Horoskop na budúci Týždeň Škorpión

15.04.2024 - 21.04.2024

V práci si zachovajte dostatočný odstup. Motať do toho city či osobné názory by sa vám naozaj vôbec nevyplatilo. Ak je to potrebné, ospravedlňte sa každému, koho ste ohovárali, či ste mu nejako inak ublížili. Ak to neurobíte, môže sa vám to škaredo vypomstiť dokonca na vašom zdravotnom stave a na duševnej pohode. Samých vás to predsa vnútorne trápi a budete oveľa spokojnejší, keď sa všetky vaše vzťahy dostanú zas do zabehnutých a pozitívnych koľají. Vnímajte len pozitívnu energiu okolo a čerpajte z nej životnú silu. Lásku cítite všade okolo a preto využite túto magickú atmosféru na posun vášich vzťahom dopredu.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Škorpión: Môže sa objaviť niekto, kto bude chcieť narušiť pohodu vo vašom vzťahu s partnerom. Nenechajte nikoho vstúpiť medzi vás. Môže to byť niekto, kto očarí vás, či vášho partnera, alebo len niekto, kto si užíva ohováranie vašej osoby. Ak ste bez partnera očakávajte správu od niekoho z minulosti.

Horoskop Zdravia Škorpión na 16. týždeň: Potrebujete pohyb. Nezáleží na tom, či idete na prechádzku do prírody, alebo len vystúpite z autobusu o tri zastávky skôr, cestou do práce či na nákup.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Škorpión: Počas nasledujúceho obdobia by ste mali byť zdržanlivejší v míňaní našetrených penazí. Teraz je ten vhodný čas na kvalitné rekvalifikačné kurzy, ktoré vám pomôžu k dosahovaniu vašich budúcich cieľov. Nepodceňujte dôležitosť vzdelávania.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 18. Týždeň 2024 (29. Apríl - 05. Máj 2024):


Horoskop 16. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Škorpión je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Škorpión. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Škorpión. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Škorpión.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Škorpión a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Škorpión na 16. Týždeň 2024 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Škorpión.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Škorpión, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com