Horoskop Lev: August 2024

Presná predpoveď na August 2024 pre znamenie Lev

V tomto mesiaci môžete očakávať niektoré nedorozumenia, ktoré budú zapríčinené tým, že niekto prekrúti vaše vyslovene slová. Horoskop na tento mesiac naznačuje, že planéta Merkúr bude mať hlavný vplyv na vaše znamenie, počas týchto dní. Ľuďom vo vašom okolí dávajte jasne najavo to, čo si o nich myslíte, a to hlavne v práci, ale aj v súkromnom živote. Nájdite si trocha času pre každého, a snažte sa počas celého mesiaca rozložiť svoj čas medzi prácu, a súkromie. Horoskop na tento mesiac očakáva pohodu hlavne v druhej polovici mesiaca. V tomto období bude vhodný čas na oddych a relaxáciu, buď to s vašimi priateľmi, alebo s vaším milovaním. Počas tohto mesiaca si ale pamätajte, že musíte veriť viac svojmu inštinktu, intuícii, a tomu čo vám našepkáva vaše vnútro. Nenechajte sa zapájať do hádok, a nedorozumení ostatných.

Horoskop Lásky a Vzťahov August 2024 Lev:

V tomto mesiaci si dávajte pozor na naštrbenie vášho vzťahu s partnerom. Bude za tým stáť hlavne vaša žirlivosť a podozrievavosť, no partner vám tiež nedôveruje na sto percent. Je načase tráviť spoločne viac času a byť jeden druhému bližší. Nespoliehajte sa na to, že váš partner je samozrejmosťou. Starajte sa o neho a to isté vyžadujte z jeho strany. Ak hľadáte partnera nenechajte sa očariť niekym, kto má o vás záujem iba na jednú noc. Zamerajte sa skôr na dlhodobé vzťahy a na partnera, ktorý bude mať potenciál pre spoločnú budúcnosť. Vaša rodina je pre vás nesmierne dôležitá a dávate im to skutočne najavo. Ste srdečnou osobou, ktorá sa dobre stará o všetkých, ktorých miluje. Vyžadujte však od členov vašej rodiny, nech vám tiež pomáhajú v domácnosti. Počas tohto mesiaca sa vyhnite radeniu v oblasti vzťahov. Váš dobrý priateľ, ktorý aktuálne rieši tento problém by mohol mať pocit, že mu neradite úprimne.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na August 2024:

Umiestnenie planét počas tohto mesiaca predpovedá, že v zdravotnej oblasti sa nemusíte obávať žiadnych mimoriadnych výkyvov alebo zmien. Naopak, zdá sa, že v tomto mesiaci budete mať veľa možností na to, ako do svojho života a tela prilákať ešte väčšie množstvo energie. Tento mesiac sa zdá byť veľmi pozitívnym obdobím vzhľadom k vášmu zdraviu, aj keď vás môže potrápiť mierne prechladnutie, aj tak ho zvládnete rýchlo. Malé bolesti neváhajte prekonať liekmi, ktoré sú dostupné bez lekárskeho predpisu. Sledujte si však dávkovanie, a v žiadnom prípade ho neprekračujte. Strava vám počas tohto mesiaca tiež nebude robiť žiadne problémy, a mali by ste sa cítiť energicky a vitálne.

Horoskop Peňazí a Práce na August 2024 Lev:

V práci nebuďte počas mesiaca príliš sebavedomý. Radšej ostante v tomto mesiaci pri zemi a nesnažte sa stúpať po profesijnom rebríčku. Na váš pracovný postup nastane čas v iných mesiacoch. Teraz sa musíte zamerať hlavne na kvalitu vašej práce a poupratovať si dokumenty, ktoré na vás už nejakú chvíľu čakajú. Ak sa v tomto mesici naskytne vhodná príležitosť, nezbudnite si vyraziť s kolegami na pivo, alebo len tak posedieť do spoločnosti. Bude to prijemná zmena vašich zabehnutých pracovných povinností.


Vaša cesta hviezd v mesiaci August 2024 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac August 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop August 2024 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica August s Horoskop a Tarot!


Horoskop August 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com