Takto DNES, 27. Marca Odstráňme Temnotu a UCHOPME SVETLO

Denný horoskop na dnešnú Stredu vydáva svoju transformačnú energiu skrz Mesiac v znamení Škorpión. Dnešný deň otvára priestor pre hlboké uvažovanie a objavovanie nových priestorov v duši znamení zverokruhu. Prijímame intenzívnu transformačnú silu našich emócií.

Mesiac dnes, presunom do nového znamenia zverokruhu, ukončuje obdobie pôsobenia mesačného splnu a dobiehajúcich energií. Dnešok je časom, kedy Mesiac povolá znamenia k rozjímaniu o tajoch života.

Posvätné pozvanie dnešnej Luny nám dnes odhalí zaujímavú pravdu. Každé znamenie zverokruhu dnes preferuje jasnú a pravdivú komunikáciu pred klamom, ktorý je jedom pre našu karmickú kvalitu. Dnes je čas prijať energiu zmeny od znamenia Škorpión.

Liečivá sila od Luny s prvkom vody zvádza znamenia zverokruhu k vytváraniu vĺn magických zmien. Rozhýbajme dnes ticho minulých dní, aby sme dnes prebudili nové možnosti. Nebeské udalosti týchto dní pozývajú znamenia k prijatiu novej frekvencie vesmíru.


Jasnosť a pravda sú dnes podstatnými témami

Dnes nahradzujeme predstavy jasnými víziami, klamstvá pravdou. Keď sa dnes Mesiac spája s Neptúnom, znamenia sa cítia unášané priestorom snov a intuícii. Dnes sme vyzvaní ukotviť pozitívne éterické esencie do každodenného života.

Dnešné zarovnanie dominantných planét astrológie znameniam pripomína, že vytrvalosť spoločne s trpezlivosťou sú našími spojencami v prekonávaní časových problémov. Dnešnou stredou sa môže prehnať pocit, že nestíhame urobiť to, čo sme si zaumienili. Avšak pravda je taká, že je nutné spomaliť a premýšľať nad každým krokom.

Dnes musíme prijať nebeskú múdrosť, aby sme sa viac neobávali rýchlosti sveta a zmien, ktoré sa dejú. V čakaní a stabilite je dnes múdrosť, ktorej prijatím získavame pocit ukotvenia a bezpečia. Nenáhlime sa dnes, robme veci i pomaly, ale predovšetkým premyslene a kvalitne, radí denný horoskop od veštkyne na dnešný deň.


Dnes je deň posvätnej rovnováhy

Naše záväzky a povinnosti sú dnes posvätné. Niektoré veci je nutné dokončiť, aby sme nezostali v strede povinností, ktoré budú od 01. Apríla blokované retrográdnym Merkúrom. Naše úsilie dodáva znameniam zverokruhu zmysel a oddanosť.

Prevezmime dnes v domácnosti aj práci zodpovednosť, všetko čo musí byť dokončené dotiahnime dnes do konca. Sila by nám chýbať nemala, aj keď energia sa potuluje skôr okolo vzťahov, ako okolo pracovných povinností. Papierovaniu sa dnes pravdepodobne však znamenia zverokruhu nevyhnú.

Ak však dokončíme posledný email, podpíšeme dôležitý dokument a urobíme si poriadok v pracovných veciach, budeme už dnes dobre pripravení na to, čo nám chystá Apríl 2024 podľa mesačného horoskopu. Intenzívna energia Pluta a Mesiaca dnes posunie našu pozornosť k riešeniu problémov, prekážok strachu, aj túžob.

Kozmická interakcia dnešného dňa je tu na to, aby sme sa my - znamenia zverokruhu, dnes postavili tomu, čo leží v tieni. Dnes môžeme dosiahnúť emocionálne očistenie a obnovu s trochou energie smerujúcej k osobnému rozvoju.


Dnes je dôležitý i elementárny horoskop

Dnes sa vesmírne síly prepletajú, aby odrazili hlbokú pravdu o bytí znamení zverokruhu. Astrológia pozýva k ceste dláždenej farebnými energiami dnešných štyroch elementov. Dnes máme možnosť hľadať a nájsť rovnováhu pre rast a transformáciu.

V prevahe dnešného dňa je z pohľadu elementov voda za ktorou nasleduje sila ohňa. Voda v prevahe ponúka hlbokú liečbu emocionality a krásne intuitívne povedomie. Voda nás dnes pozýva k ponoreniu sa do hĺbky osobných pocitov.

Dnes prejavujeme lásku, ktorá nás krásne spojí so všetkým živým. Učíme sa dnes plávať s prúdom života, a tak je to správne. Plávať proti prúdu môže byť dnes komplikované, a tak sa nechajme uberať emocionálnou energiou priazne, lásky a dobrej energie. Dnes nebojujme proti tomu, čo má byť dané, kráčajme v súlade s potrebami nášho vnútorného sveta.


Dnes je v popredí aj oheň

Elementárny denný horoskop dnes rozžiari plamene našej vášne, odvahy a kreativity. Dnešná Streda, 27. Marca 2024 je časom žiarivého potenciálu pre osobný rast i sebarealizáciu. Oheň nás dnes vyzýva k objaveniu a vyjadrenu osobnej vnútornej sily.

Energia dnes stále vytrváva a vďaka nej sa dokážeme napojiť aj na intuíciu. Nasledujme dnes hlas našej intuície a snov, ktoré nám mohli od pondelňajšieho Splnu Luny ponúknuť navigáciu v duchovnej rovine. Na našej dnešnej ceste nás vedie pravá podstata nás samých.

Nech je dnešný plameň energie ohňa svetlom na osobnej ceste k objavovaniu svojej osobnej podstaty. Dnes máme aj podľa týždenného horoskopu priestor pre duchovnú podporu energie. Energia zeme nás ani dnes neopúšťa, čím denný horoskop dáva do pozornosti aj príjemnú stabilitu a uzemnenie. Dnes sme naďalej trpezlivý a nechýba nám ani spojenie s dôverou a odhodlaním.

Našťastie, horoskop vraví aj o príjemnom naladení vzdušného elementu na energiu dnešku. Dnes je prítomnosť vzduchu malá, ale naďalej dýchame v duchu slobodných myšlienok a príjemnej komunikácie. Dnes sa otvorme osobným ideám. je čas na rozprúdenie podporných rozhovorov. Dnes je podstatná aj sila slova, preto uvažujme o svojich slovách.


Dnes sa snažme o radosť

Je príjemné vedieť, že element zem nás dnes udrží pevne na zemi. Vzduch povzbudzuje k hľadaniu zmyslu a voda nás dnes naďalej objíma liečivou prítomnosťou emocionality. Oheň dodáva zdravú vášeň s ktorou dnes túžime po premene a raste. Dnes je sebapoznanie prítomné, preto sa usilujme vypočuť svoje vnútro.

Tarot by popravde dnešnému dňu prisúdil priaznivú kartu rovnováhy. Akú Kartu Dňa priradí Tarot vám? Dnes sme vďaka elementárnej kombinácií a energii Marsu pripravení zosúladiť naše myšlienky s aktívnymi činmi. Dnešok podporuje pravdu, ale aj malé dobrodružstvo. Dnes sme presne tým človekom, ktorým máme byť, dodáva denný horoskop.

Odstráňme dnes temnotu láskou, srdečnosťou a príjemnými slovami. Vyhnime sa temnote tým, že neupadnime do negatívnych myšlienok a nepodľahnime klebetám, či jedovatej vnútornej temnote skrz činy pomsty, negativizmu, netolerancie…

Keď prechádzame dnešným dňom, od rána, až do dnešnej polnoci, Mesiac v Škorpiónovom svite nás inšpiruje k pochopeniu, uzdraveniu. Vážime si tajomstvá, ktoré nás prepájajú s ostatnými. Niektoré veci odkrývame, ak nás dnes privádzajú k lepšej budúcnosti. Dôverujme dnes múdrosti vesmíru, pretože tá nás prevedie temnotou do svetla nových začiatkov. Pred začatím čohokoľvek, čo je dnes dôležité si otočte aj osobnú veštbu cez Anjelskú kartu dňa.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 27. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com