Otkóber 2023: Toto znamenie bude preťažené!

Jedno znamenie z dvanástich pocíti preťaženie. Mnohé povinnosti v domácnosti a zároveň aj na pracovisku sa u tohto znamenia postarajú o stres. Toto znamenie si veľmi neoddýchne, pretože vás zahltí aj túžba po zmene.


O problémoch sa musíte v Októbri 2023 baviť konštruktívne

Presný Horoskop 2023 vraví o možnosti cítiť sa slobodnejšie

Znamenie plné energie sa v Októbri 2023 cíti ako na kolotoči. Povinnosti v práci vás oberajú o voľný čas na úkor času s rodinou. Odvaha vám ani v Októbri nechýba. Vďaka nej máte silu na to, aby ste sa Októbru postavili. Nič vás ľahko nezastraší, aj keď povinností bude viac, než inokedy. Nezávislosť, ktorú má toto jedno znamenie priamo spojenú so životom je aj v Októbri vlastnosťou tohto znamenia.

Pozor však na impulzívnosť pri preťažení. Pod vplyvom zlej komunikácie si toto znamenie môže narobiť počas Októbra mnoho nepriateľov. Nikdy nieje dobré podľahnúť hlúpej impulzívnosti, ani keď vás na to navádza priamo kozmos. Udalosti Októbra vám nedodajú mnoho priestoru na premýšľanie, čo môže byť poškodzujúce pre vaše osobné vzťahy. Silná súťaživosť tohto znamenia a túžba byť vo všetkom najlepší sa vám môže v Októbri vypomstiť. Možno budete musieť urobiť rozhodnutia, ktoré však môžu vylepšiť vašu budúcnosť. Avšak na úkor osobného života.

Október 2023 je mesiacom, kedy je tichá domácnosť častá. V láske je Október pre toto znamenie náročný, a je teda zrejmé, že kvôli tomu budete ešte viac preťažený. Je vhodné myslieť na športové aktivity, ktoré vám prečistia myšlienky a podporia energiu. Inak môže toto preťažené znamenie vkĺznuť do nepríjemnej Októbrovej depresie. Horoskop Október 2023 radí, že záujem o trávenie času v prírode s rodinou môže byť dobrým spôsobom ako liečiť nepríjemné kozmické energie.


Október 2023 radí myslieť hlavne na seba

Rodinu nesmiete prehliadať. Ak však nebude toto znamenie oddýchnuté, mnoho pozitívnej energie a slov z jeho strany nehľadajte. Naopak, prejaví sa skôr jeho ohnivá povaha, depresie a negatívny prístup k životu a dokonca aj k láske. Okolie tohto znamenia by malo byť pozitívne a usmievavé. Ale pomôcť si viete aj sám - viac sa smejte a nezabúdajte na Októbrový pohyb. Horoskop vraví, že i priateli vás vytianú z vibrácií, ktoré poškodzujú vašu psychikú pohodu.

Áno, je nutné myslieť na seba. Na dostatok spánku a celkového odpočinku. Preťaženie sa na vás odzrkadlí veľmi nepríjemne. Energia tohto znamenia nebude v Októbri na vrchole. Pokles energie kvôli stresu a nevyváženej strave musíte regulovať dostatkom vitamínov. Pitný režim je tiež súčasťou dobrého zdravia a je nutné ho dodržiavať, ak ste narodené v tomo, preťaženom znamení, ktorého Október 2023 potrápi.

V práci toho bude veľa. Ako už úvod Horoskopu na Október 2023 naznačil, preťaženie bude citeľné. Ak sa nebudete venovať dostatku oddychu, bude pre vás Október mesiac, ktorý si budete ešte dlho pamätať. No bude skôr spojený s negatívnou karmou. Nepokojný spánok riešte radšej bylinkovým čajom než antidepresívami, dôrazne radí mesačný Horoskop Október 2023.

Jedno znamenie je teda počas Októbra 2023 veľmi vyčerpané. K tomu sa pridáva aj celkový smútok z udalostí, ktoré sa stali, alebo ktoré aktuálne prežíva. Ak cítite, že tento mesiac nezvládate, musíte sa viac rozprávať o svojích pocitoch s tými, ktorým na vás záleží. Alebo aj s odborníkom. Nieje hanba sa vyrozprávať, keď to dueša človeka potrebuje, pripomína Horoskop 2023 pre Október.

O tom, aké presné energie sa ďalej spájajú s láskou tohto znamenia v Októbri, horoskop pre nezadaných, alebo predpoveď pre financie či kariéru si môžete prečítať v osobnom horoskope Október 2023 Baran. Áno, práve prvé, ohnivé znamenie zverokruhu môže prežívať tento popísaný, Októbrový pocit nepohody.


Ako vidí Horoskop konkrétne aspekty Októbra 2023

V kariére je Baran prirodzeným manažérom, lídrom. Ak zastrešujete aj vy túto pozíciu, môže sa stať, že sa ocitnete vo veľmi nepríjemnej situácií, veští mesačný Horoskop. Október 2023 vyzdvihne Baranovú vášeň a jeho intenzitu osobnosti. Venuša usídlená v zanmení Panna, vo väčšine Októbrových dňoch 2023, je predzvesťou návykov, ktoré nemusia Baranovi vždy prospievať. Najmä okolo 09. a 10. Októbra by bolo pre Barana ideálnejšie vyhýbať sa alkoholu a iným látkam, ktoré síce ponúknu krátkodobú pohodu, ale z dlhodobého hľadiska vás uvalia iba do väčšej depresie.

Horoskop Október 2023 považuje za významnú udalosť aj postup Marsu skrz znamenie Škorpión. Od 12. Októbra 2023 sa viacrí Barani necítia dobre. Takáto poloha Marsu totiž Baranom pripomenie minulé vzťahy aj poklesky. Horoskop zdvíha varovný prst aj pred zdravím o ktorom hovorí Horoskop 2023 na Október ako o nestabilnom sektore v živote prvého znamenia.

Nov Mesiaca v znamení Váhy, ku ktorému dochádza 14. Októbra 2023 je pre Barana vyslobodením zo stresujúceho prostredia lásky a domácnosti. Luna v Nove v dome partnerských vzťahov vám ponúkne aspoň malé iskrenie pohody a romantiky na poli osobných vzťahov. Tešte sa z tohto dňa, pretože Október 2023 je pre Barana nestabilný. Avšak, Horoskop vykazuje aj príjemné pocity a podporné aspekty pre ohnivého Barana.

Nie všetko bude pochmúrne. Jupiter v sektore financií, v znamení Býk, môže Baranovi dopomôcť k výhre, alebo finančnej spokojnosti. Keďže je však v Októbri retrográdny, na finančné zisky, ktoré si zaslúžite musíte ešte chvíľu čakať. Veci nepôjdu náhle, ale oni prídu, neobávajte sa neúspechu. Aj keď v Októbri tvrdo pracujete, táto práca sa vám podľa mesačného horoskopu vyplatí. Venuša v sektore návykov a zdravia môže znamenať varovania, ale je priravená vás aj liečiť. Duševne aj fyzicky. Horoskop Október 2023 vraví, že najpríjemnejšími dňami pre Barana budú 22. Október 2023, kedy ste vypočutý a financie sa môžu rozhýbať. Horoskop vidí aj posledný Októbrový deň, 31. Október 2023, ako príjemný čas na odpočinok po náročnom mesiaci. Tento čas je povzbudený trigonom medzi správne aspektovanou Venušou a Uránom.


Váš Osobný Horoskop na tento mesiac roka 2023:


Podľa Horoskopu sa Baran nemusí veľmi obávať

Áno, pocity Barana môžu byť od úvodu Októbra nepríjemne. Avšak, ako Októbrové dni postupujú, viacero správ a infomrácií sa vykryštalizuje. Baran sa bude zaujímať o rôzne formy oddychovania, ktoré budú prevažne zdravé. Ak neskĺznete do depresií, tak môže byť Október ukončený s úspevom na tvári. Baran síce mnoho času na oddych od Októbra nedostáva, no na druhej strane využívate svoju prirodzenú dravosť pre budúci finančný úspech.

Dôležitým momentom pre Barana je záver Októbra, kedy dochádza k viacerým aspektom podpory. Teraz si môžete trochu vydýchnuť a prijať podporu od kozmu, ktorá je pre vaše znamenie silná. Kozmos potrebuje zachovať rovnováhu a preto sa vám neskôr dostatne odmeny za všetko, čím si musíte počas Októbra 2023 prejsť po stránke osobného aj pracovného vyťaženia.

Presný Horoskop vám pomôže nájsť odpovede na otázky ohľadom tohto mesiaca. Horoskop Október 2023 ponúka pravdivú veštbu, ktorá sa netýka iba preťažného znamenai Baran, ale aj ďalších znamení. Ako napríklad ovplyvní Škorpióna prechod Októbrového slnka do jeho sezóny? Užije si Váha svoje narodeniny s podporou mocného vládcu horoskopu? Je Býk pripravený na guľatý mesačný spln 28. Októbra 2023 a jeho denný horoskop, ktorý predzvestuje príležitosti na rituály a kozmické napojenie? Ako ovplyvní pozícia Venuše v znamení Panna ostatné znamenia zverokruhu? Váš presný xhoroskop Október 2023 vám odpovie na všetky záhady tohto mesiaca. A navyše, úplne zdaramo!

Horoskop a Tarot vám želá mnoho Októbrovej radosti, aj napriek výzvam u niektorých znamení. Želáme vám, všetkým 12tim znameniam aj veľa pozitívnej energie. S láskou, vaša Sibyla.

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com