Mesiac AUGUST zrodí nové pocity: Horoskop veští pokrok, šok aj šance

Augustový mesiac prinesie vír udalostí pre všetky znamenia zverokruhu. Merkúr cúva od 5. do 28. augusta, čo najviac ovplyvní Blížencov, Pannu, Leva, Kozorožca, Býka, Barana a Strelca. Toto obdobie poskytne čas na reflexiu a prehodnotenie minulosti, s najväčším dopadom na Blížencov a Pannu. Saturn cúva v znamení Ryby, prinášajúc pocit tajomstva a duchovného hľadania. Neptún, Jupiter, Mars a Venuša postupujú dopredu, prinášajúc príležitosti na pokrok a úspech, a povzbudzujú všetky znamenia k využitiu svojich zručností a príprave na budúce výzvy.

Baran

V auguste si dávajte pozor na nepremyslené investície, ktoré by mohli priniesť starosti. Uskromnite sa a nesiahajte na úspory. V druhej polovici mesiaca sa zamerajte na emocionálnu stabilitu a venujte sa športu. Vo vzťahoch budete stáť pred dôležitými rozhodnutiami, ktoré budú správne. V práci sa nepresiľujte a šetrite si energiu na budúce projekty.

Býk

V auguste vás môžu zaskočiť nečakané zmeny, najmä v druhej polovici mesiaca. Zachovajte pokoj a racionálne pristupujte k situáciám, aby ste prekonali výzvy. Vo vzťahoch buďte verní a vyhnite sa krátkodobým poblúzneniam. Starajte sa o svoje zdravie a postupne zavádzajte cvičenie do svojho života. V práci si dajte pozor na falošných kolegov a nezabúdajte na oddych.

Blíženci

August vám prinesie prílev novej energie pod vplyvom Marsu, čo využijete na aktívny oddych. Vo vzťahoch si dávajte pozor na vyjadrovanie, aby ste predišli konfliktom. Počas mesiaca sa zamerajte na prechádzky v prírode a pravidelné cvičenie. V práci si dávajte pozor na nedbanlivosť a konflikty s kolegami. Tento mesiac ponúka príležitosť pre osobný rast a pochopenie emócií iných.

Rak

August prinesie do vášho života zásadné zmeny, ktoré budete vítané. Skončite s pretvárkou a buďte sami sebou. Vo vzťahoch sa vyhnite paranoidným myšlienkam a zbytočným podozreniam. Malý výlet vám pomôže načerpať novú energiu a osviežiť myseľ. V práci sa objavia nové príležitosti, ktoré vás môžu posunúť vpred.

Lev

V auguste môžu vzniknúť nedorozumenia z prekrútených slov. Buďte úprimní a jasne komunikujte, najmä v práci a osobných vzťahoch. Nájdite si čas na relaxáciu a oddych, ideálne s blízkymi. V druhej polovici mesiaca očakávajte pohodu a pozitívnu energiu. Verte svojmu inštinktu a vyhýbajte sa hádkam.

Panna

V auguste získate nezastaviteľnú energiu pod vplyvom Slnka, ktorá vám dodá odvahu na nové veci. Posilnite priateľské vzťahy, keďže niekto blízky bude potrebovať vašu radu. Vo vzťahoch sa môžete cítiť dusno, preto starostlivo zvážte svoje odpovede na dôležité otázky partnera. Starajte sa o svoje zdravie pravidelnými kontrolami a zaraďte viac vlákniny do stravy. V práci prejavte iniciatívu a prezentujte svoje nápady vedeniu.

Váhy

V auguste sa vyhýbajte radám od okolia a dôverujte iba overeným priateľom. Snažte sa nezdieľať dôležité tajomstvá a využite príležitosti na nadväzovanie nových kontaktov. Pravidelný šport vám pomôže prekonať bezsenné noci a zlepšiť psychiku. Vo vzťahoch komunikujte otvorene a neváhajte sa rozhodovať, všetky rozhodnutia budú správne. V práci zvažujte nové možnosti a premýšľajte o rozvoji svojich schopností.

Škorpión

August bude pre vás mesiacom plným zmien a výziev, ktoré si vyžadujú vašu plnú pozornosť. Doprajte si čas na relaxáciu a načerpanie novej energie, najmä v druhej polovici mesiaca. Vo vzťahoch buďte obozretní a vyhnite sa impulzívnym rozhodnutiam. Dbajte na svoje zdravie a snažte sa eliminovať stresové faktory vo vašom živote. V práci sa sústreďte na kvalitu a vyhýbajte sa konfliktom s kolegami.

Strelec

V auguste sa vaše myšlienky zamerajú na nové nápady a možnosti, ktoré sa vám otvoria. Príležitosti na zlepšenie domácnosti neodkladajte, slnko vám dodá energiu. Vo vzťahoch prevezmite iniciatívu a oceňte partnera. Dbajte na zdravú stravu a oddych, aby ste mali dostatok energie na povinnosti. V práci sa sústreďte na kvalitu a nebojte sa požiadať o radu.

Kozorožec

August prinesie prospešné obdobie, kde budete môcť presadiť svoje názory. Dávajte si však pozor na kolegov a falošných priateľov. V druhej polovici mesiaca vás čaká teplé a pokojné obdobie, ideálne na oddych s rodinou. Dbajte na zdravú stravu a eliminujte stresové faktory. V práci sa sústreďte na triedenie dokumentov a udržiavanie poriadku.

Vodnár

August vás varuje pred rizikovým správaním, ktoré by mohlo vyvolať zbytočné konflikty. Zamerajte sa na priateľské vzťahy a vyhýbajte sa napätiam s príbuznými. Tento mesiac bude priať psychickej pohode a intuícii, čo využijete vo svoj prospech. Vo vzťahoch prejavte viac trpezlivosti a ochoty pomôcť blízkym. V práci sa sústreďte na stabilitu a zvládanie pracovného tempa, aby ste predišli vyčerpaniu.

Ryby

V auguste sa zamerajte na čistotu svojich myšlienok a zbavte sa negatívnych emócií z minulosti. Vyhýbajte sa uštipačným poznámkam a snažte sa komunikovať s ľuďmi okolo vás pozitívne. Tento mesiac praje psychickej pohode, čo môžete využiť na hlbokú introspekciu. Vo vzťahoch sa venujte svojmu partnerovi a plánujte spoločné aktivity. V práci sa sústreďte na zlepšenie pracovného prostredia a zvládanie stresu.

Prajeme vám úspešnú a láskou naplnený August 2024. Mesačný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu! Pre astrologickú predpoveď energií Augusta ktoré zasiahnú každého z nás čítajte predpoveď aj v úvode, kde je opísaný astrologický vplyv na všetky znamenia zverokruhu globálne. Kliknite nižšie na ďalej, ale predtým ešte srdečné ĎAKUJEME ZA ZDIEĽANIE tohto článku.



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com