Denný Horoskop Ryby

(Denný Horoskop na Utorok, 16.07.2024, znamenie Ryby)

Je tu niekto, kto sa voči vám nespráva čestne a otvorene. Nerobte si však prílišné starosti. Každý človek sa stretáva s takými ľuďmi, ktorí mu neprajú jeho úspech a nesúhlasia s jeho krokmi. Ak však budete pozorne počúvať, veľa sa dozviete. Využite informácie, ktoré viete vo svoj prospech, pomaly sa tak dostanete opäť o krok k cieľu, ktorý ste si vytýčili. Nezanedbávajte svoju rodinu, ak sa im budete venovať očakávajte krásne okamihy.

Ryby Láska:

Za hádkami s vaším partnerom bude stáť hlavne vaša žirlivosť a podozrievavosť, no partner vám tiež nedôveruje na sto percent. Možno cítite len krátkodobý vplyv Pluta, ktorý sa pohráva s emóciami vášho znamenia zverokruhu. Je načase úprimne sa porozprávať. Nezadaných poteší v najbližšom období niekto, kto im prejaví svoju náklonnosť.

Ryby Zdravie:

Dnes si radšej obujte tenisky. Postavenie planét naznačuje, že by ste mohli prísť k úrazu, či chorobe práve kvôli nevhodnej obuvy. Stavte na pohodlie a zabudnite na neprakticé riešenia.

Ryby Práca a Peniaze:

Naskytne sa vám príležitosť výrazne si finančne prilepšiť. Nebojte sa a choďte do toho. Neľutujte úsilie, ktoré ste vynaložili do toho, kde ste teraz. Zamerajte sa stále na zlepšovanie vašich pracovných kvalít.

Rada na dnes pre znamenie Ryby:

To, kým v skutočnosti sme sa učíme práve prekonávaním ťažkých skúšok. Nenechajte sa zlomiť. Tieto skúšky života vám pomôžu prekonávať vaši blízky.


Horoskop Dnes 16.07.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com