Horoskop na budúci Týždeň Býk

25.03.2024 - 31.03.2024

Počas tohto týždňa vplýva na vašu osobu planéta Mars, ktorý zapáli vášeň vo vašom srdci. Mars sa však v astrológii považuje za planétu s negatívnejším vplyvom a preto budete musieť vhodne spracovať prebytok energie. Jeho pôsobenie vám síce prináša energiu, no ak ju využijete nevhodne, môže vám to spôsobiť viac problémov než úžitku. Pod vplyvom marsu sa budete cítiť ako raketa blížiaca sa k svojmu cieľu. Mars vám poskytne možnosť dosiahnúť menšie ciele po ktorých už dlhšiu dobu túžite. Užívajte si silu pod jeho vplyvom, no neužívajte jeho dary na negatívne pôsobenie voči iným, či na hádky.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Býk: Ak vás niekto očaril, tak si svoje kroky vopred dobre zvážte. Váš terajší vzťah by zásah negatívnych energií ťažko prekonával. Musíte zabezpečiť pozitívnu rovnováhu vo vzťahoch. Tí, ktorí sú bez partnera by sa mali viac zameriavať na svoje potreby. Iba tak nájdu toho pravého.

Horoskop Zdravia Býk na 13. týždeň: Zo zdravotného hľadiska je toho na vás viac než dosť. Veľký nápor na vašu osobu sa prejaví v bolestiach kĺboch a chrbtice.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Býk: Finančná ponuka, ktorá sa vám môže na začiatku zdať výhadná taká byť nemusí. Doprajte si čas a premýšľajte o tom, do čoho svoje peniaze vložíte a za koho nabudúce zaplatíte účet. Dostanete skutočne lákavú pracovnú ponuku. Šťastie praje pripraveným a preto si všetko o danej ponuke zistite.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 13. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Býk je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Býk. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Býk. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Býk.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Býk a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Býk na 13. Týždeň 2024 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Býk.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Býk, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com