Týždenný Horoskop Býk

13.05.2024 - 19.05.2024

V tomto týždni na vás čakajú zaujímavé rozhovory. Ak ste v práci niečo zanedbali, tak tento týždeň si vás to nájde. Neobávajte sa však. Planetárne vplyvy tohto týždňa vám zabezpečia nadanie pre komunikáciu, čo sa prejaví aj pri kľučkovaní z problémov. Ak sa bude schyľovať k akýmkoľvek dôležitým rozhovorom vo vašom živote, či už v práci, partnerskom živote, či s deťmi, je dobre dodržať chladnosť v rozhodovaní. Snažte sa nachádzať rovnováhu vo vašich rozhodnutiach a nehovorte rázne nie, alebo áno.

Týždenný Horoskop Lásky a Vzťahov Býk: V dlhodobom vzťahu nastáva obdobie, kedy budete musieť urobiť niečo originálne a zábavné, aby ste rozhýbali vašu vášeň a zapálili novú iskru lásky. Odvážne nápady budú v láske naozaj vítané aj zo strany vášho partnera. Preto nečakajte a povzbuďte ho nejakým šťeklivým nápadom. Ak hľadáte partnera, nepúšťajte sa do žiadnych nepremyslených románikov.

Horoskop Zdravia Býk na tento týždeň: Uvedomte si, že mäso nemusíte mať každodenne na tanieri a doprajte svojmu telu stravu, ktorú vie tráviť rýchlejšie.

Týždenný Horoskop Býk Práca a Peniaze: Môžete byť lepší, no je potrebné pridať. Vezmite si dovolenku, hoci aj jeden deň a choďte na miesta, ktoré zbožňujete.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 21. Týždeň 2024 (20. - 26. Máj 2024):


Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu:

Dúfame, že vás Týždenný Horoskop Býk potešil a povzbudil. Horoskop, ktorý sme vytvorili s láskou a starostlivosťou pre tento týždeň vypracovala veštkyňa osobne pre znamenie Býk. Neskončite však svoju cestu za poznaním osudu pri týždennom horoskope. S astrologickým, presným Horoskopom na Dnes Býk, vkročíte do plánov osudu a porozumiete kozmickým plánom. Nakročte s novými informáciami aj do nadchádzajúceho mesiaca, vďaka osobnému Horoskopu na tento Mesiac Býk.

Púť poznania a spojenia s osudom má význam najmä vtedy, ak sa o poznanie tešíte s tými, ktorých milujete. Zdieľajte svoj Týždenný Horoskop Býk na tento týždeň s priateľmi. Zaujmite milovaných, nielen znamenie Býk, osobnou predpoveďou na dnes a pomôžte aj iným objaviť, aké tajomstvá a možnosti drží osud v zálohe. Spoločne skúmajte a obdivujte tajomstvá, ktoré sú pred znameniami skryté. Nebeské správy čakajú na odhalenie.


Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com