Toto je Duchovná KARTA DŇA na 20. Marec 2024: Akú Kartu Otočíte VY?

Tarot prisúdil dnešnému dňu kartu Vládca. Tarotová karta dňa, ktorú dnes otočila veštkyňa prestavuje zaujímavé duchovné posolstvo na dnešok, kedy sa zároveň na kozmickej scéne udeje veľká udalosť. Dnes sa slnku presunie do znamenia Baran, čím započne astrologický nový rok, celý cyklus zverokruhu. O tom, ako sa dnešok prejaví na karme vraví viac tento denný horoskop.

Karta dňa Vládca však posudzuje dnešný deň aj z hľadiska tarotového posolstva. Je zrejmé, že dnešku je nutné venovať veľkú pozornosť, ale nielen horoskopu, i TAROT je dnes podstatný. Karta vládca je i tradične spojená s Baranom a preto je veľmi zaujímavé, že osud dnes viedol ruku veštkyne práve k tejto karte.

Je to osud, symbol vedenia, autority a otcovskej energie. Vládca dnes predstavuje, ako mocná karta dňa, štruktúru, poriadok a disciplínu. Znamená to, že i keď je dnes kozmické vibračné pole vo veľkom náhlení pri predstavovaní ohnivej energie Barana, i tak by sme nemali zabúdať na štruktúru, ktorá je pre život podstatná.

Duchovná tarotová karta Vládca veští, že musíme prevziať plnú kontrolu nad vlastným životom a usmerňovať dnes viac ostatných tak, aby nám pomáhali dopracovať sa k poriadku v mysli, aj domácnosti, či na pracovisku.


Dnešný Tarot krásne dopĺňa význam aspektu v horoskope

Dnes sa deje najzaujímavejší aspekt tohto roka - Slnko vchádza do znamenia Baran, čím začína nový štart v celom cykle zverokruhu. Nie je prekvapením, že sa na dnešok napojila karta, ktorá symbolizuje nové začiatky.

Tarotová karta dňa Vládca dnes, v Stredu, 20. Marca 2024, predstavuje schopnosť viesť a udávať jasný smer. Dnes sa môžeme viac starať aj o štruktúru života tým, ktorí sú nám najbližší. Odvaha a energia nás dnes zastavuje pred riskantnými rozhodnutiami. Aj intuícia je podľa dnešnej duchovnej tarotovej karty dňa veľmi silná a vďaka nej sa vieme správne rozhodnúť.

Naša vôľa dnes tvoriť a chrániť dôležité je mocným nástrojom v našich rukách, pre prijatie toho čo bolo a zmenu zlých návykov na omnoho lepšie. Ako sa vládca stará o svoje klenoty a kráľovstvo, tak sa i my dnes postarajme o svojich najbližších.

Dnes máme podľa tarotovej karty dňa schopnosť rozhodovania, kontroly a tiež vytvárania poriadku všade tam, kde je poriadok prirodzený. Nebojme sa svojich ambícií. Dnes sa držme toho, že všetko, čo si dokážeme predstaviť je aj skutočne možné, radí tarotová karta na dnes - karta Vládca, napojená na energiu Slnka v znamení Baran.


Tarotová Karta Dňa na 20. Marca 2024 predstavuje autoritu, stabilitu

POVAHU, ktorú so sebou do dnešného dňa nesie karta Vládca dopĺňa jej stabilné vyjadrenie. Karta dňa nám dnes duchovne naznačuje, že poriadok a štruktúra je tým, čo dnešný deň prepojí s radosťou a spokojnosťou.

Vládca, ako karta dňa dnes reprezentuje otcovskú rolu, ktorý chráni, prináša bezpečnosť a vedie svojich milovaných k šťastnej budúcnosti. Udržiavajme dnes poriadok, nech sa nachádzame v akomkoľvek chaose, radí dnešná tarotová karta dňa.

My, všetky znamenia zverokruhu si dnes musíme uvedomiť, že práve v našich rukách je moc kontrolovať a ovládať vlastný život i okolnosti s ním spojené. Do istej miery vieme ovplyvniť i to, čo sa stane. Musíme hlavne nasledovať svoju silu, osobnú energiu. Karta dňa dnes poukazuje na sebaistotu, ktorá je i dnes nápomocná pre organizáciu vo vlastnom živote.


Všeobecné duchovné posolstvo karty dňa

Posolstvo pre celok od tarotovej karty dňa je teda myšlienka, že úspech si vyžaduje zameranie, disciplínu. Karta Vládca dnes inšpiruje pre sústredenie sa na to najdôležitejšie - na lásku, ktorá je silnou energiou s veľkou mocou.

Láska sa dnes prejaví v našich činoch i skrz bezpečnosť a stabilitu pre milovaných. Robme veci tak, aby sme si zabezpečili krásnu budúcnosť pre seba, a pre milovaných. Dnes nás tarotová karta dňa vyzýva, aby sme prebrali kontrolu.

Svoje okolie vieme ovplyvniť, ak ideme ostatným príkladom skrz činy lásky a podpory. V situáciách, ktoré dnes vyvolajú konflikty, alebo i nedorozumenia pristúpme k riešeniam spravodlivo. Hranice musíme dnes udržiavať, aby sme podporili poriadok a harmóniu.

Dnes preberme zodpovednosť za vlastný život, radí tarotová karta dňa pre každého. Globálne znamená karta stanovenie cieľov a autoritatívny prístup. Avšak, i vaša osobná karta dňa vám povie veľa o vašom dnešnom osude. OTOČTE SI PRETO VAŠU OSOBNÚ TAROTOVÚ KARTU DŇA ZADARMO:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Tarotový výklad na dnes nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com