Tento Týždeň postupuje POMALY: Deň po Dni sa mení

Už 15. Júla 2024 sa začína nový týždeň. Denný Horoskop na tento týždeň sa bližšie pozrie na pondelok až nedeľu 21. Júla 2024. Týždenný vývoj energií postupuje mierne slimačím tempom, pretože Slnko sa ešte stále potuluje svojou poslednou fázou znamením Rak.

Niektoré pomalé planéty vysielajú cúvajúcu silu smerom k našim rozhodnutiam a preto sa na vlastné ja sústredíme častejšie, než sme mali zvykom. Aj tento týždeň pre nás vzťahy a láska znamenajú mnoho. Tempo, ktoré tento týždeň kozmos nasadzuje má silný vplyv na podporu rodinného života všetkých znamení zverokruhu.

Týždenný Horoskop pripomína, že kým sa v Júli pomalé planéty hýbu retrográdne, bude dostatok času na sebareflexiu. Čínska energia tohto týždňa je podĽa čínskych znamení zverokruhu JIN a teda je sile sústredená na rovnováhu a neustály tok myšlienok.

Saturn, ktorý sa tento týždeň díva na našu planétu ZEM dáva tomuto týždňu odznak najlepšieho týždňa pre tohtoročnú dovolenku. Vďaka tomu, že sa nič nehýbe náhle neprichádzajú ani komplikácie, ktoré menia udalosti z minúty na minútu. Stabilita, ktorou tento týždeň láska zem astrológia je príjemným pripomenutím, že život nie je len o povinnostiach, náhlení a o starostiach.

Celkovo je tento týždeň príjemný, ale pozor, je nutné splniť si dôležité záväzky, inak sa môžeme cítiť bezradní. Ak sa tento týždeň chystáte tráviť doma vedzte, že vesmír vám dáva priestor pre načerpanie nových síl. Znamenia zverokruhu sa teraz môžu otvoriť novým informáciam, čerpať znalosti a vedomosti. Môžeme sa tak ľahko dostať k prítomnému osobnému rozvoju.

Takýto je týždenný horoskop svojími energiami vo všeobecnosti. Teraz sa pozrieme na jednotlivé dni a preberieme aj jednotlivé znamenia zverokruhu.


Týždenný horoskop začína pondelkom, aký je horoskop pre 15. Júl?

Dnešný pondelok, 15. júla 2024, je deň, kedy sa stretnú vodné a ohnivé elementy u znamení zverokruhu. Dnešok vytvára príjemný kontrast plný láskavosti a tolerancie. Táto horoskopová kombinácia na dnes podporuje produktivitu a zároveň uvoľňuje emócie znamení zverokruhu.

Pondelok podporuje citlivosť na potreby iných a umožňuje nám vyjadrovať lásku s väčšou slobodou. Súčasné umiestnenie Merkúru a Venuše v prekrásnom Levovi podnecuje priame a otvorené rozprávanie - klebetenie, pričom Venuša nás núti premýšľať o zábave a posilnení romantických citov znamení zverokruhu.

Dnešný deň, pondelok 15. Júla 2024, je ideálny na vyrovnávanie vzťahov a na zlepšenie našej schopnosti prejavovať lásku a porozumenie... Viac sa dozviete cez osobný denný Horoskop na dnes, 15. Júl 2024 tu.


Ako sa v horoskope prejaví utorok, 16. Júl 2024

Utorok, 16. Júl je obohatený tvorivosťou, ktorá povzbudzuje znamenia zverokruhu k väčšej aktivite. Všetci sa dnes môžeme zapojiť do zaujímavých projektov. Môžeme prežiť príjemné chvíle, ak svoju myseľ presmerujeme od spomienok na nepríjemné udalosti k prežívaniu dnešného dňa v prítomnom okamihu.

Aj týždenný horoskop dnes, v utorok, 16. Júla 2024 pripomína, že kreativita a odvaha nás dnes posúvajú vpred. Dnes sa nebojme prijať to, čo nám bolo dané. Energia Slnka v rakovi veští ideálny utorok na rodinné stretnutia. Cítime väčšiu potrebu nielen po starostlivosti, ale aj po lepších vzťhoch a láske. Prežívajme dnešný utorok s radosťou, radí horoskop.


V stredu pozor na zlé rozhodnutia

V stredu je naďalej Venuša v znamení Lev, čo je dôežitá pozícia pre viaceré udalosti týkajúce sa osobných vzťhov znamení zverokruhu. Slobodní prežívajú dnešnú stredu zaujímavo, pretože sa ocitáte pred príležitosťami, ktoré nechcete premeškať. Pozor však, drahé znamenia zverokruhu, aby ste si nepomýlili povrchný chtíč s čistou láskou. Venuša v Levovi vás možno neprávne naladí na flirt, ktorý nemá budúcnosť.

Keďže aj Merkúr je postavený v súhvezdí Lev je astrologicky zrejmé, že naša komunikatívna stránka osobnosti rozťahuje krídla so zaujímavými možnosťami pre osobné vyjadrenie. Chceme prežívať vzťahy, ktoré sú hlboké, kvôli Slnku v Rakovi, ale na druhej strane je Venuša v Levovi inšpiratívna aj pre krátkodobé prežitky.

Pozrime sa dnes najmä na to, v akej pozícii je náš život. Ak sme zadaní, nekráťme sa o lásku tým, že vyvolávame vzťahové napätie. Ak sme nezadaní snažme sa porozumieť tomu, čo od života skutočne očakávame, radí dnes horoskop.


Vo štvrtok môžu znamenia ohroziť klebety!

Klebetenie sa nikdy neopláca. Najmä keď je v atmosfére prevaha vody je jasné, že láska môže byť skúšaná rôznym spôsobom. Istotne sa v tomto týždni prejaví aj klebetná stránka niektorých znamení. Nasvedčuje to nielen Venuša v Levovi so Slnkom v Rakovi, ale aj pozícia pomalých planét, ktoré sa nevedia sústrediť na to krásne v prítomnosti.

Naša myseľ sa dnes často utieka k minulým prežitkom a k porovnávaniu sa s ostatnými. V duchu týchto prežitkov môžu vznikať klebety, ktoré ubližujú nielen tomu, kto ich rozširuje alebo kreuje, ale aj tým, ktorí sú ich objektami.

Kebety by sme dnes mali vynechať zo svojho života, ak nechceme získať na svoju stranu iba faloš a negativnú energiu. Dnešná fáza mesiaca v znamení Strelec je vhodná pre očistenie energií a dôrazne radí nenarúšať priaznivý tok udalostí, ktoré mesiac prinesie tým, ktorí sú dobrosrdeční.


Piatok, 19. Júl 2024 radí objavovať a skúmať

Dnes, v piatok, cítime, ako sa Mars potuluje zemským Býkom. V jeho energii sa Mars cíti ako objaviteľ nových myšlienok a nápadov. Tie chce nielen získať, ale aj preskúmať. Rovnako radí dnes Mars znameniam zverokruhu skúmať čo milujú a venovať sa týmto veciam, aby sme boli vo svojej osobnej rovnováhe.

Pomalé planéty nám aj dnes, v piatok 19. Júla 2024 prezrádzajú, že drobná sebeckosť nám nemôže uškodiť. Nezmení nás v horšieho človeka, ale práve naopak. S trochou sebeckosti sa učíme, že na nás záleží rovnako, ako na ostatných. Ak sa totiž staráme o svoju spokojnosť, môžeme neskôr spokojne rozosielať lásku a pozornosť smerom k tým, ktorých milujeme

Piatok nás núti starať sa nielen o iných, ale aj o seba. Vnímajme, ako starostlivosť o seba súvisí s láskou k ostatným. Iba ak sa dostaneme my do spokojnosti vo svojom vnútri, iba vtedy môžeme robiť svet krajší aj pre iných. V piatok teda poslolstvo horoskopu znie jasne - starajme sa o seba s láskou a dobrotou.


Čo hovorí horoskop na víkend Sobotu a Nedeľu? (20. - 21. Júla 2024)

Tento víkend je sľubný pre očistu tela, mysle a duše. Je totiž spojený s Júlovým mesačným Splnom, ktorý naznačuje, že prišiel čas na to, aby nám vesmír dal to, čo sme od neho v minulosti žiadali. Spln mesiaca sa ojavuje v Nedeľu ráno a dosiahne svoj najvyšší bod práve cez tento víkend. Pri tomto krásnom lunárnom jave sa Mesiac dostane do svojej najplnšej fázy v znamení Kozorožec.

Je možné ho na oblohe pozorovať už od štvrtka, kedy sa bude krásne guľatiť a tak osvetlí našu krásnu krajinu. Žiarivá podstata splnu mesiaca sa ukáže aj na znameniach zverokruhu, ktoré majú cez víkend mesačného splnu možnosť zosúladiť sa s vesmírom. Napojíme sa na podstatu kozmu tým, že vykonáme rituály bielej mágie, ktoré so splnom prinesú vytúžené veci a emócie do nášho života.

Spln mesiaca, ktorý bude najsilnejší dnes, v sobotu a nedeľu, teda ku koncu tohto týždňa, zrýchľuje veci, nad ktorými premýšľame a ktoré robíme. Udalosti naberajú na obrátkach a všetko, čo šlo doteraz pomaly sa zásadne a náhle zrýchľuje. Spln mesiaca, ktorý stojí v opozícii svojho domovského znamenia Rak, pomáha znameniam zverokruhu ísť rýchlo za svojími cieľmi a rýchlo dosiahnúť aj vytúžené výsledky.

Veštkyňa upozorňuje tento víkend na mnohé veci, na ktoré je treba dbať, aby sme zachytili pozitívne vibrácie splnu. Nutná je hlavne tolerancia, otvorenosť a pravda, teda energie, ktoré pozitívne energie živia a nie zraňujú.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň od 15. Júla do 21. Júla 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na tento týždeň, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com