Horoskop Škorpión: Apríl 2023

Presná predpoveď na Apríl 2023 pre znamenie Škorpión

Počas tohto mesiaca bude mať na váš život vplyv Slnko, ktoré sa považuje za dárcu života. Slnko sa považuje tiež za planétu mužnosti a preto v tomto mesiaci pocítite doslova mužskú silu a vplyv slnka na vaše srdce, ale aj nervy. Vaše emócie sa budú viac zameriavať na vášnivú stránku a budete mať väčšiu potrebu po fyzických dotykoch, ako po romantike, či psychickom potešení. Nenechajte sa týmto vplyvom vyradiť zo svojho zabehnutého režimu, no doprajte si aj to, po čom túžite. Máte možnosť odhaliť svoju vášnivu stránku a venovať potešenie nie len sebe, ale aj partnerovi. Pre vaše znamenie je vplyv slnka doslova prevratný, pretože sa vo vašom vnútri zvýrazní tiež vaše priateľstvo, dôvera a vernosť. Užívajte si toto obdobie s niekym na kom vám záleží.

Horoskop Lásky a Vzťahov Apríl 2023 Škorpión:

Lunárna pozícia počas tohto mesiaca, pôsobiaca na vaše znamenie zverokruhu, bude zlepšovať vaša psychické schopnosti, a tiež zosilní vašu intuíciu. Zosilní sa aj vaše pozitívne myslenie, ktoré budete môcť využiť vo svoj prospech. Pozícia mesiaca tiež naznačuje, že vaše pochopenie pre druhých bude také silné, že budete mať možnosť doslova dokončovať vety za toho druhého. Sústreďte sa viac na vašu rodinu a deti vo vašej domácnosti, pretože práve tie potrebujú počas tohto mesiaca vašu plnú pozornosť. Tento mesiac bude výnimočný aj pre tých, ktorí nežijú v partnerskom zväzku. Budete mať možnosť viac spoznávať svoje vnútorne emócie, a uvedomiť si presne to, po čom túžite. Horoskop na tento mesiac vyzdvihuje veľmi priaznivé obdobie hlavne od 10. do 20. dňa tohto mesiaca. V tomto období vám Horoskop odporúča viac oddychovať, a zameriavať sa na vašu psychickú pohodu a vnútornú rovnováhu. V prípade, ak stále hľadáte svojho partnera, dozviete sa správu, torá vás nesmierne poteší. Tento mesiac nieje vhodný na prehnanú starostlivosť o životy druhých. Mali by ste vašu energiu a myšlienky smerovať hlavne na dosahovanie vašeho vlastného životného postupu. Sústreďte sa na seba a na vaše potreby viac, než doposiaľ. V rodinných vzťahoch sa musíte začať chovať dospelo a odpustiť niekomu z rodiny, kto vás v minulosti sklamal. Dar odpustenia nieje však pre inú osobu, ale pre vás samého. Pocit odpustenia obohatí vaše srdce novým citom a spokojnosťou. V tomto mesiaci odhalíte, ktorý z vaších priateľov nie je tým, za koho ho považujete. Možno je práve on príčinou negatív, ktoré sa dostali do uší iných.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Apríl 2023:

V tomto mesiaci musíte zachytiť akúkoľvek chorobu ešte v jej zárodkoch. Práve preto je nesmierne dôležité sledovať svoje telo, a venovať svoju zvýšenú pozornosť hlavne tráviacim ťažkostiam a tiež úpadku energie. Ak sa cítite veľmi vyčerpane, skúste pár dní nečinne relaxovať, ak sa budete aj naďalej cítiť vyčerpane, je najvyšší čas navštíviť odborníka. Planetárne pohyby vo vašom znamení totiž naznačujú isté komplikácie, ktoré budú vplývať hlavne na vaše vnútorne orgány. Horoskop na tento mesiac tiež doporučuje, aby ste zvýšenú pozornosť venovali členom vašej rodiny, a to hlavne tým, ktorí majú zdravie nadlomené. Budú možno potrebovať vašu pomoc, a preto buďte v strehu, a problémy riešte ešte v ich zárodkoch.

Horoskop Peňazí a Práce na Apríl 2023 Škorpión:

Ak sa vám v predchádzajúcich mesiacoch nakopilo viac práce než by bolo vhodné, je čas na triedenie dokumentov a upratovanie. Aj keď nie ste práve nadšenec poriadku, vaše maily za vás nevybaví nik iný. Ak ste už dlho odkladali nejakú nevybavenú elektronicku, či klasicku poštu je najvyšší čas odpovedať na tieto správy. Už to naďalej nesmie čakať. Niektorí vaši kolegovia majú problém s vašou osobnosťou. Je to však len ich problém a vy by ste sa týmto nemali vôbec zaťažovať. Pracujte tak ako doteraz a vy budete tým, kto bude za prácu odmenený.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Apríl 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Apríl 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Apríl 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Apríl s Horoskop a Tarot!


Horoskop Apríl 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com