V Piatok, 08. Marca je TOTO Súdené Znameniam Zverokruhu

Dnes uveríme, že osud je pevne stanovený. Denný Horoskop dnes predurčuje cesty, ktoré budú úzko prepojené s nezameniteľnými plánmi vesmíru smerujúcim ku každému znameniu zverokruhu. Pocítime veľkú dynamiku kozmu a tak sa napojíme na veci a pocity, ktoré sú nám dané vyššou energiou. Naše plány sa dnes môžu meniť v prípade, ak nie sú dokonale spojené s tým, čo je pre naše znamenie predurčené.

Niektoré udalosti budú ovplyvnené našimi predchádzajúcimi rozhodnutiami a činmi. Flexibilita dnešného dňa je však skôr otázkou toho, aký je údel nášho bytia. Dnes sa zmeny môžu udiať, avšak pravdepodobne preto, aby nás nasmerovali tam, kam patríme.

Znamenia sú iné. Niektoré veria v silu osudu, iné sú praktickejšie. Dnes nás Piatok učí, že osud nemusí byť pripútaný, ale silná slobodná vôľa ho môže ovplyvniť. A tak sa cítime slobodnejšie, pretože vieme, že dnes nám môže pomôcť pozitívne myslenie aj činy dobra k tomu, aby sme sa karmicky naladili na lepšiu odbočku našej osobnej cesty životom a osudom.


Aké Energie Dnes charakterizujú nás samých?

Dnes sa cítime, že prúd zaujímavých pocitov sa dostáva do nášho vnútorného JA. Keď sa dnes Slnko premotá v znamení Ryby do sextilu s Uránom v Baranovi vieme, že tento deň je plný priazne. Avšak, dnes sa i Mars vo vodnárovi stretáva s Uránom, tentokrát v nepríjemnejšej kvadratúre. Dnes konfigurácie kozmu predzvestujú deň plný dynamiky, ktorý vyvolá zaujímavé energie okolo nás.

Dnes sa teda cítime trocha nestabilne, pretože priazeň kozmu sa strieda s napätím. Nie je výnimkou, že naša nálada bude kolísať, najmä u znamení s vodnou energiou - Rak, Škorpión a Ryby.

Skupinová dynamika znamení zverokruhu sa dnes rôzni i v tom, aké elementy u jednotlivcov prevažujú. Poznáte svoj osobný rozbor osobnosti podľa dátumu narodenia, aké elementy prevažujú? Skúste sa nás opýtať v komentároch na Facebooku Horoskop a Tarot - dátum narodenia a čas, a pozrieme sa, aký element u vás prevažuje a čo to znamená pre dnes, ale aj celkovo, pre váš život.


Slnko a Urán v sextile dnes ponúkajú NOVÉ možnosti

Slnko, ktoré je ešte v týchto Marcových dňoch uložené v znamení Ryby sa dnes púta k osobnej identite každého znamenia zverokruhu. I kvôli pomalým krokom Slnka ku znameniu Baran, ktoré odštartuje Astrologický Nový Rok je nevyhnutné poznať viac o sebe samom. Preto je Dnes veštkyňa online na Facebooku, aby vám povedala viac o vašej osobnosti a o tom, aké energie prevládajú vo vašej osobnej charakteristike.

Dnes nachádzame novú životnú silu, ktorá vytvára harmonickú kvalitu v našej domácnosti, aj na pracovisku. Nové prekvapenia a inovácie prúdia najmä od najbližších. Dnes máme veľkú túžbu oslobodiť sa od zastaralých vzorcov správania. Sme otvorenejší novým a nekonvenčným možnostiam ako napredovať a pracovať. Experimentovanie je pre nás dnes zaujímavým spôsobom, ako ozvláštniť každodennú rutinu.

Urobme dnes niečo, čo nerobíme každý deň, aby sme načerpali inšpiráciu novú, sviežu, inakú, než po uplynulé dni. Je piatok a preto si môžeme dopriať výnimočné veci, i za cenu malých investícií. Avšak, ideálnou voľbou je dnes dobré, inaké jedlo, varenie… Akékoľvek narušenie rutiny.

Dnes je ideálny čas na nové prúdy myslenia. Nechajme sa unášať prúdom inakosti a vlnami kreativity. Dnešný tranzit nás nabáda k využitiu príležitosti, ktoré prichádzajú nečakane. Nechajme sa inšpirovať okolitým svetom a hľadajme inšpiráciu v nových veciach.


Energiu dnes narúša kvadratúra Uránu s Marsom

Napätie, ktoré sa dnes strieda s podporou v kozme dnes rozruší kvadratúra Marsu a Uránu. Planéta akcie a odvahy, Mars, vstupuje do konfliktného aspektu s Uránom. Tieto energie dnes vedú k malej frustrácii a nepríjemnejšiemu napätiu.

Dnes tranzit vyostruje túžbu po nezávislosti a slobode u tých z nás, ktorí majú v osobnom horoskope prevahu vzdušného elementu. U znamení s prevahou zeme sa dnes túžby spomaľujú a komplikujú. Niektoré udalosti dnes môžu spomaliť budúce plány.

Neočakávané zmeny hovoria o situáciách počas ktorých bude nutné prispôsobiť sa a vyvarovať impulzívnym reakciám. Pre znamenia s energiou ohňa a zeme, ktorá prevažuje je dnes podstatné zachovať si chladnú hlavu a spomaliť. Impulzivita môže veštiť nepríjemné možné dôsledky, varuje dnes veštkyňa.


Ako dnes využiť aktuálne energie?

Dnes buďme otvorení zmenám. Dnešný deň je skvelý na nové nápady a možnosti osviežujúce každodennú rutinu. Bolo by dobré vyhýbať sa dnes impulzívnym rozhodnutiam, hlavne čo sa týka peňazí a investovania. Napätie môže byť vysoké, prepojené predovšetkým s náhlivou túžbou po slobode. Dôležité je dnes nekonať unáhlene, aby sme sa vyhli mylným rozhodnutiam.

Dnes je vhodné využiť aj kreatívnu energiu, pretože dnešný sextil dáva znameniam bleskové a veľmi dobré nápady. Kľúčom k príjemnému dnešku je rozvaha a tolerancia. Čas by sme mali dnes venovať kreatívnym nápadom a koníčkom.

Mars dnes testuje schopnosť prispôsobiť sa. Ak dnes nájdeme alternatívne riešenia vecí a budeme flexibilní plány zostanú nemenné a my zostaneme na ceste, ktorá je našim údelom života. Dnešok je vzácnou príležitosťou k poznaniu, a preto objavujme to, čo sme dodnes netušili, radí v závere veštkyňa.

Horoskop na Dnes, Piatok 08. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený Piatok, 08. Marec 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com