31. Týždeň 2024 Zasahuje aj Znamenia Býk, Lev, Ryby a Panna

Týždenný Horoskop od 29. Júla do 04. Augusta víta znamenia zverokruhu v 2. časti predpovede. Znamenia Býk, Lev, Ryby, Panna a Rak budú v 31. Týždni 2024 tiež zasiahnuté aspektami týždňa. Čaká nás náročnejší Chiron a aj ostatné pomalé planéty v cúvajúcom pohybe. Sú rizikové hlavne pre ľudí, ktorí nie sú zmierení s minulosťou, pretože práve k nim prichádza v tomto týždni šedý tieň pochybností a ľútosti.

Chiron je však tento týždeŇ mocou, ktorá má liečivé účinky, aj keď putuje retrográdne. Znamená to, že všetko, čo tento týždeň pod jeho vplyvom vyvolá na povrch musí byť ukončené a odpustené. Chiron chce minulosť liečiť, upokojiť a chce obnoviť slnko vo vašej duši.

Vnímajte preto tento týždeň ako čas pre liečenie duše, starých zranení citov, na liečenie svojho vnútorného dieťaťa, ktoré teraz potrebuje starostlivosť a opateru. Slnko je naďalej v Levovi a tak sme draví a dynamickejší. A v závere týždňa našu nočnú oblohu zahalí tma - ale pozitívna, prichádzajúca od novu mesiaca, ktorý obnoví radosť a energiu v živote viacerých znamení zverokruhu.

Býk:

Znamenie Býk sa tento týždeň napojí na minulost zaujímavým spôsobom. Chce poznať svoje korene, pretože detstvo je teraz tým, na čo si častejšie spomína. Je to obdobie v živote na ktoré niektorí Býci spomínajú s radosťou, iní s výčitkami. Avšak, Chiron je tento týždeň pripravený pomôcť každému vyrovnať sa s minulosťou a týka sa to všetkých Býkov. Vaša zemská energia je teraz ako špongia, ktorá nasáva všetko dobré, aby potom vypustila to zlé zo svojho vnútra.

Znovuzrodenie energie môže prísť k Býkovi, ak bude pozorne študovať svoje pocity a skúsi napraviť osobné minulé krivdy. Aj práca sa zdá byť pohodovejšia a je možné, že bude skôr oddychová. Niektoré úlohy teraz plníte skôr s nadšením, keďže Slnko v Levovi dodáva tomtu týždňu energiu potrebnú na zvládnutie všetkých povinností znamenia Býk. V závere týždňa je pre vás nutnosťou kvalitný odpočinok a dobrý spánok.

Lev:

Lev tento týždeň výraznejšie cíti nielen Slnko vo svojom znamení, ale aj prichádzajúci mesačný Nov, ktorý koncom týždni zatemní noc Nedele tiež v znamení Lev. Ale to nie je všetko. Okrem spomenutých vplyvov, ktoré hovoria skôr o obnove, dominancii a o radostných zážitkoch, je pri vás blízko aj zásah planéty Neptún. Je to pre vás dávka mystiky a príjemného posilnenia intuície. Ale pozor, keďže je Neptún retrográdny musíte pozorne sledovať, ktoré rady sú reálne naplniteľné.

Cúvajúci Neptún v Rybách totiž nemusí byť vždy pravdivým radcom a spojencom pre vaše znamenie. Tento týždeň si vo svojom živote vytvárajte systém a dodržujte také postupy v správaní, ktoré sú vám prirodzené. Ak sa budete držať toho s čím súladíte, budete na správnej ceste. Vaša psychika nutne potrebuje oddychovať, aby ste prijali všetky obnovujúce dary Novu Mesiaca v Levovi, v závere tohto týždňa.

Ryby:

Ryby prežijú náročnejší týždeň. Zaťažuje vás Neptún, ktorý cúva práve vo vašom znamení a pripomína vám všetky chyby ktoré ste prežili i tie, ktoré prežili iní. Teraz ste cilivejší na problémy a starosti iných, ktoré si beriete až príliš blízko k srdcu. Kozmické vibrácie tohto týždňa sú však vďaka Novu Mesiaca spojené s nádejou a tak aj vám horoskop na konci týždňa sľubuje krásne svetlo na konci tunela, ktorý sa zdal byť nekonečný.

Nech už vás tento týždeň trápi čokoľvek vedzte, že čoskoro privítate radostnejšie chvíle. Nech vás nezraňujú reči iných. Pamätajte, že to, čo si o vás myslí niekto iný nie je váš skutočný obraz, nie je to vaše skutočné ja. Vždy, za každých okolností sa tento týždeň snažte o toleranciu a vyhýbajte sa unáhleným životným krokom. Starajte sa o svoj karmický kruh radosti, ktorá zahŕňa rodinu, priateľov, lásku, domácich miláčikov a každého koho milujete. S náhlymi negatívnymi pocitmi bojujte prechádzkami v prírode, najlepšie v blízkosti vody, ktorá je vašim prirodzeným, ochranným elementom.

Panna:

Merkúr je vo vašom znamení, čím vás hýčka, aby ste prežili zmysluplný a radostný týždeň. Mars putujúci znamením Blíženci tento týždeň tiež výraznejšie ovplyvňuje práve vaše znamenie. Jeho veľká tohtotýždňová sila dodáva Pannám energiu. Od 5. Júla bude Merkúr cúvajúci a toto je jeho posledný priamy týždeň, a stará sa práve o vaše pohodlie. Máte tak silnú podporu kozmu, aby ste konečne presadili svoje osobné záujmy. Aj pracovne je k dispozícii bojovnejšia energia, ktorá vám umožňuje rásť vpred, ak je práve toto vašim zámerom.

Ako Panna vám horoskop radí využiť silné komunikačné schopnosti tohto týždňa, ktoré sú veľkým darom pre Panny túžiace po zmenách, ktoré môže mať na starosti práve vhodný spôsob komunikácie. Tento týždeň nezabúdajte, že láska je podmienená aj trpezlivosťou. Zemský element vášho znamenia je pre vás nápomocný. Ak cítite únavu, alebo pochybnosti akéhokoľvek typu, napojte sa na prírodu, na zem, ktorá vám umožňuje tešiť sa z každého krásneho okamihu života.

Rak:

Znamenie Rak môže s koncom týždňa, hlavne kvôli mesačnému Novu v Levovi, cítiť náhly, ale intenzívny úpadok energie. Ste vodné znamenie zverokruhu, ktoré je citlivé na zmenu energie a nálad. Mesiac je vašim vládnucím objekom astrológie. Jeho nov vplýva práva na vás veľmi výrazne a inak tomu nebude ani 04. Júla, teda koncom 31. týždňa, kedy sa Nov ukáže v ohnivom Levovi. S ním sa rozrastajú silnejšie energie smerujúce k sebavyjadreniu a odvahe. Rak, tradične spojený s rodinou, emóciami a domovom môže byť náchylný na oslabený imunitný systém.

Láska môže byť vplyvom Levovej náhlivosti a dynamiky pre Raka pocitovo nestabilná. Môže vás dokonca ohroziť aj závisť, ktorá vám nie je prirodzená, ale pohybuje sa okolo vášho karmického štítu. Jupiter v znamení Blíženci odvádza vašu pozornosť od vnútorných rozhovorov, ktoré teraz potrebujete. Jupiter chce teraz viac komunikovať navonok, pričom vy chcete skôr prežívať vnútorné scenáre a rozhovory. Ale nezabúdajte aj na podporovanie blízkych vzťahov.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu! Pre ďalšie znamenie pokračujte v čítaní ďalej.



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com