planéty Lásky

Venuša sa v tomto mesiaci dáva tiež do významného pohybu. 11. Apríl 2023 je spojený s presunom planéty Lásky do znamenia Blíženci. Komunikatívny Blíženec podporuje spoločenské kvality okolo. Venuša pôsobí na vzťahy, ktoré sú vďaka jej vibráciam na Blíženca živšie a zároveň pútavejšie.

Venuša v takomto postavení veští viac zábavy nielen pre vzťahy dlhotrvajúce. Planéta astrológie podporuje zábevu aj u tých jednotlivcov, ktorí stále lásku hľadajú, u nezadaných. Apríl je teda mesiacom rozvíjajúcich vzťahov. U nezadaných znamená počiatok mesiaca príležitosti na objavenie nových možností a ciest.

Dvere vám Venuša otvára dokorán prostredníctvom mnohých spoločenských aktivít a otvorenosti mysle. Kvalita komunikatívneho Blíženca v ktorom sa usídľuje venuša je veľmi silná. Znamenia zverokruhu môžu teraz vyťažiť z aktivít, pri ktorých zdieľate radosť s milovanými. Komunikácia je od 11. Apríla liekom pre všetky nedorozumenia vo vzťahu, popisuje mesačný Horoskop zverokruhu.

Slnko uzatvára cestu v Baranovi

Každý mesiac sa Slnko presunie do iného znamenia. Mesačný Horoskop hovorí, že v Apríli je významný najmä pohyb Slnka z Barana do Býka. Zo znamenia, ktoré je pobozkané ohňom sa Slnko presúva do uzemneného a rozvážneho Býka. Energia Slnka sa rozplynie medzi každého tak, ako sa rozvinie deň, ktorý štartuje sezónu druhého znamenia zverokruhu Býk.

Postavenie slnka povzbudzuje znamenia, aby vyjadrili potrebu po pevnom a bezpečnom vzťahu. Láska je podporená u každého znamenia. Zemské znamenia (Býk, Kozorožec a Panna) môžu očakávať zvýraznenie uzemnenej kvality. Preto sa zdá byť Apríl 2023, najmä druhá polovica mesiaca, pre zemské znamenia obdobím rozvoja interakcií, priateľstiev a pevných vzťahov. Nezadané zemské znamenia vedia, že šťastie nájdu hlavne v zmysluplných vzťahoch.

Znamenia Vodné - Rak, Škorpión a Ryby sa sústredia na intuíciu, ktorá je teraz omnoho realistickejšia. Vzdušné znamenia: Váhy, Blíženci a Vodnár musia teraz nájsť priestor na vyjadrenie citov k rodine. Vzduch je povzbudený.

Mesačný rozvoj energií teda vzdušným znameniam dáva preistor aj na romantiku a nehu. Podobne sa kvality lásky v Apríli prejavujú aj u ohnivých znamení. Aj ohnivé znamenia túžia po romantike, vzťahovej harmónií po nehe a porozumení, veští mesačný horoskop lásky na Apríl 2023.

20. Apríl 2023 je významný aj kvôli Mesiacu

Jediný Nov mesiaca prichádza s 20. Aprílom, ktorý je zároveň dňom pohybu Slnka do Býka. Aj keď je vo všeobecnosti Býková sezóna datovaná od 21. Apríla, v roku 2023 dochádza k tomuto prechodu slnka 20. Apríla v dopoludňajších hodinách. Sezóna Býka sa vo všeobecnosti začína 21. Apríla, aj keď sa presné časy a dátumy v jednotlivých rokoch rôznia.

V každom prípade, udalosti po 20. Apríli zasahujú emocíonálne nastavenie každého znamenia zverokruhu. Slnko sa presúva do súhvezdia Býka a Mesačný Spln sa vyjadrí v znamení Baran.

Mesačný Nov v Baranovi je energizujúcim momentom pre lásku znamení. Je to silný moment, ktorý začína nové cesty aj možnosti. Druhú polovicu Apríla považuje mesačný Horoskop lásky za vynikajúcu pre rozvoj vzťahov a pre budovanie sebadôvery. Nezadaní môžu aktívne vyhľadávať romantické záujmy.

U všetkých znamení sa teraz vyjadruje horlivosť. Do nášho sveta prinášajú tieto dni nadšenie a zdravú štipku spontánnosti. Ohnivá kvalita Novu v Baranovi rad zdolať prekážka a posilňovať vzťahy. Opäť nám i mesiac v závere mesiaca radí to, čo mesačný Horoskop pre celý Apríl 2023.

Mesačný rozvoj lásky je pokojný a ochraňujúci

Mesiac, ktorý chráni lásku pred utrpením. Srdcia znamení obohacuje o nové možnosti. Našu lásku Apríl podporuje a pestuje. S trochou aktivity dokážu aj hľadači lásky nájsť vytúženú cestu za naplnením srdca láskou a porozumením. Jar otvára našu myseľ novým príležitostiam.

Energia okolo je podporená mesačnými tranzitmi, ktoré podporujú prehĺbovanie pocitov. Mysľou sa dokážeme napojiť na auru toho druhého. Lepšie chápeme milovaných a dokážeme im dobre poradiť. Apríl 2023 je pre lásku obdobím radosti a porozumenia. Mesačný Horoskop oprávnene posudzuje Apríl ako obdobie, ktoré rozvíja vzájomné putá každého človeka. Podľa horoskopu je Apríl jedným z najšťastnejších mesiacov roka 2023.

Teraz už vieme rozpoznať energie, ktoré popisuje mesačný vývoj udalostí podľa astrológie. Využijme dni, ktoré nám kozmos daruje, aby sme uspokojili túžbu po zmysluplnejšej láske. Uspokojujúce spojenia vo vzťahoch prichádzajú s Aprílom a možno pretrvajú aj v ďalšom mesiaci, dodáva veštkyňa Sibyla v závere Horoskopu.

Článok Mesačný Horoskop na Apríl 2023 začína na úvodnej strane, kde preberá základné energie, ktoré vplývajú na osobný pokrok a celkový rozvoj znamení zverokruhu.


Horoskop na Apríl 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com