Dnes, v Piatok 22. Marca 2024 je TOTO pre Znamenia PROBLEMATICKÉ

Denný Horoskop rozpráva v piatok o témach, ktoré rezonujú s láskou a vzťahmi znamení zverokruhu. Dnešný deň vytvára kombináciu kozmických energií, ktoré vplývajú priamo na emócie a na vnútorný pocit bezpečia znamení.

Elementárny denný horoskop je zaujímavý, pretože ukazuje na to, čo je počas dnešného dňa problematické - tým je komunikácia a veštba vám v ďalších riadkoch povie i to, prečo sú pre nás dnes rozhovory nepríjemné, dokonca nebezpečné.

Dnes, v piatok - 22. Marca 2024 vytvára astrologická scéna bohatú pôdu pre prehĺbenie medziľudských vzťahov s dominanciou vodnej energie. Vďaka tomu, že dnes je príjemne zastúpený aj oheň a zem, s malým prvkom vzduchu, prežívajú dnes znamenia príjemný pocit, keďže elementárna rovnováha je príjemná i podporná.

Dnes je však z pohľadu elementov v horoskope nedostatok vzduchu, čo znamená, že nedokážeme správne vyjadriť svoje vnútorné procesy slovami. Komunikácia je dnes problematická a spôsobuje znameniam pocit vyčerpania a možno aj demotivácie.


Nedostatok vzduchu dnes ovplyvní rozhovory

Najnepríjemnejšie sa dnešok prejaví u tých jednotlivcov, ktorí pracujú slovami - s ľuďmi, alebo ktorých čakajú podstatné rozhovory, či projekty, alebo prednášky. Komunikácia dnes zostáva v úzadí, no emocionálnosť tomuto dňu vôbec nechýba.

Oheň podporuje vášeň a zemská kvalita zas rovnováhu v našom vnútri. I keď dnes nie sme majstrom slova, i tak sa cítime bezpečne, ak je v našom svete dostatok lásky a porozumenia. Celý piatok ponúka priestor pre prehĺbovanie medziľudských vzťahov a emočných väzieb. Dnešok je zaujímavý aj vstupom Marsu do nového znamenia zverokruhu.

V Piatok, 22. Marca 2024 sa Mars dostáva do Ryby. I keď tento aspekt prichádza až v noci, i tak je celý deň už objatý pocitom, ktorý sa spája s Marsom v Rybách. Ešte do desiatej hodiny večer je Mars vo Vodnárovi, avšak, jeho spojenie s vodnou emocionalitou Ryby je už na ceste k nám.

Prvé pocity cítime od dnešného rána, ale najväčšia emocionalita prichádza až v noci. Keďže je piatok, mnohí z nás sa idú von baviť, ale väčšina znamení dá dnes prirodzene priestor domácnosti a pohode doma, kde sa cítia bezpečne. Aj túžbu po ukotvení v prostredí, ktoré predstavuje bezpečie a stabilitu je dnešným efektom prestupu dynamického Marsu do emocionality Ryby.


Dnes znamenia zasahuje Mars, ktorý sa prejavuje po celý deň

Dnešný večerný vstup Marsu do Ryby ponúka hlbšie emocionálne medziľudské porozumenie a príjemnú empatiu do vzťahov. Empatiu dnes vyjadrujeme skôr skrz dotyky a naše vnútorné pocity, než otvorené slová, ktoré môže blokovať nedostatok vzdušného elementu.

Mars, planéta dynamiky, iniciatívy i vášne vyzýva, aby sme sa zamerali na nevyslovené. Dnes by sme sa mali sústrediť na to, čo cítime pod povrchom. Rovnako by sme mali dnes venovať pozornosť aj tomu, čo je ukryté vnútri tých, ktorých milujeme. Rozhovory dnes môžu byť náročné ohľadom vzťahov, aj okolo úloh, ktoré dnes máme.

Mars, ktorý je vášnivou ozdobou do našej torty sebapoznania a dnešnej emocionality môže spôsobiť, že veci prežijeme intenzívnejšie, než inokedy. Jeho dnešný presun z jedného znamenia do druhého naznačuje zmeny v osobnom pocite. Aj kvôli dynamickému prechodu Marsu sa dnes cítime tak, že nie všetko čo sa dnes deje nám vyhovuje, ale s emocionalitou vody s týmto pocitom dokážeme správne pracovať.

Dnes môžeme prehĺbiť svoje vzťahy s blízkymi tým, že sa snažíme pravdivo pochopiť srdce ostatných. Láska dnes, tak ako aj po minulé dni, prúdi skrz 4 astrologický živly, ktoré sa jasne prejavujú v pocitoch znamení zverokruhu.


Elementárny denný horoskop je dnes prívetivý

Oheň a Zem sú dnes v rovnováhe, čím vzbudzujú vášeň, potrebu stability a bezpečia. Vo vzťahu hľadajú znamenia takého spoločníka, ktorý ponúka stabilitu a s ktorým môžeme vybudovať pevné základy.

Dominancia dnešnej vody je prejavom hĺbky a intimity. Sme zraniteľnejší, ale zároveň cítime aj viac emócií voči všetkému čo nás obklopuje - svetu, ľuďom, zvieratám. Láskavé dotyky nás dnes naučia, že emóciami sa nesmie plytvať.

Prostredníctvom empatie dnes pochopíme budúcnosť ako spoločný cieľ s milovanými. S minimálnou prítomnosťou vzduchu sú dnes slová nedostatočne silné. Dnes slovami slabšie vyjadrujeme emócie, ale veríme v silu činov láskavosti a emocionality.


Ako nás dnes ovplyvňujú rozhovory?

Nedostatočný výraz vzduchu zanechá na dnešnom dni svoj odtlačok. Rozhovory sa pre znamenia stávajú nepríjemnejšie, pretože nevieme ako sa správne vyjadriť a čo povedať v určitých situáciách. Niektoré rozhovory môžu byť dokonca nebezpečné, ak nie sú prepojené s pravdou a citlivosťou.

Dávajme si dnes pozor na slová, ktoré môžu deň rozžiariť rovnako, ako ho môžu aj ohroziť. Každú klebetu, ktorú počujeme si dnes dostatočne overme, urguje denný horoskop.

Dnešný Piatok ponúka možnosť, ako preniknúť do hlbších vrstiev vzťahov. Dnes nám celý deň ponúka priestor na liečbu, rast a prehĺbovanie vzťahov s najbližšími.

Akýkoľvek voľný čas, ktorý dnes venujeme najbližším posilňuje puto lásky. Lepšie tak chápeme dynamiku našich vzťahov, na hlbšej úrovni. Dnes je nevyhnutné pamätať si, že reálna láska pramení z ochoty byť úprimný k sebe samému aj k milovaným, dodáva denný horoskop. Dnes sú problematické predovšetkým rozhovory, preto sa na ne sústreďme a nevyhnľadávajme negativizmus. O energiách Piatku, aj o víkendových vibráciách hovorí aj týždenný horoskop opisujúci najpodstatnejší aspekt roka a tiež energiu v rozvoji.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Piatok 22. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com