V týždni od 29. Apríla do 05. Mája dáva vesmír dôraz na oblasť LÁSKY a PEŇAZÍ!

Týždenný horoskop vidí tohtotýždňové energie kozmu ako príležitosť pre stabilitu. Slnko naďalej putuje znamením Býk, kde sa už cíti stabilne. Mystika horoskopu poukazuje tento týždeň na veľkú prevahu ohňa a prichádzajúce stabilné chvíle. Tento týždeň je vládca zverokruhu pevne napojený na energiu a kvalitu zemského býka. Týždenný prúd energie Slnka dáva týmto dňom trpezlivosť, húževnatosť a spojenie s tým, čo je dôležité.

V tomto týždni sa Slnko v Býkovi cíti príjemne a tak vysiela príjemnú energiu aj k svojim znameniam zverokruhu. Týždenný vplyv Slnka je tak príjemný, ideálny na upevňovanie vzťahov. Od pondelka do nedele získavame dostatok energie na rozvoj existujúcich projektov a na vychutnávanie si esencie prítomného okamihu a darov, ktoré nám život ponúkol.

Týždenný Merkúr je od pondelka do nedele, naďalej v znamení Barana, kde bol uplynulé týždne v retrográdnej kvalite. S týmto týždňom je Merkúr celý čas priamy, ale naďalej sídli v Baranovi. V ohnivom znamení Baran

Merkúr aj v tomto týždni vytrvalo podporuje rýchle, náhle a priame rozhodovanie. Týždenný, pozmenený štýl myslenia je pre niektoré znamenia zverokruhu prínosný, no pre iné môže znamenať katastrofu. Pozor na prílišnú priamosť v rozhovoroch, na ktorú nik v našom okolí nie je zvedavý.


Venuša zostáva aj tento týždeň v Baranovi

Ohnivá energia Barana je stále v popredí, ešte aj v nedeľu - 28. Apríla 2024, aj vďaka planéte Venuša, ktorá naďalej zostáva v prvom znamení. Týždenný ťah Venuše poskytne novému týždňu veľmi silné a dominantné vyžarovanie. Bude spojená s rýchlym a priamym rozhodovaním, ktoré silne podporí oblasti týkajúce sa vzťahov, aj pracovných záležitostí.

Aj pre financie je Venuša dôležitá s jej aktuálnou energiou, pretože vieme, že pre finančné blaho musíme teraz robiť viac. Znamenia zverokruhu sú v pozícii, kedy viac premýšľajú o financiách a o tom, ako by mohli zlepšiť svoju finančnú stabilitu aj disciplínu, veští týždenný výklad horoskopu. Možno by sme mali viac analyzovať kam odchádzajú naše peniaze.

V čase, keď sa Venuša presunie do Býka, hneď v pondelok, 29. Apríla 2024, nachádzajú znamenia preistor pre lepšie plánovanie s peniazmi. Možno aj vám dokážu malé zmeny vylepšiť celkový rodinný rozpočet. Pozrite sa napríklad na svoje pôžičky. Sú v dobrej kondícii, nedá sa vymyslieť niečo, aby ste mali financie lepšie rozbehnuté?

Malá úprava finančného plánovania je v čase Venuše v Býkovi vítaná. Teraz, keď sa už Merkúr dostal do priameho pohybu, je týždenný rast Býkovej energie od Slnka vítaný, pre zmeny prinášajúce lepšie finančné, pracovné aj osobné ohodnotenie. Zaujímajme sa v tomto týždni teda viac o svoje výdavky a analyzujme, aké zmeny urobiť pre väčšie usporiadanie financií.


Týždenný horoskop lásky je sústredený na nápravu

Týždenná Venuša dáva aj osobitný efekt láske v tomto týždni. Vzťahy sú viac priame a spontánne ešte s dobiehajúcou silou Barana, Ale už v pondelok je láska ešte síce ostrá a dominantná, no jej kvalita je zároveň silne stabilná.

Láskyplné spojenia, naše vzťahy, sú teraz nabité zodpovednou priamočiarosťou. Venuša dáva týmto dňom príjemne vzrušujúcu auru. Dobeh jej energie spojenej s Baranom sa kombinuje s rovnováhou zemského Býka. Romantický život znamení zverokruhu ovplyvňuje týždenný kozmos prevažne pozitívne, o čom vypovedá predovšetkým stabilná, ale stále nezastaviteľná venuša v dome Býka.

Opatrné nech sú ale v láske tie znamenia, ktorých osobný graf ukazuje prevahu ohňa. U týchto jednotlivcov môže týždenný efekt ohňa zapríčiniť egoistické prejavy a príliš dominantné vyjadrovanie vedúce k hádkam a komplikáciám vo vzťahoch.

Poznáte svoj osobný elementárny horoskop? Ak nie, opýtajte sa nás naň v komentároch na Facebook Horoskop a Tarot, alebo cez Youtube Horoskop Tarot. Uveďte len dátum narodenia, ktorého osobný horoskop vás zaujíma a zistite podrobnosti o rozložení elementov a ich energií podľa dátumu narodenia.


Čo sa ale stane v pondelok, kedy sa Venuša presunie do Býka?

Ako Apríl pomaly končí, je týždenný výklad sústredený na Venušu. Tá sa preskupuje zo súhvezdia Barana do Býka. V novom znamení naberajú aj nové energie na sile a senzualite. Venuša vyvolá nasledujúce dni rast potešení z fyzických a hmatateľných vecí i prejavov lásky.

V znamení Býk oceňuje týždenný tok horoskopu stabilitu, komfort a veci i vzťahy trvalého charakteru. Nezaujíma nás príliš povrchnosť, možno len v prípade, ak sme osobne narodený s prevahou zemskej energie. Naše vzťahy však môže Býková sila posilniť a rozvíjať.

Dobrá energia Venuše je prítomná od pondelka, 29. Apríla, po celý zvyšok tohto týždňa. Stabilnejšie pocity vo vzťahu a láske sú cestou k pokojnejšiemu pocitu v tomto týždni, čo sa týka vzťahov rodinných aj intímnych.


Ako sa tento týždeň správa Mars?

Planéta energie a iniciatívy, nás Mars bdejúci nad energiou kozmu, dominanciou a vášňou strávi zvyšok mesiaca Apríl vo vodnom znamení Ryby. Energia Marsu v Rybách je priama a duchovná. Vďaka takémuto nastaveniu, Marsu v súhvezdí Ryby, cítime od 29. Apríla do 05. Mája 2024, väčší dôraz na emocionálne a duchovné ciele.

S vibráciou Rýb sa tento týždeň sústredíme na priame konanie a menej na nepríjemné hádky a nedorozumenia. Konfrontácie nás nezaujímajú a aktuálny Mars nás skôr priťahuje k intuícii a nekonfliktnému správaniu. Ale už v utorok dochádza k ďalšiemu významnému presunu, ktorý má súvis s našimi pocitmi. Týždenný prejav Marsu v Rybách dobieha, no ešte v úvode týždňa je prepojený s emocionalitou.

Od Utorka, 30. Apríla sa týždenný vzťah vesmíru k znameniam zverokruhu, naladí na ohnivú silu Barana. Mars v súhvezdí Baran je tento týždeň inšpiráciou k výraznej podpore energie, odvahy a priamočiarosti v konaní. Ako už týždenný horoskop spomínal, tí, s prevahou elementu oheň môžu cítiť prebytok energie, a môžu vysielať signály egoizmu. Pozor teda hlavne, ak vás čakajú spoločenské udalosti, alebo prezentácie, či dôležité rozhovory.

Niekto vás môže tento týždeň vnímať nesprávne, iba kvôli zlej voľbe slov a prezentácie seba samého. Týždenný prejav kozmu môže byť aj negatívnejší, ak sú podráždené konkrétne elementy človeka. Toto sa však týka iba ľudí s prevahou ohňa v rodnom grafe. Ak chcete zistiť vaše elementárne rozloženie v čase narodenia, opýtajte sa nás v komentári na Facebooku Horoskop a Tarot, alebo na Youtube Horoskop a Tarot.


Týždenný horoskop lásky vraví o spontánnosti

Väčšia sloboda v konaní a rozhodovaní sa prejaví u každého znamenia, ešte v úvode týždňa. Venuša je ešte v pondelok chvíľu v Baranovi a potom sa prehupne do Býka. Pod vplyvom Venušinej sily sa zamilovanosť stáva vzrušujúcou hrou, kedy nietkorí nehrajú podľa pravidiel.

Ešte začiatkom týždňa sa niektorí môžu zaujímať o zábavu viac, než o hlboké emócie a vzťahy. Sme odvážni a energickí, ale zároveň aj netrpezliví v láske a v prejavoch emócií. S priamym Merkúrom a divokejšou Venušou sa v prvej polovici týždňa nedívame späť. Nezaujíma nás, ako nás emócie blokovali a vieme, že každý deň je možnosťou začať budovať kvalitné a prospešné vzťahy.

Tento týždeň sa však Venuša preskupí do Býka, kde zostáva až do 23. mája 2024. Prechod Venuše do zemského Býka vníma každé znamenie zverokruhu hlavne v otázke lásky a financií. Vzťahy sú viac vlastnícke, aj keď sa v láske cítime pohodlnejšie. Hľadáme bezpečie a oceňujeme, keď ho konečne nájdeme.

Chceme, aby boli vzťahy zmysluplné a trvalé. Teraz máme tendenciu sústrediť sa iba na toho človeka, ktorý nám dáva pocit emocionálneho bezpečia. V druhej polovici týždňa je nutné byť opatrní iba pri veľkej majetníckosti voči partnerovi. Je to temná stránka venuše, ktorá hovorí, že žiarlivosť môže narušiť viaceré vzťahy, pozor na tieto prejavy bez dôkazov.


Takýto týždeň nám veštia hviezdy

Týždeň rôznorodej energia a zmien je pred nami. Venuša prechádza do Býka, Merkúr je konečne v správnom postoji voči energii vysielajúcej k nám, Mars sa dostane do domovského prostredia. S takýmto vývojom je kozmos tento týždeň pripravený postarať sa o viaceré veci, ktoré vnútorne prežívame.

Našťastie, nič nenaznačuje tomu, ani týždenný horoskop, že by mal kozmos zapríčiniť zmarenie našich plánov, alebo vytvárať komplikácie. Isté hádky čakajú hlavne jednotlivcov narodených s prevahou ohňa. Tí s prevahou zeme budú naopak cítiť pokojný prístav stability a emocionálnej slobody. Ohnivá a Zemská energia je tým, čo určuje týždenný tón pocitov znamení zverokruhu.

Ak chcete poznať svoj týždenný elementárny horoskop, či patríte k ľuďom s prevahou ohňa alebo zeme, a či týždenný vesmír zasiahne najmä vás, napíšte nám dátum narodenia do komentárov na Facebook, či na Youtube. Môžeme tak prebrať vašu elementárnu podstatu a prejav týchto dní. Pridajte sa ku komunite Horoskop a Tarot.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň 29. Apríla až 05. Mája 2024. Váš Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu, od 29. Apríla do 05. Mája 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com