Týždeň 25. až 31. Marca Je ako BEZVETRIE pred TORNÁDOM

Týždenný Horoskop od 25. do 31. Marca 2024 veští ticho pred búrkou. Viacero aspektov sa sústredí na podporu, aby znameniam zverokruhu zabezpečili príjemné prostredie pred začiatkom nepríjemnej búrky, ktorá príde hneď so začiatkom budúceho týždňa. Tento horoskop sa však sústredí na aktuálny, 13. týždeň roka 2024.

Týždenný vývoj zaujímavých udalostí je priamo napojený na Spln Mesiaca v znamení Váhy, ktorý sa rozvinie 25. Marca 2024, teda hneď v prvý deň tohto týždňa. Čas splnu mesiaca je obdobím, kedy vrcholí pocit istoty s prísľubom naplnenia toho, čo sme si želali pri tohto mesačnom Nove mesiaca, ktorý bol 10. Marca 2024.

V tento deň som doporučovala rituály, ktorých výsledky by sa mali v tomto týždni dostať k slovu. Dôležité sú aj aktuálne Rituály Bielej Mágie pre Spln Mesiaca. V pondelok ich nevynechajme. Týždenný začiatok je obohatený aurou okolo vzťahov, romantiky a emocionality, keďže Mesiac sa napája na siedmy dom Váhy. Presný okamih splnu pripadá na tretiu hodinu ráno, ale astrologicky ovplyvní celý týždenný výklad, a najmä pondelkové pocity znamení zverokruhu.

Týždenný tok energie započne ako výzva pre očistenie. Znamenia zverokruhu pondelok, 25. Marec 2024 postrčí, aby každý z nás premýšľal nad zlepšením života v rôznych oblastiach. V mape našich pocitov sa dnes ukazuje nová krajina - láskyplný priestor pre porozumenie. Hľadáme rovnováhu v živote i tým, že sa zaujímame o záležitosti ostatných.

Pondelok, 25. Marec 2024 znamená pre týždenný prejav znamení dočasné skrytie niektorých vecí - emocionalít, aby sme prehodili sústredenie na niečo iné. Niečo pôjde začiatkom týždňa do úzadia, ale v konečnom dôsledku je tento týždenný výraz navigáciou pre znásobenie životnej rovnováhy u seba, aj u milovaných. Niekedy musíme veci prestať nadmerne riešiť, čo ukáže aj týždenný príchod pondelka, 25. Marca 2024.


Týždenný úvod je jemný a veľmi zaujímavý

Týždenný rast energie sa začína s pondelkom, kedy sa nebeský Spln Mesiaca napojí na Váhy priamo v spojení so Slnkom v Baranovi. Hlboké duchovné prebudenie vrhá pozornosť na jemný tanec vzťahov a súhru v našich vzťahov. Týždenný rozmach Mesiaca upriamuje pozornosť znamenia zverokruhu na hlbšie skúmanie túžob.

Začiatkom týždňa sa ocitáme na križovatke ohnivej a vzdušnej energie, vraví horoskop. Môže ísť o malé nedorozumenie medzi logikou a diplomatickou podstatou váh. Týždenný efekt znásobuje túžbu po nájdeni harmónie, pričom si akútne uvedomujeme nevyhnutnosť kompromisu vo vyjednávaní vo vzťahu a láske.

Týždenný rast Slnka v znamení Baran naďalej znamenia povzbudzuje k osobnej statočnosti, sebavyjadreniu a v zotrvaní na ceste za snami, ktoré nás napĺňajú a tešia. Hneď pondelok je priestorom pre starostlivosť o seba samého. Týždenný Spln tiež radí sledovať odporúčania pre Rituály Bielej Mágie.

Spravodlivý a diplomatický týždenný efekt mesiaca vyzýva znamenia k úprimnosti. Vďaka mesiacu vnímame čistú lásku a vďaka Baranovi, ktorý tento týždeň obohacuje energiou Slnko sa vnútorne napájamé na sólovú snahu o úspech.


Týždenný horoskop vníma náhle emocionálne toky

Svetelná energia Slnka a Mesiaca odštartuje týždenný okamih individuality a partnerstva. Túžba po individualite je v pondelok silná a môže byť v rozpore s vášňou pre vášnivé okamihy. Pozor na ignorovanie potrieb iných v čase keď je týždenný efekt Barana a Váhy najsilnejší - v Pondelok a Utorok.

Emocionalita je hlavným bodom toho, keď sa jednotlivý týždenný efekt začne dotýkať znamení zverokruhu. S pondelňajším splnom vrcholí nahromadenie energií, ktoré znamenia vesmír núti uvoľniť. Kým sa týždenný prúd vesmíru pohne ďalej, odhaľujeme čas, kedy sa emocionalita stáva kľúčová a osobné emočné vyjadrenie je nevyhnutné.

Týždeň začína osvetlením zeme krásnym Mesiacom, ktorý sám za seba hovorí o nezávislosti a intimite. Týždenný žiar mesiaca v Splne osvetlí život znamení, aby nás priviedol k uvoľneniu zadržiavaných pocitov.

Zatiaľ čo čelíme svojej emocionalite je týždenný efekt nezastaviteľný a pripravuje nás na ďalšie energie. Putujeme k dňom týždňa v ktorých oceníme vzťahy a svoje postavenie v spoločnosti.

Vnútorné emocionálne odhalenia však môžu byť pre niektoré znamenia až príliš intenzívne, prameniace z hlboko zakorenených pocitov. Vodné znamenia - Rak, Škorpión a Ryby prežívajú náročnejší týždenný štart, ovplyvnený väčšou zmenou nálad, aj kvôli prevahe vody v horoskope.


Venuša výrazne ovplyvní týždenný priestor vzťahov

V Stredu, 27. Marca 2024 sa vášnivo roztancuje Venuša v objatí Jupiteru v aspekte, ktorý astrológia považuje za veľmi pozitívny. Streda zasiahne i týždenný príbeh spolupráce, súcitu a radostných okamihov. Venuša zaleje naše pocity harmonickým a žiarivým svetlom.

Týždenný okamih príjemnej energie zo začiatku týždňa podporí tkanie harmonických vibrácií a možností. Stred týždňa je časom nielen pre príjemnú lásku, ale aj pre zlepšenie osobných financií. Pod vplyvom hojnosti plynie stredom týždňa energia voľnejšie, menej náročne. Pociťujú to všetky znamenia zverokruhu, ktorých týždenný pohyb jednoznačne ovplyvní, veští týždenný horoskop.

Naše srdcia napĺňa v srdci týždňa hlboká duchovná esencia porozumenia. Týždenný obraz astrológie spojí záväzky s hodnotami, aby sme si viac vážili všadeprítomný pocit pohody. Harmónia vyhladzuje tento týždeň cestu pre realizáciu povinností s plynulosťou a ľahkosťou.

Srdcia a ruky znamení zverokruhu sa otvárajú na široko, aby prijali týždenný pocit lásky s otvoreným srdcom. Obzvlášť príjemné budu počas týždňa spoločenské stretnutia a zábava z najbližšími. Slnko, Mesiac aj Venuša s Jupiterom vrhajú týždenný žiar tepla a prívetivosti ku znameniam zverokruhu.

Príjmime týždenný prejav Venuše, aby sme oslávili radosť z lásky a spojenia. Nájdime si posvätný priestor vo vzťahu pre lásku a ctime si bohatstvo v medziľudských vzťahoch. Uctime si týždenný chrám lásky v božskom tanci Venuše tým, že poďakujeme za krásne energie, ktoré sa spájajú so zdieľaním, porozumením a s prehĺbujúcimi sa väzbami.


Týždenný záver naplní objatie nekonvenčnosti

Vo štvrtok a piatok - 28. - 29. Marca 2024 je naďalej cítiť sústredenie vesmíru na Venušu. Koncom týždňa sa k vibráciam pridáva Urán, aby spolu ponúkli nekonvenčný a výnimočný týždenný záver kozmických energií.

Nebeské divadlo podnecuje znamenia k odvážnej zvedavosti. Koniec aktuálneho pracovného týždňa chce, aby sme experimentovali - ale skôr v láske, ako na pracovisku. Týždenný záver vo štvrtok a piatok nám pripomína, že naše srdcia sú pripravené ukotviť sa k záväzku a k menej povrchným hodnotám.

Víkendový horoskop na 30. - 31. Marca 2024 sústredí pozornosť na to, ako bude z astrologického hľadiska zakončený celý Marec. Mali by sme očakavať skvelý týždenný záver, alebo sa obávať niečoho nového, náhleho? Horoskop je pre víkend od 30. do 31. Marca 2024 priaznivý, pretože Slnko nás vedie k hlbšej úvahe o vzťahu s podporou Venuše.


Nedeľa ukončí týždenný aj mesačný kozmický prejav

Nedeľa 31. Marec 2024, ukončuje nielen celý 13. týždeň roka 2024, ale aj mesiac Marec 2024. Sadnime si na chvíľu v tichosti so sebou samým. Týždenný záver, ktorý s Nedeľou prebieha, pozýva znamenia zverokruhu k premýšľaniu o nedokončených veciach. Musíme uvažovať, či sme si včas splnili všetky povinnosti, pretože ešte dnes je čas dokončiť týždenný prúd povinností.

V Nedeľu, 31. Marca 2024, sa vnútri duše znamení zverokruhu ozýva šepot duše aj malej nespokojnosti. Vonkajšie okolnosti nabádajú, aby sme ocenili to, čo by malo byť ocenené. Hviezdy nás povzbudzujú v neustálom prejave lásky.

Naši milovaní sa tento týždeň musia cítiť videní a oceňovaní. Vážme si nielen seba, nezabúdajme ukončiť týždenný moment tým, že poskytneme najbližším dostatok ocenenia a uznania. Využiť týždenný priestor pre nasatie pozitívnej energie je nevyhnutné.

Ako týždenný horoskop povedal v úvode, tento týždeň je tichom pred búrkou, stabilitou pred vojnou. Je to tým, že 01. Apríla začína nielen ďalší týždeň, ale aj mesiac Apríl 2024, ktorý je v horoskope spomenutý ako náročný mesiac spojený s obávaným aspektom.

Horoskop Apríl 2024 vám povie všetko nutné o tom, prečo je tento týždenný rozvoj podstatný pre radosť a šťastie. Od pondelka, 01. Apríla 2024 vás v horoskopoch pripravíme na obávaný okamih - začiatok retrográdneho Merkúru.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop na 13. Týždeň 2024 pre všetky znamenia zverokruhu - 25. až 31. Marec 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com