Ktoré znamenia dnes dostanú DOBRÉ správy? Prečo sú dnes znamenia emotívne?

Denný horoskop dnes, v UTOROK - 16. Júla, vidí príjemné zladenie Slnka v Rakovi s Mesiacom v znamení Škorpión. Dnešný deň je odkazom pre znamenia zverokruhu, ktoré potrebujú lásku a vzťahy posilniť, alebo rozvíjať. Zmena k lepšiemu môže byť dnes, keď sú v sile vodné znamenia zverokruhu, jednoduchšia, ako v čase, keď astrologickej klíme dominuje iný element.

Ako vraví aj týždenný horoskop od 15. do 21. Júla 2024, dnešný Utorok je časom, kedy sa emócie zdajú intenzívnejšie. Ale výhodou je, že i keď sú intenzívne, sú naďalej ľahko zvládnuteľné. Vodné znamenia zverokruhu - Rak, Škorpión a Ryby - sa dnes však pohybujú v priestore pochybností o svojom živote a rozhodnutiach.

Nuž, aj takéto vnútorné pocity môže priniesť čas, kedy je voda vo veľkej prevahe pôsobiacích elementov. Dnešným slovom dňa je jednoznačne trpezlivosť. Ohnivé znamenia, i tie vzdušné - Baran, Blíženci, Lev, Váhy, Strelec a Vodnár - sa dnes náhlia, pretože majú pocit, že veci nestíhajú a vesmír im nepraje priestor pre oddych. Aj zemské znamenia zverokruhu, ku ktorým sa radí Býk, Kozorožec a Panna dnes zapájajú svoju myseľ a kroky k aktivite.

Skupina spomenutých znamení dnes prežíva aj príjemné udalosti, ktoré nasledujú po dobrých správach, ktoré utorok jednoznačne odhaľuje pre tých, ktorí na ne čakajú hlavne v sektore vzťahov a lásky.


Horoskop dnes fandí kreativite aj odvahe

I keď sú dnes pocity znamení zverokruhu veľmi farebné a rozvinuté je jasné, že s pomocou fázy Mesiaca v Škorpiónovi zvládneme všetko náročné, čo sa vnútri nás deje. Ale nezabúdajme na jednu dôležitú vec! Výživná a transformačná energia k nám prichádza vtedy, ak sa snažíme. Bez vetra sa ani lístok nepohne a tento fakt pripomína aj dnešný Utorok.

Skrz kreativitu dnes hľadajme seba. Nájdime krásu v každodenných udalostiach. Nezabúdajme, že maličkosti tvoria jeden celok a je nutné sa starať o všetko, čo nás rozvíja, podporuje a teší.

Dnešné Slnko vedie znamenia zverokruhu k starostlivosti o rodinu, priateľov a aj o vlastné emócie. Spojenie s našimi najbližšími na vyššej emočnej rovine je dnes dôležité. Horoskop veští, že dnes potrebujeme cítiť bezpečie a ochranu viac, než po minulé dni. Prijímajme lásku a dávajme ju najavo.


Dnes sa zaoberáme emóciami aj otázkami o živote

Mesiac v znamení Škorpión odhaľuje všetko skryté a tajomné v nás samých. Uvedomujeme si mnoho o svojom živote. Dnes je vynikajúci čas na uvažovanie o svojom živote. Keďže Merkúr je v znamení Lev sme odvážni a priamočiarí. Svoje myšlienky a názory vyjadrujeme sebavedomo, ale pozor na prehnanú dramatickosť.

Venuša je v susednom postavení k Merkúru v znamení Lev. Láska a vzťahy znamení sú dnes vášnivé a prejavujú až kráľovskú intenzitu. Túžime po uznaní, ochrane a po obdive a tieto energie sa k nám dnes približujú rýchlejšie.

Mars je pre dnešný Utorok priaznivý pre dosahovanie rýchlych a reálnych výsledkov. Dnes je Mars v skvelej pozícii pre tých ľudí, ktorí dnes musia dosiahnúť nejaké ciele - osobné, pracovné, finančné… Mars stojí dnes na našej strane a zdá sa, že aktivita ktorú vynaložíme bude ocenená.


Ako dnes dosiahnúť spokojnosť?

Dnešné intenzívne slnko v rakovi a presila vody v celodennom grafe nám pripomína, že starostlivosť o emócie a o svoj citový svet, sú dnes nevyhnutným krokom ku šťastiu a spokojnosti. Intenzita, ktorou sa dnes emócie prejavujú musí byť prijatá.

Nebojme sa dnes prejavov lásky a zážitkov, ktoré sú spojené s pocitmi. Prejavujme lásku a buďme dnes v láske, aj v iných oblastiach života kreatívnejší, odkazuje dnešný horoskop na utorok, 16. Júl 2024.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Utorok 16. Júl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com