Nájdeme DNES (Štvrtok, 18. Júl 2024) rovnováhu, alebo prichádza emocionálna búrka?

Dnešný deň je podľa horoskopu na štvrtok, 18. Júla časom, kedy dáva astrológia znameniam zverokruhu zaujímavé a dynamické okamihy. Nájdeme vyváženie medzi kariérnymi povinnosťami a osobnými radosťami?

Dnes sú planéty v takom rozložení, ktoré umožňuje jasné pochopenie toho, ako funguje náš život, čo treba zlepšiť a čomu sa vyhýbať. Niektoré znamenia zverokruhu budú dnešné odkazy od vesmíru cítiť silnejšie, iné sa musia viac sústrediť na svoj osobný vnútorný hlas. Ak precítite to, čo je vám dnes dané zistíte, že osud vás vedie za ruku správnym smerom. I keď sa to najprv nemusí zdať ako tá najsprávnejšia cesta.

Slnko je naďalej, aj dnes, v štvrtok 18. Júla, v hrejivom objatí so znamením Rak. Od tohto znamenia putuje inšpirácia najmä pre dnešné zlepšovanie rodinných záležitostí a vzťahov.

Emócie znamení zverokruhu sú dnes intenzívne a motivujú nás k tomu, aby sme venovali viac času našim blízkym. Takýto je ale takmer celý týždeň. Týždenný Horoskop vraví, že od 15. do 21. Júla prežívame radosť z blízkosti milovaných. Blízko k znameniam zverokruhu sú aj okamihy ktoré inšpirujú ku krokom vedúcim k pocitu bezpečia a emocionálnej stability.


Emócie sú naďalej veľmi silne zastúpené

Keď sa v štvrtok zaujímame o vzťahy a lásku zisťujeme, že sme vedení aj vnútornými pocitmi. Intuícia, ktorá sa dnes znásobuje sústredí našu majoritnú energiu na rodinu a lásku. Emócie znamení zverokruhu sú dnes veľmi silné, pretože túto emočnú vlnu živí práve Slnko v súhvezdí Raka.

Mesiac v ohnivom znamení Strelec je nositeľom optimizmu a túžby po dobrodružstve. Keďže v utorok bol deň viac emočný, dnešný deň je pripravený, aby absorboval naše myšlienky. Dnes sme trochu viac ukotvený k reálnemu životu, v porovnaní s včerajším dňom. Pozornosť venujeme blízkym, ale nezabúdame ani na seba, a tak je to správne.


Dnes je v popredí aj komunikácia, klebety môžu byť veľmi nebezpečné

Klebetenie by malo byť dnes pre znamenia zverokruhu tabu. Je nebezpečné hovoriť o niekom za jeho chrbtom, i keď máme pocit, že pravda je na našej strane. Dnes je nutné uvedomiť si, že nemôžeme súdiť život iných, ak tým človekom nie sme. Aj týždenný horoskop od 15. do 21. Júla pripomína, že klebetám je lepšie sa vyhýbať.

S mesiacom v Strelcovi, s Venušou a Merkúrom v Levovi sa dnes sústreďme skôr na jasnú, pravdivú a otvorenú komunikáciu. Vyhýbajme sa jedu, ktorý rozširujú klamstvá, výmysli a informácie, ktoré prekrúcame, alebo si ich domýšľame.

Ohováranie, ani klebety nikdy nevedú k dobrým výsledkom. Dnes máme sklon dramatizovať, to je zrejmé od Merkúru v Levovi. Snažme sa preto na svet dnes pozrieť ako na milé miesto plné príležitosti. Nerobme drámu z vecí, ktoré si v podstate nezaslúžia ani našu veľkú pozornosť. Najdramatickejší moment však príde v závere tohto týždňa, ako hovorí týždenný horoskop.


Dnešku nechýba ani komunikatívna energia vzduchu

Jupiter vo vzdušnom znamení Blíženci je dnes skvelou správou pre tých z nás, ktorých čaká nejaká dôležitá prezentácia, skúška, alebo povinnosť spájajúca sa s potrebou komunikácie. Jupiter dáva dnešnému dňu veľkú zvedavosť, výrečnosť a túžbu po nových poznatkoch.

Aj u detí je dnes tento aspekt vynikajúci pre rozširovanie ich vedomostí. U dospelých je priaznivý pre nové zoznámenia a stretnutia. Podporuje teda všetky znamenia zverokruhu, od tých najmenších, po najstaršie. Vzdelávajme sa dnes a tešme sa z nového, naučeného, pretože vo všetkom naučenom môžeme dnes objaviť kúsok potrebného pre nás samých.

Viac o tom, ako sa dnešok dotkne vášho, či partnerovho znamenia, alebo kohokoľvek koho znamenie poznáte, sa dočítate v odkazoch nižšie. Z celého srdca ďakujeme za každé zdieľanie horoskopu a posielame každému z vás pozitívnu energiu. Váš Horoskop a Tarot.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Denný horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Štvrtok 18. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com