Týždeň 29. Júl - 04. August: Kozorožec, Blíženci, Škorpión, Strelec, Baran a Váhy

Týždenný horoskop od 29. júla do 4. augusta upozorňuje na dôležité planetárne vplyvy pre znamenia Kozorožec, Blíženci, Škorpión, Strelec, Baran a Váhy. Chiron a ďalšie pomalé planéty v retrográdnom pohybe môžu priniesť pocit pochybností a ľútosti, najmä tým, ktorí nemajú vyrovnanú minulosť. Avšak, Chiron má liečivú silu, ktorá môže pomôcť uzdraviť staré citové rany. Tento týždeň je teda vhodný na vnútorné liečenie a starostlivosť o svoje vnútorné dieťa. Slnko v Levovi dodáva dynamiku a vitalitu, a Nov mesiaca na konci týždňa prináša obnovu radosti a energie.

Kozorožec:

Nov Mesiaca v znamení Lev cíti aj Kozorožec, ktorému tento Nov signalizuje zaujímavý impulz. Kozorožec by mal prehodnotiť svoje budúce plány v čase, keď je noc napojená na súhvezdie Leva, ktorý riskuje viac, ako Kozorožec a je tiež dravejší. Celý týždeň cíti Kozorožec viac energie, vďaka prevládaniu dynamiky Leva. Teraz sa môžete tešiť na zaujímavé momenty inšpirácie.

Jupiter je pre vás v tomto týždni šťastná planéta. Je spojená s vašim karmickým bodom radosti a predstavuje šťastie i nové možnosti u Kozorožcov. Všetko, čoho sa tento týždeň chytíte by malo byť úspešné. Vo vzťahu je však nevyhnutné venovať sa partnerovi takým spôsobom, že prejavíte svoje pocity a empatiu.

Blíženci:

Mars aj Jupiter sa teraz pohybujú vašim znamením. Dravosť Marsu je tento týždeň veľmi potrebná pre tých Blížencov, ktorí majú veľké osobné plány. Stretnutia, ktoré tento týždeň prežijete by mali smerovať k zaujímavým rozhovorom, ktoré veľa vypovedajú o vašich plánoch aj o vás samých. Ale hlavnou udalosťou týždňa je mesačný nov ktorý Blížencovi umožní lepšie rozumieť ostatným.

Nedorozumenia môže spôsobiť už nervóznejší Merkúr, ktorý sa pomaličky pripravuje na svoju retrográdnu cestu od 05. Augusta. Je teda možné, že v závere týždňa budete ako znamenie Blíženci citlivejší na zmeny, ktoré vás netešia a zastrašujú. S opatrnosťu a trpezlivosťou by ste však mali všetko zvládnuť s pocitom spokojnosti.

Škorpión:

Levov nov mesiaca je teraz pre Škorpióna časom väčšej istoty v kariérnom prostredí aj v dominantnejších otázkach osobného vzťahu. Ak chcete vo svojom živote niečo presadiť, tento týždeň sa zdá byť vhodným obdobím. Pracovný pohovor, ak vás čaká, by mal byť ľahší a jednoduchšie dosiahnete uznanie. Vaše osobné túžby by ste mali stimulovať cez kreatívne činnosti.

Merkúr v Blížencoch je pre Škorpióna priestorom pre premýšľanie nad zlepšením niektorých znalostí. Možno sú vaše úvahy o zlepšení niečoho vo vašom živote tým správnym posolstvom od vesmíru. Je načase chopiť sa šance a aktívne podporiť svoj osobný rast. Pondelok môže energiu ešte odoberať, ale ako sa blížia ďalšie dni týždňa vidíte čistejšie vzťahy a silnejšie zdravie. Aj keď zdravie si vyžaduje vašu plnú pozornosť.

Strelec:

Nov mesiaca v Levovi je pre Strelca časom zaujímavého dobrodružstva. Vaša ohnivá podstata sa znásobuje a tak ste ešte viac nadšený pre veci ktoré robíte. Začiatok týždňa môže priliať energiu do bežných dní Strelca, i keď jeho stred zas hovorí o krátkom vyhorení, alebo o náhlej únave.

Astrologicky vás tento týždeň povzbudzuje k novým zážitkom. Nezadaných status sa náhle nemení a preto je vhodné zostať v snahe o lásku trpezlivý. Horoskop zdravia Strelec upozorňuje na večernú konzumáciu jedla, ktorá môže tento týždeň a najmä počas víkendu, veľmi zaťažiť vaše trávenie a ubrať vám energiu.

Baran:

Baranovi pripomína Nov v Levovi, aké krehké sú niektoré plány. Preto je u Barana teraz zbytočné robiť si dlhodobé plány. Veľa toho, čo máte v úmysle nebude dokončené do konca. Ale cez víkend, keď je Nov v najvčšej sile môžete zaujímavými výletmi ukojiť svoju túžbu po zábave a dobrodružstve. Takýto prístup vám pomôže relaxovať, aj keď vás zarmútia pokazené plány.

V tento týždeň neriskujte. Aj keď príležitosti sa objavujú musíte vedieť dobre rozlíšiť, ktoré sú dobré a ktoré vám skôr pokazia náladu. Ak spojíte niektoré udalosti s rodinou urobíte najlepšie. Cez víkend si dobre oddýchnete aj v spoločnosti ľudí, ktorých milujete. Baranova usilnovnosť môže byť aj napriek niektorým prekážkam ocenená.

Váhy:

Tento týždeň viete, že život nie je len o vás samých. Musíte sa viac venovať ostatným, pretože v posledných dňoch mali niektorí vám blízkí ľudia pocit, že im nevenujete dostatok lásky, pozornosti a starostlivosti. Stred týždňa môže byť pre znamenie Váhy plný plánov a vyčeprania. Aby ste našli rovnováhu sústreďte sa počas pracovných dní týždňa hlavne na odpočinok. Merkúr vás teraz inšpiruje k rastu skrz zdokonaľovanie zručností a učenie sa. Nasýťte váš hlad po vedomostiach, radí týždenný horoskop váhy.

Týždeň vám rýchlo ubehne a už v druhej polovici chcete spomaliť, aby vám dni nebežali jeden za druhým bez výsledkov. Pred víkendom sa sústreďte na svoje sny a spojte sa s priateľmi. Podporujte dobré vzťahy, pretože všetky aktívne kroky k láske povzbudia spomalenie života a jeho kvalitnejšie prežívanie. S víkendom prichádzajú momenty, ktoré si budete chcieť pamätať a preto majte po ruke fotoaparát, alebo kameru.

Tento týždeň bude naozaj plný zaujímavých okamihov. Nov mesiaca sa u každého prejaví inak. Niektoré znamenia povzbudí, iné unaví. Ale nielen Nov je podstatnou udalosťou týždňa. V úvode tohto týždenného horoskopu si môžete prečítať, čo ďalšie zasahuje náš krásny 31. týždeň roka 2024. Retrográdne planéty majú totiž veľký zásah do osobného pocitu človeka a do lásky i medziľudských vzťahov.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu! Pre astrologickú predpoveď energií ktoré zasiahnú každého z nás čítajte predpoveď v úvode tohto týždenného horoskopu, kliknite nižšie na úvod.



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com