Áno, alebo Nie? Ako sa DNES radí rozhodnúť horoskop?

Horoskop 05. Apríl 2024 — Dnes, v Piatok, stoja viaceré znamenia zverokruhu pred rozhodnutím. Dnes je pri energiách cítiť dynamika Barana a hĺbka emocionality Ryby. Každá udalosť dnešného dňa si vyžaduje premýšľanie, pretože Merkúr v nás naďalej hľadá odpovede spojené s minulosťou a odvahu pre dnešné rozhodnutia.

K dnešnému dňu teda pristupujeme v spolupráci s energiou Ohňa, ktorá je silná, pretože pochádza od Merkúru, Slnka aj Venuše. Každý náš krok dnes ukazuje na odhodlanie. Baran je dnes istotne nastavený tak, aby znameniam poradil áno. Je aj dnes, naďalej, iniciatívny a nezávislý. Ak dnes naše rozhodnutie vyžaduje odvahu, alebo rýchlu akciu, či učenie sa niečoho nového, je odpoveďou na otázky s tým spojené áno.

Dnes je ideálny deň na veľké rozhodnutia pre tých, ktorí chcú kráčať svojou hlavnou cestou. Je však dôležité nenáhliť sa a rozhodnutia mať vopred dobre premyslené. Dnes je dobré pamätať si, že s dnešnou ohnivou silou Barana prichádza upozornenie pred impulzivitou. Uistime sa dnes, že áno je riadené srdcom aj hlavou, ak sa týka témy osobného napredovania a rastu.


Dnes je Áno pre logiku - nie pre emocionalitu

Ryby sú však opakom. Do popredia dnešného dňa pretláčajú emócie a intuíciu, náboj duchovna. Od karmického sveta Ryby prúdi odporúčanie vyhnúť sa cestám, ktoré nie sú riadené prevažne emocionalitou a srdcom.

Ak je rozhodnutie také, že si vyžaduje empatiou, alebo duchovné zamyslenie sa, znamenia sa cítia vyzvané povedať emocionálnym cestám jasné Áno. Avšak, ak sa dnes cítime príliš napojený iba na pocity a emocionality, môže byť dnes múdrejšie povedať nie, pretože potrebujeme vyčkať, kým budú naše cesty spojené nielen so srdcom, ale aj s logickými postupmi.

Pri rozhodovaní je dnes dobré napísať si všetky pre a proti daného rozhodnutia a na základe výsledku sa rozhodovať ďalej. Dnešná ohnivá energia nás urguje k jasnému, impulzívnemu Áno.

Ohnivá energia je impulzom k akcii, nie k vyčkávaniu. Ak máme tendenciu váhať, dnes je deň, kedy je spontánnosť možno až nebezpečná. Dvakrát merajte, dnes raz režte. Ohnivá energia je akčná, ale zároveň aj dvojsečná. Rozhodnutie dnes musí byť podložené aspoň základnou úrovňou logiky.


Dnes je silný oheň zatiaľ čo zem a vzduch chýbajú

Ako už denný horoskop opísal, ohniá energia je priestorom pre náhle kroky, ktoré môžeme neskôr ľutovať. Impulzivita nie je zväčša dobrá a rovnako je tomu aj dnes, v čase, kým sa Merkúr naďalej hýba dozadu.

Dnešná slabá energia vzduchu a zeme cítia znamenia mierne kolísanie v stabilite. Uvažujeme síce logicky, ale nedokážeme sa dobre vyjadriť a naše umysli nie sú úplne prepojené s myšlienkovou stabilitou.

Ak sa dnes rozhodujeme, je nutné uvažovať analyticky a zvoliť opatrné nie. Aj pri tých cestách, ktoré sú skôr obchodné, týkajú sa ciest, alebo dôležitých nákupov. Mali by sme si v týchto prípadoch dnes dať čas na uvažovanie a počkať, kým bude vesmírna duchovnosť priaznivejšia.


Nech sú dnes rozhodnutia vedené srdcom a logikou

Vďaka dnešnému prepojeniu Mesiaca s Jupiterom v skorých ranných hodinách dnešného dňa je naša emocionálna krajina obrovská a hemží sa možnosťami rastu a expanzie. Naše srdcia sa rozbúchajú prísľubom porozumenia ďaleko za hranicami všednosti. Keď Mesiac tvorí sextil s Merkúrom, naše slová sa stávajú nádobami pre naše emócie, mostmi budovanými s jasnosťou a citlivosťou, ideálnymi na zdieľanie poznatkov a hlboké spojenie s ostatnými.

Dnes nám pomáha logika a emocionalita. Avšak, musia ísť ruka v ruke, nesmú byť oddelené od toho druhého. Konajme a rozhodujme sa dnes teda nielen srdcom, ale svoje cesty spojme aj s logickými výsledkami. Aj keď nám dnes hovorí srdce jedno, musíme v odpovedi hľadať aj podporu logiky.

Dnešná energia vo vesmíre hovorí, že rozhodnutia by mali byť dnes vedené kombináciou srdca a logického uvažovania. Ak sa spoľahneme iba na jedno je možné, že výsledky budú iné, neisté a nie také, aké by sme chceli. Dnes by sme mali odpovedať Nie hlavne na otázky týkajúce sa financií a investícií. V týchto otázkach vyčkajme na priaznivejšiu astrologickú konfiguráciu.

Séria nebeských interakcií počas dňa nám pripomína krehkú rovnováhu medzi našimi vnútornými túžbami a zodpovednosťou voči svetu. Znamenia zverokruhu sú vesmírom žiadané, aby urobili nápravu tam, kde je to potrebné. Dnes sa musíme starať o svoje povinnosti a záväzky a zároveň by sme mali pozorne počúvať šepot svojho srdca.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude, prečítajte si aj týždenný horoskop na tento týždeň a zaujímavosti o mesiaci Apríl 2024.

Horoskop na Dnes, Piatok 05. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com