Pondelok, 19. Februára sa veľa zmení, vstupom Slnka do Ryby

Všetky naše emócie sa dnes spájajú s hlavným aspektom dnešného Pondelka. Horoskop posudzuje prestup Slnka z jedného znamenia do iného vždy za významný, pretože daný deň štartuje sezónu znamenia do ktorého sa Slnko presunie. Dnes, v pondelok 19. Februára 2024 sa mocné Slnko, vládca zverokruhu, presúva k poslednému znameniu v poradí astrológie - do znamenia Ryby.

Slnko máva Vodnárom na pozdrav a od dnešného dňa začínajú oslavovať svoje narodeniny práve Ryby. Poznáte niekoho narodeného v znamení Ryby? Práve od dnes približne mesiac je sezóna v ktorej sa rozvíjajú práve charakteristické vlastnosti tohto človeka.

Ryby nám v tomto čase prepožičiavajú príjemné energie. Zvyšujú intuitívnosť, empatiu a umožňujú nám snívať nádherné až prorocké sny. Každé znamenie zverokruhu zažije špecifické pocity túžiac po väčšej romantike a po zmysluplnejších vnútorných pocitoch.


Už dnes zasahuje zverokruh obdobie veľkej intuície

V tomto týždni, ktorý sa začína akurát v pondelok, 19. Februára, sa odohrá aj mesačný Spln v znamení Panna. Spln mesiaca v sezóne Ryby je mimoriadne intuitívnym časom, ktorý môže pri vhodnom nastavení a dobrých podmienkach vyvolať prorocké sny u znamení zverokruhu

O tom, ako sa vyvinú ďalšie dni aktuálneho týždňa rozpráva aj týždenný Horoskop. Ale dnes sa tieto silné energie začínajú, pretože Slnko pobozkalo Vodnára na rozlúčku a svojou náručou objímá Ryby.

Veľmi výrazne cítia Slnko v Rybách najmä vodné znamenia zverokruhu - samotné ryby, vodný Rak a tiež znamenie Škorpión. Práve u tejto skupiny znamení sa najvýraznejšie prejaví obdobie Rýb, a vodné znamenia tieto dni najviac podporia i zasiahnú.


Prežili ste ťažké obdobie? Je čas na vnútorné zmierenie!

Čarovná aura Slnka, ktorá nás od dnešného dňa celý mesiac vlády obklopuje, nás zahaľuje do závoja snov a intuície. Toto obdobie, keď Ryby vládnu, nám umožňujú viac porozumieť pocitom ľudí okolo nás, ale aj našim vlastným. Meditáciou a prehĺbením sa do svojho vnútra dokážeme zistiť veľa o tom kým sme, po čom túžime, aké sú naše najtúžobnejšie plány pre budúcnosť.

Obdobie vlády Rýb je vynikajúce pre tých z nás, ktorí prežili nejakú traumu, alebo ťažšie obdobie. Toto znamenie aj v astrologii znamená čas konca, prerodu, ukončenia istej epizódy, kapitoly. A pretože po Rybách prichádza prvé znamenie Baran (20. Marca 2024), do konca vlády Rýb by sme mali uzavrieť to, čo zvlhčuje naše oči, čo trápi našu dušu.

Snažme sa z plných síl zamerať sa na svojich kostlivcov v skrini a ukončíme svoj vnútorný boj. K tomu nám dá v jednotlivých dňoch mesiaca priestor venuša aj mocný Mars. Preto každodenne sledujte svoj Horoskop, aby ste vedeli, kedy máte najšilnejší priestor pre duchvnú očistu.


Krátky Horoskop na Dnes pre každé znamenie

Dnes začínáme lepšie rozumieť sebe a svojim pocitom. Začína sa obdobie kedy je potrebné viac meditovať a odpočívať s vlastnými myšlienkami. Trávme viac času prechádzkami, uvažovaním, myslením o tom, čo nás teší, čo nás trápi. Trápenie neodkladajme na bok. Riešme ho aktívne, aby sme ho neukladali v hĺbke nášho srdca, kde sa môže kedykoľvek prejaviť.

Od dnešného pondelka nám astrológia dáva priestor pre zmierenie. Pracujme na sebe, pretože sme silným človekom, ktorého silu podporuje energia intuitívnych, mocných a silných Rýb, ktoré podporujú vnútorný pokoj každého z nás. Ak sa o to aktívne pričiníme.

Teraz sa pozrime na krátky horoskop pre dnešný deň i na to, ako sa prvý deň Slnka v Rybách odzrkadlí na energií jednotlivých znamení zverokruhu. Pre všetky znamenia zverokruhu však Dnes platí, že si dnes musíme vyhradiť čas na oddych a regeneráciu duše. Pre detailnejší horoskop kliknite na znamenie ktoré vás zajímá a čítajte všetko o vašom dni:


Krátky Denný Horoskop

Nezabudnite Dnes však na najdôležitejšie posolstvo horoskopu. Aj v najtemnejších chvíľach môže vnútorné svetlo energie znamenia Ryby priniesť pokoj, uzdravenie a inšpiráciu. Dnes objavte krásu vo svojom vnútri a nechajte ju žiariť navonok. Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Mohlo by vás zaujať:


Horoskop 2024:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com