Dnes, 02. Apríla 2024 sú Znamenia v POMALOM POHYBE

Denný Horoskop dnes naďalej pracuje s apsektom, ktorý veci spomaľuje a brzdí. Začína pracovný týždeň a viaceré znamenia zverokruhu dnes musia nabehnúť na prirodzený cyklus povinností. Dnes sa však musíme nachystať na mierne oneskorenie povinností a vecí, ktoré máme v pláne.

Dnes, už od rána cítime, že veci nepôjdu tak, ako same si to predstavovali, naplánovali. Nielen že sa musíme pripraviť na omeškanie stretnutí a povinností, môžu sa dnes kaziť aj elektronické veci, ktoré s povinnosťami súvisia. Dnes je v pohybe cúvajúci Merkúr v znamení Baran, ktorý dynamicky blokuje príjemné myšlienky a zamieňa ich napätím a nedostatočnou spokojnosťou.

Kvôli pohybu Merkúru dnes od rána cítime isté vnútorné nepokoje. Hviezdy dnes vplývajú na život znamenia zverokruhu, a vesmír dnes ponúka jedinenčnú možnosť, aby sme porozumeli silám, ktoré nás formujú a ktoré formujú náš svet. Dnes sa sústreďme na nutnosti a predovšetkým na pozitívne uvažovanie. Podporujme, živme pozitívne myslenie rovnako, ako dnes živme kvalitnou stravou naše telo.


Mesiac dnes radí očistu

Keďže nočná aj denná obloha má dnes špecifické posolstvo pamätajme si, že dnes musíme prečistiť nielen dušu, ale postarať sa najmä o vnútorné procesy tela. Ťažká strava, ktorá nám bola v posledných dňoch blízka by dnes mala byť nahradená rovnováhou a ľahko stráviteľnými jedlami.

Dnes by sme mali vynechať sladkosti a vyprážané jedlá, pretože i podľa astrologických procesov dnešného dňa potrebuje telo komplexný detox. Aj Merkúr so Slnkom v Baranovi dnes napriek negatívnym vibráciám vravia, že očista fyzického tela je dnešnou podstatou.

Zlepšené trávenie sa priamo podpíše aj na našom psychickom pocite, ktorý môže byť teraz negatívne zasiahnutý vibráciami minulosti. S cúvajúcim Merkúrom, ktorý je dnes pri sile už druhý deň Apríla 2024 sa stávame citlivejší na prostredie, okolie a dokonca aj na vírusy. S minimálnou starostlivosťou o stravu a vitalitu tela môžeme dnes ochorieť a cítiť sa ešte nepríjemnejšie aj po psychickej stránke.

Ako veštkyňa teda nutne odporúčam siahnúť dnes po ľahkej strave a nezabúdať na kvalitný a zdravý pitný režim. Dnes je zdravší pocit tela priamo napojený na kvalitnejší prúd myšlienok. Telo sa nám poďakuje rovnako, ako aj duša. Dnes motivujme i ostatných k zdravším návykom. Buďme inšpiráciou pre iných.


Príroda je dnes dôležitá

V posledných dňoch došlo aj k zmene času, ktorá má priamy vplyv na pocity aj vnútorné procesy. Hodina navyše, po pracovných povinnostiach je darom, na ktorý by sme dnes nemali zabúdať, pretože je dôležitý. Tento dar od prírody a nami nastavenému vnímaniu času nám dnes umožňuje lepšie napojenie sa na prírodné procesy.

Sila prírody a jej energia nám aj dnes pomôže prekonať problematické toky emocionálnych zákrut v mysli a duši. Apríl 2024 je priamo napojený na emócie, ako vraví horoskop a tiež na minulosť znamení zverokruhu. Obávaný aspekt, z ktorého mám obavy aj ja - veštkyňa Helena, môže skomplikovať prijímanie radosti zo života, z bežných dní.

Bežné energie okolo, ktoré však bežné nie sú pre každého sú nám dnes len príťažou, rutinou. Avšak energia, ktorou je napríklad láska, porozumenie, tolerancia, pomoc, podpora… Tie by sme dnes nemali prehliadať, pretože práve v jadre týchto emócii nachádzame inšpiráciu pre dnešný deň.

Rovnako tak aj v prírode, ktorá nám svojím hrejivým objatím dnes pripomína, že sme tak silní, aké silné sú naše myšlienky. Nie nadarmo sa hovorí, že veľa vecí je len v našej hlave. Je tam najmä veľa bariér, obáv, veľa nedoriešeniej minulosti. Tomuto všetkému čelíme s aprílom, teda aj dnes, v utorok 02. Apríla 2024, a je nutné pracovať aj s nerpíjemnými procesmi v mysli.

Avšak, s podporou krásnych energií a prírody môžeme podstatu bytia napojiť na niečo, čo je väčšie ako my - na prúd dobrých energií. Prechádzka, nádych čerstvej energie skrz svieži vzduch, dokonalé splynutie s vodou, rastlinami a slnkom sú dnes krokmi pre vypudenie zlých energií z nášho prostredia. Dnes nezabúdajme na silu myslenia a na silu podpory prírodou a vesmírnymi energiami.


Myšlienkovou čistotou sa dnes oslobodíme

Dnes to zažívame všetci - každé znamenie zverokruhu. Myšlienky nami prúdia, ako neutíchajúca rieka a nedokážeme si oddýchnuť od posolstiev, ktoré nami putujú. Dnes, i napriek nepriazni Merkúru, môžeme porozumieť silám, ktoré nás formujú.

Vo svete okolo môžeme nájsť harmóniu. Odporúčam očistiť myšlienky od pomyselnej bolesti a pocitov ukrivdenia. Iba s čistými, láskou naplnenými myšlienkami dostaneme dnes to, čo od vesmíru dostať máme - teda podporu pre náš dnešný deň. Iba čistými, láskyplnými myšlienkami dnes preplávame vodami duchovnej nerovnováhy, aby sme sa napojili na múdrosť kozmu, ktorá by nám dnes mala byť blízka.

Objavujme, ako môžeme dnes čo najlepšie využiť svoju energiu a učme sa vedome smerovať svoje myslenie k pozitívnym vzorcom premýšľania. Aj dnes musíme byť naďalej opatrní, aby sme nepodľahli impulzivite. Pohybujme sa dnes medzi odvahou a trpezlivosťou.

Napokon, s dnešným nedostatkom vzdušnej energie je denný elementárny horoskop naklonený práci s komunikáciou. Nedostatok vzduhu, a Merkúr v cúvajúcom pohybe sú dnešným odkazom, aby sme venovali rozhovorom trpezlivosť a dostatok času. Napätie v komunikácii nie je dnes ničím zvláštnym pod vplyvom prebiehajúcich vesmírnych prepojení.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Utorok 02. Apríla 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com