Mesačný Horoskop: 01. až 30. Apríl 2023

Mesačný Horoskop sa pozrie na energie od 01. - 30. Apríla 2023

V tomto článku zistíte, ktoré astrologické aspekty apríla 2023 zasiahnú energiu okolo. Veštkyňa prezradí, čo ovplyvní v tomto mesiaci naše celkové šťastie. Horoskop tiež popíše, ako môžeme vibrácie aktuálneho mesiaca využiť pre zosilnenie šťastia a radosti v našich domovoch.

Je Apríl mesiacom pokroku?

Mesačný Horoskop v tejto časti predpovede posúdi globálne sily, ktoré vibrujú smerom k nám všetkých. Vníma však aj jednotlivé znamenia zverokruhu. Na konci tohto článku, alebo aj na konci jeho pokračovania, si zvoľte svoje znamenie, ktorého chcete poznať budúcnosť. Následne si po tomto prehľade prečítajte aj váš osobný mesačný horoskop na aktuálny mesiac.

Vďaka astrológii a energiám tohto mesiaca môžu kozmické sily ovplyvniť osobný pokrok aj šťastie znamení. Mesačný prehľad vníma predovšetkým presun Slnka zo znamenia Baran do znamenia Býk. V Apríli nás však zasiahne aj Mesačný spln v znamení Váhy a vstup Venuše do znamenia Blíženci. S druhou polovicou Apríla očakávame aj Nov Mesiaca v znamení Býk.

Mesačný Horoskop použijme ako navigáciu v energiách Apríla 2023

Apríl prúdi živou energiou. Ponúka zaujímavé kvality, ktoré sa zrkadlia v našich rozhodnutiach i v pohľade na život okolo. Objektívne sa musíme v tomto obodí pozrieť nielen na prítomnosť. Zhodnocujeme aj vplyv minulosti na to, kde sa teraz nachádzame a kam smerujeme. S príchodom Apríla čelíme aj určítým výzvam, ktoré Horoskop považuje za intenzívne predovšetkým v prvej polovice mesiaca.

Mesačný súhrn vraví, že Apríl je veľmi živým mesiacom. Ponúka mnoho intenzívnych astrologických aspektov. Tie budú mať schopnosť ovplyvniť a podporiť osobný pokrok každého znamenia zverokruhu. Horoskop vníma ako nám prechody astrologických planét a vibrácií pomôžu využiť pozitívnu energiu okolo nás. Následne vám poradíme, ako negatívnu kvalitu pretransformovať na pozitívnu.

Merkúr v Býkovi je významný mesačný aspekt Apríla

Uzemnený Býk si užíva prítomnosť komunikatívneho a inteligentného Merkúru. 03. Apríl 2023 je dňom, počas ktorého sa tento pohyb Merkúru uskutoční. Zasiahne tak celý začiatok Apríla svojími energiami podporujúcimi nápady a rozhovory. V konverzácií s ostatnými teraz nachádzame účel. Začiatok mesiaca Apríl 2023 vníma mesačný Horoskop ako obdobie, kedy sa môžeme spojiť s vlastnými presvedčeniami.

Ako dni plynu, Horoskop sa zameriava aj na vzťah Mesačného Splnu vo Váhach. Tranzity úvodu Apríla podprujú našu túžbu po rovnováhe, veští Sibyla. Navyše, vďaka priaznivo aspektovanému Merkúru si stanovujeme ľahko dosiahnuteľné ciele. Rozumné správanie ľudí okolo nás inšpiruje k vytváraniu pevného základu pre osobný rast, opisuje Horoskop na Apríl 2023.

Takmer počas celého Apríla sú planéty, ktoré sú pre Horoskopy podstatné, v priamom pohybe. Retrográdne, často nepríjemné sily, tedy neovládajú život znamení. Marec, a zároveň aj Apríl 2023 sú mesiacmi, kedy je kvalita najpokojnejšia vzhľadom k priamemu presunu planét.

V úvode Apríla si všetci uvedomujeme, že pestované vzťahy môžu výrazne prispieť k osobnému pocitu šťastia, predvída mesačný Horoskop. Horoskop na tento mesiac radí aktívne počúvať, aby sme sa vyhli vzájomným nedorozumeniam s ostatnými. Táto rada od horoskopu platí pre osobný aj pracovný život. Ak nájdeme s príchodom mesiaca rovnováhu, dokážeme vyťažiť všetko potrebné od počiatočných energií z kozmu.

Venuša v Blížencoch a Slnko v Býkovi zasahujú intelektuálnu zvedavosť

11. Apríl 2023 je dňom, kedy Venuša vstupuje do komunikačného sektoru Blížencov. Zároveň Horoskop vie, že mesačný pohyb Merkúru je tiež priaznivý. Komunikácia, spoločenský život aj sociálne vzťahy sú pestrejšie. Našu pozornosť pútajú udalosti, ktoré nás zároveň zoznamujú s novými ľuďmi a obohacujú o nové zážitky.

Apríl je veľmi energický a vitálny mesiac, hovorí horoskop. Jar prúdi silnou vlnou smerom k podpore tepla a vitality v našich životoch. Do 20. Apríla kozmické tranzity silne podporujú intelektuálitu znamení. Zároveň sme schopnejší adaptovať sa na zmeny a novinky, ktorým čelíme. Fázu dní do 20. Apríla a vnímanie Slnka v Baranovi, ktorý sa prejavuje vášňou a energiu, využijeme priaznivo vtedy, ak budeme vnímať pestrosť života.

Veci niesú vždy nutné, rutinné. V apríli nám Mesačný Horoskop opisuje možnosť vkročiť do nových nápadov. Nebojte sa zapojiť do diskusií na nové témy. Skúmajme alternatívne nápady. Nebojme sa venovať aj viacerým koníčkom naraz. Príroda je predsa v plnom prúde prebudenia a rozkvetu. Vnímajme aj my kvalitu prírody okolo a inšpirujme sa ňou skrz osobný rast, radí v horoskope veštkyňa Sibyla.

Druhá polovica mesiaca je spojená so životnými radosťami

Ročný Horoskop 2023 považuje takmer v každej osobnej predpovedi Apríl za priaznivý mesiac. Dejú sa prevažne priaznivé udalosti, ktoré ovplyvňujú svet z globálneho pohľadu. Slnko vstupuje dňa 20. Apríla 2023, do znamenia Býk. Slnko v Býkovi nás pozíva, aby sme sa sústredili na základné životné radosti. Slnko v tomto postavení pestuje našu vďačnosť a spokojnosť.

20. Apríl je dôležitý aj Mesačným Novom, ktorý sa rozvinie v Býkovi. Teraz je správny čas na znovuobjavenie energie, aj po náročných dňoch. Nov Mesiaca ponúka noc plnú tmy, kedy sa rozvíjajú aj mnohé intuitívne kvality znamení, dodáva presný mesačný horoskop.

Vďaka aspektom z kozmu je druhá polovica Apríla 2023 obdobím,podporujúcim silu, odhodlanie a vzrušenie. Slnečná energia v uzemnenom Býkovi naviguje globálne vibrácie tak, aby sme kvality týchto dní používali rozumne a aby sme sa nenáhlili.

Ohnivá sila, uzemnená kvalita - taký je Apríl 2023

Zdá sa teda, že Apríl predstavuje skutočne priaznivý mesiac plný príležitostí. Druhá polovica Apríla nám umožňuje prijať miesto na ktorom sa nachádzame, podčiarkuje mesačný horoskop. Prijímame svoj vnútroný oheň - vášnivý element, a zároveň sa vieme rozhodnúť s dostatočnou pomocou uzemneného Slnka. Od 20. do 30. Apríla 2023 nám Horoskop ponúka cestu, na ktorej dosiahneme aspoň na malé ciele.

Apríl predstavuje kombináciu takých aspektov, ktorý významene podporujú náš osobný pokrok. Šťastie môžeme podporiť, ak budeme pestovať uzemnenú a transformačnú kavlitu. Slnko i Mesiac a priamy pohyb dôležitých planét podporuju našu cestu k sebazdokonaľovaniu, radosti a k budúcemu šťastiu.

Článok Mesačný Horoskop na Apríl 2023 pokračuje na ďalšej strane


Horoskop na Apríl 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com