Dnes Túžime Po Slobode: Veští Denný Horoskop na 16. Február

Dnešný astrologický nádych Venuše vstupujúcej do Vodnára odhaľuje túžbu po inakých vzťahoch. Horoskop varuje najmä slobodných pred nekonvenčnými vzťahmi. Dnes pravdepodobne neodoláte chvíľkovým romaníkom.

Energia Venuše vo Vodnárovi vyvoláva túžbu po dobrodružstve, pričom sa nesústredíme iba priamo na dlhodobé vzťahové ciele. Skôr nás motivujú krátkodobé potešenia, a to aj tých, ktorí sú v dlhodobom vzťahu. Každý vo vzťahu s pevným základmi dnes túži po istej forme slobody.

Užite si slobodu s partnerom tak, že mu môžete povedať všetko, že sa mu môžete zdôveriť a ste otvorený novým zabávaným prvkom vo vzťahu. Intimita je dnes dôležitá, ale podstatný je najmä pocit toho, že nás nik nekontroluje a neobmädzuje. Ak sa cítime ako v zlatej klietke, alebo vo vzťahu skôr ako vo väzení, dnešok bude náročný na emocionálnu pohodu.


Originalita, nezávislosť, zmysel pre priateľstvo - kľúčové slová dnešného dňa

Všetky tieto slová sú s dneškom silno prepojené. Venuša vnáša sviežosť a inováciu všade tam, kde je potrebná. Podporí nás v práci, aj v kreatívnej činnosti a umožňuje nám zapamätať si všetko naučené. Preto je dnešný deň príležitosťou pre lepšie výsledky študentov a tých, ktorí majú dnes skúšky, alebo prezentácie.

Horoskop upozorňuje na vnútornú nestabilitu v emóciách, pretože cítime prudký nárast túžob po slobode. Nezávislosť chceme tak silne, že zabúdame na iných, pretože naše túžby sú v centre osobnej pozornosti.

Venuša dnes potrebuje naplniť svoju túžbu po nové prítupy k láske a priateľstvu. Chceme dnes skúšať niečo nové? Zapojme do toho aj partnera, alebo priateľov. Pozor však na prílišnú individualitu, pretože v spoločnosti iných ide všetko ľahšie, pripomíná denný Horoskop.


Pohľad na svet, vzťahy a duchovnosť

Na svet sa dnes pozeráme iným pohľadom. Vodnár nás urguje ku globálnejšiemu premýšľaniu o nás samých a o budúcnosti. Konáme teda tak, že myslíme na to, aké následky budú mať naše činy. Tento fakt je skvelým doplnením prílišnej túžby po slobode a po náhodných vzťahoch, pretože blokuje zlé rozhodnutia toxické pre budúcnosť.

Sme teda v dobrej rovnováhe, i keď u jednotlivých znamení môže jeden efekt prevážiť. Záleží na vyváženosti naších elementov a celkovo nášho vnútorného ja. Kľúčom k príjemnej atmosfére je dnes priateľstvo, solidarita a jasná komunikácia. Môžeme prispieť aj k lepšiemu svetu okolo, ak dnes prehliadneme iba naše túžby a zapojíme sa aj do podpory iných.

Tradičné, bežné dni sú dnes obzvláštnené príjemnou dynamikou. Nachádzame väčšiu rovnosť v partnerskom vzťahu. Vzájomné porozumenie je pre nás podstatou dobrého pocitu, hlavne v popoludňajších hodinách. Prejavme dnes lásku voči tým, ktorých milujeme, aj keď sa neskôr chceme venovať svojím vlastným potrebám. Venuša má dnes tendenciu sebectva, ale nie je to podminka ak prejavíme svoje pocity.


Ako tráviť dnešný večer čo najefektívnejšie?

Dnešný večer je časom pre kreatívne činnosti s deťmi a najbližšími. Kreslenie, písanie básní, čítanie... Tieto aktivity napoja náš smäd po blízkosti s rodinou a tiež naučia deti mnohému, pretože tie sú dnes vnímavejšie a absorbujú všetko nové, čo sa môžu naučiť pre život. Kreatívne aktivity sú dnes vítanou formou oddychu.

Vodnár dnes povzbudí hľadanie vnútornej rovnováhy. Každý z nás by si dnes mal nájsť čas pre seba, na duchovné praktiky, meditáciu, alebo iba na odpočinok bez náhlenia. Oddychnime si od rýchleho sveta povinností, aspoň na 15-20 minút počas dnešného rána, alebo popoludnia. Dnes by mal každý z nás chvíľu relaxovať osamote, s vlastnými myšlienkami.


Krásny deň ako stvorený pre chvíle s rodinou

Takže dnes je ocenená kreativita. Túžime po nezávislosti a tak rozpoznávame svoje odhodlanie, silu a skutočné ja. Spolupráca s inými nás dnes posúva ďalej, než samostatné projekty. Dnešnou energiou získame veľa, ak sa budeme učiť niečo nové a venovať sa podpore znaleostí našich ratolestí. A v závere si musíme nájsť čas i pre seba samého, zatiaľ čo premýšľame o tom ako žiť a milovať.

Teraz sa pozrime na krátky horoskop energií u každého znamenia. Celý horoskop si prečítajte po kliknutí na vaše znamenie:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskpo nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Mohlo by vás zaujať:


Čínsky Horoskop 2024 Potkan:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com