Dnešku Venujme Veľkú Pozornosť: Začína Astrologický NOVÝ ROK

Denný horoskop oznamuje, že DNES sa začína ASTROLOGICKÝ NOVÝ ROK. Slnko sa dnes presunie do ZNAMENIA BARAN, kde symbolizuje zdroj životodárnej energie, prirodzeného cyklu a obnovy. Dnešný príchod Slnka do Barana sa bez pochýb považuje za najpodstatnejší astrologický pohyb celého roka. Je to silná a významná udalosť kozmu, ktorá však nevyprchá rýchlo, pretože k nám vibruje po celý nasledujúci mesiac. Znamená nový okruh, nové možnosti, ktoré prijímame s čerstvou energiou ohňa a s odhodlaním.

V duchovnom zmysle je dnešný začiatok astrologického nového roka významnejší, než začiatok kalendárneho roka 1. januára. Dnešok, kedy sa Slnko o po tretej ráno posunie z Ryby do Barana je poznačený dynamikou, odhodlaním a začínajúcou energiou vášne, dominancie a napredovania. Od dnešného dňa sme schopnejší osvojiť si zmeny.

Od dnes sa nebojíme budúcnosti, pretože sme odvážnejší. Dnes začína čas obnovy, prebudenia. A nepôjde iba o jeden, dnešný deň. Slnko sa v Baranovi zdrží celý mesiac počas ktorého si osvojujeme silu a ohnivú vášeň Barana.

Dnešok je symbolom pre nové začiatky a odvahu. Dnes si spomeňme na svoje sny, pretože astrologický začiatok roka dáva znameniam dynamiku a odvahu konať. Motivácia je silná a Slnko dne značí obnovu vnútorného plameňa, túžob a snov.


Prečo je dnešný moment tak dôležitý?

Dnes je čas, kedy je kľúčové uvedomenie. Máme možnosť postaviť základy pre to, kým chceme byť v živote a kam chceme smerovať. Astrologický nový rok pozýva sústredeniu sa na vlastné ja. Chceme prežívať lepšiu budúcnosť? Využime dnešok ako prvý deň, kedy prehodnotíme záväzky a ciele pričom si nastavíme kurz života v súlade s našimi predstavami.

Od dnes cítime nutkanie k rozvíjaniu sa v osobnom a pracovnom živote. Pestujeme vzťahy s väčšou dôslednosťou a energiou, pretože elementárny horoskop vraví o príjemnom zladení emocionality vody s dynamikou ohňa. Od dnes skúšame inšpirovať seba i ostatných tak, aby boli nasledujúce dni plné úspechu, no predovšetkým nádeje v lepšiu budúcnosť.

Pozornosť venujeme začiatkom i tomu, čo sme nestihli dokončiť, alebo v čom sme nevytrvali. Hlboký vplyv na osobný rozvoj má počnúc dnešným dňom to, ako sa dívame na samých seba. Našťastie, Slnko v Baranovi nám dáva sebavedomie a Mars v Rybách ho robí zdravým, nie prehnaným. Stretávame sa so svojím egom a sme pripravený čeliť všetkým výzvam. Dnes je deň, ktorý zlomí našu prehnanú emocionalitu a premenlivosť čím pridá na odhodlaní.

Dnes je dôležitý deň, pretože pozornosť, ktorú venujeme práve dnešnému začiatku prestupu Slnka má veľký vplyv na to, ako sa bude vyvíjať budúci osobný rozvoj. Venujme preto dnešku veľkú pozornosť, a pripravme sa na šance, ktoré dnes Slnko v Baranovi odštartuje. Chopme sa iniciatívy a staňme sa od dnes lídrami vlastných životov.


Dnes ožívame novou energiou

Keď sa dnes Slnko presunie do ohnivého znamenia Baran svet ožíva novou energiou. Táto sila, ktorú dnes Slnko začína je príznačná pre astrologický nový rok. Dnešný moment je časom, kedy v sebe každé znamenie zverokruhu nesie kúsok Baranovej odvahy, vášne a dynamiky. Pripravme sa na novú esenciu každodenného života.

Dnes sa zrodí mnoho nového - od nápadov, cez inšpiráciu, až po konečné výsledky. Od kozmu dnes získavame mesiac osobitej životnej sily. Vnímame kým sme, kto je pri nás a vážime si všetky cennosti, ktoré nám svet ponúka v podobe vzťahov, lásky i úspechu. Dnes vieme, že všetky dary, ktoré máme v našom živote sú výsledkom našej usilovnosti.

Astrológia nás i dnes povzbudzuje, aby sme zotrvali v snahe, ktorá oživuje našu vôľu, posilňuje odvahu. Dnes si môžeme dokonca stanoviť nové ciele tak, ako to robíme s príchodom kalendárneho Nového Roka.

Energiu Barana, ktorú dnes preberáme dáva životu znamení zverokruhu nový smer. S neochvejnou vierou dnes nasledujme svoje budúce ciele, radí veštkyňa pre tento významný deň, kedy sa kozmická klíma výrazne mení.


Dnes cítime dopad na vzťahy aj kariérne ciele

Výsledok dnešného pohybu Slnka je dôležitý i pre vzťahy a kariéru. Vo vzťahoch sme otvorenejší. Dnes dokážeme lepšie vyjadriť svoje potreby, bez prehnanej emocionality, či bez veľkej zmeny nálad. Vzťahy môžu byť počnúc dneškom viac v súlade s našou pravou podstatou.

Dnes sa začína obdobie posilňujúce nezávislosť a rovnováhu. Najmä sebavyjadrením získavame v týchto chvíľach veľa, pretože ostatní poznajú naše pravé ja i naše silné stránky. Znamenia zverokruhu sú dnes odvážnejšie v prejavovaní lásky, vo vyjadrovaní pocitov.

Vášeň nám nechýba a je vítaná po emocionálnejšom období, ktoré je za nami. S čistým srdcom a s jasnými cieľmi je Slnečná pozícia v Baranovi veľmi podporujúca pre nové záväzky, rozvoj vzťahov, i pre nové vzťahy u nezadaných.

Dnes sme ambicióznejší. I na pracovisku prijmeme výzvy, ukazujeme svoje schopnosti. Čo sa týka kariéry, môžeme sa s chuťou pustiť do dosahovania cieľov. S energiou Barana dnes objavujeme možnosti a nové smery aj v kariére.

Posúvame sa tam, kde sme chceli vždy byť a na našej profesionálnej dráhe nás sprevádza naša túžba zmeniť svoju budúcnosť k lepšiemu. Dnes vychádzame zo svojej kocky a zisťujeme, že život ponúka nekonečné možnosti, ak sa na ne správne dívame.


Dnes je čas na rituály a duchovné aktivity

Priestor musíme dnes otvoriť duchovnej podstate svojho ja. Je to skvelý prvý krok, ako prijať silu Slnka v znamení Baran. Nastavme svoju pozornosť obnoveniu energie. Dnešok, ale aj najbližšie dni, ktoré sa nesú v objatí Slnka s Baranom sú vhodné pre rituály očisty, aj prebudenia.

Dokonca aj budúci týždeň bude dôležitý, pretože hneď v pondelok 25. Marca, sa formuje spln mesiaca, ktorý je zladený s pozíciou Slnka. Sledujte najnovšie články, aby ste nepremeškali opis astrologického prejavu tohto obrovského aspektu a tiež odporúčania pre rituály.

Dnes máme však možnosť maximalizovať svoj osobný potenciál. Nájdime si dnes čas na krátky rituál očisty a obnovy energie. Oslávme vstup Slnka do Barana tak, aby sme z neho vyťažili čo najviac pre osobnú rovnováhu. Rituál čistenia vykonáme jednoducho.

Zaobstarajme si dnes šalviový olej, ktorým odstránime starú energiu a otvoríme priestor pre novú. Esenciálny šalviový olej, ktorým dnes rozvoniame domácnosť, alebo pracovný priestor má veľké očistné schopnosti z hľadiska aromaterapie. Ak sa potrebujeme prečistiť aj od negatívnejšej osobnej karmy okúpme sa dnes vo vode doplnenej o vôňu šalvie. Kryštalizujme svoje aurické pole od negatívnych energií skrz rituál očisty. Čokoľvek staré dnes odstránime bude nahradené novou, sviežou esenciou.

Času na tento krátky rituál dnes nepotrebujeme veľa. Je však podstatný pre ľahký štart a pre duchovn napojenie na energiu Barana. Pred spaním je vhodné meditačne si vizualizovať dosahovanie osobných cieľov a predstava života plného harmónie. I keď nevieme čo presne nás čaká, i tak môžeme prejaviť vďačnosť za všetko čo máme, i za to, čo príde. Takto posilníme svoju motiváciu a vôľu, čo pomôže v dosahovaní cieľov.


Dnes oslávme prírodu a vlastnú silu

Rovnako, ako cítime vstup Slnka do energie Barana, cíti túto zmenu aj príroda okolo nás. Začína sa jar, ktorá je po zime vítaným obdobím zmeny. Rovnako, ako sa mení príroda, ktorá kvitne, spieva a tancuje v rytme vetra, sa meňme aj my.

Od dnes rastieme a nabíjame svoj život energiou, prúdiacou práve od prírody, od našej zeme. Fyzická aktivita, prechádzka, vôňa vetra, prírody - to všetko dnes nabije našu myseľ i telo novou energiou posilňujúcou sebadôveru i motiváciu.

Spojme sa dnes s prírodou, aby sme boli prirpavený akceptovať prichádzajúce zmeny tak, ako príroda akceptuje silnejšie objatie slnkom. Na našej ceste môžu aj dnes vzniknúť vývzy, ale spojením s prírodou pochopíme, že rovnako ako aj radosť, aj smútok, zmena, alebo aj strata je súčasťou bytia.

Dnes sa však súsme zamerať na pozitívnejšie vízie a využime Slnko pre našu schopnosť dosiahnúť lepší život pre nás samých i pre najbližších. Dnes oslávme život. Vnímajme prebúdzajúcu sa prírodu a nechajme sa ňou inšpirovať vo vlastnom duchovnom aj fyzickom prebudení.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 20. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com