Týždenný Horoskop Lev

29.04.2024 - 05.05.2024

Podľa horoskopu, lunárna pozícia v tomto týždni silno rezonuje s vašimi vzťahmi - či už ide o vášnivé partnerstvá alebo rodinné väzby. Ako môžete využiť túto kozmickú klímu lásky? Je dobré byť ostražitý voči možným nedorozumeniam. Ktorý deň by mohol byť ideálny na intenzívnejšie sústredenie sa na rodinné chvíle? Významné aspekty týždenného horoskopu radia, aby ste boli pozorní hlavne ku koncu týždňa a počas víkendu. Priroda vám ponúka útočisko - možno by ste mali zvážiť prechádzku alebo krátky výlet na začiatku týždňa.

Týždenný Horoskop Lásky a Vzťahov Lev: Nezabúdajte na dôveru, ktorá je základom každého fungujúceho vzťahu. Ak ste bez partnera, budete mať možnosť ukázať svetu vašu pravú tvár. Neklamte nikoho v ničom o vašom živote.

Horoskop Zdravia Lev na tento týždeň: Vaše telo potrebuje refresh a potrebuje aby ste ho očistili. Ak nie ste fanúšikom zeleninových jedál, skúste si kúpiť čistú indickú vlákninu, ktorú dostanete v každej lekárni.

Týždenný Horoskop Lev Práca a Peniaze: V tomto období si môžete dopriať menší luxus za svoje našetrené peniaze. Kúpte si drobnosť pre seba. Vyriešte si všetky staré dokumenty, ktoré ste doteraz len odkladali. Venujte tomu ale dostatočnú pozornosť.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 18. Týždeň 2024 (29. Apríl - 05. Máj 2024):


Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu:

Dúfame, že vás Týždenný Horoskop Lev potešil a povzbudil. Horoskop, ktorý sme vytvorili s láskou a starostlivosťou pre tento týždeň vypracovala veštkyňa osobne pre znamenie Lev. Neskončite však svoju cestu za poznaním osudu pri týždennom horoskope. S astrologickým, presným Horoskopom na Dnes Lev, vkročíte do plánov osudu a porozumiete kozmickým plánom. Nakročte s novými informáciami aj do nadchádzajúceho mesiaca, vďaka osobnému Horoskopu na tento Mesiac Lev.

Púť poznania a spojenia s osudom má význam najmä vtedy, ak sa o poznanie tešíte s tými, ktorých milujete. Zdieľajte svoj Týždenný Horoskop Lev na tento týždeň s priateľmi. Zaujmite milovaných, nielen znamenie Lev, osobnou predpoveďou na dnes a pomôžte aj iným objaviť, aké tajomstvá a možnosti drží osud v zálohe. Spoločne skúmajte a obdivujte tajomstvá, ktoré sú pred znameniami skryté. Nebeské správy čakajú na odhalenie.


Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com