Týždeň od 18. do 25. Marca Upozorňuje na NAJVÄČŠIU Udalosť Roka

Týždenný horoskopu ukazuje v úvode týždňa na prevahu emocionality. Streda, 20. Marec 2024, je astrologicky veľmi významná. Slnko započne nový astrologický cyklus zverokruhu, pretože vstupuje do nového, prvého znamenia zverokruhu - Baran.

Nedostatočná energia s príchodom nového týždňa však môže potrápiť nejedno znamenie zverokruhu. I keď nám hneď v pondelok chýba motivácia pre pracovné záležitosti i tak sa cítime v celkom dobrej rovnováhe, keďže v našej mysli sa skrýva veľké poznanie a túžba sa v tomto týždni niečo naučiť.

Týždenný prejav astrológie začína v úvode zosilnenou intuíciou a adaptilitou. V pondelok nás zasiahnú blízke emócie, ktoré sa spájajú s domovom a najbližšou rodinou. Týždenný efekt pondelňajšieho Mesiaca v Rakovi je príjemný a podporný. Mesiac je totiž v úvode týždňa vo svojom domove u znamenia Rak, kde sa cíti dobre, harmonicky, milovane. Avšak, už v štarte aktuálneho týždňa od 18. do 24. Marca 2024 prežívame pocit, že zlé návyky nás rušivo ovplyvňujú.

Rovnaké pocity cítime aj my, ostatné znamenia zverokruhu. Jedinci narodení vo vodných znameniach - Škorpión, Rak a Ryby, i jednotlivci s prevahou vody dnes prežívajú príjemné napojenie na emocionalitu. Začiatok týždňa je príjemným štartom, avšak pozor na prehnanú emocionalitu na pracovisku.

Týždeň nás v začiatku pozýva do vnútorného sveta nás samých a tiež našich detí a rodiny. Skúmajme návyky každého - seba i tých, ktorí predstavujú našu najbližšiu rodinu. Nesprávne návyky môžu už od pondelka spôsobovať nepríjemné pocity s trávením.

Týždenný, nesprávny prístup ku svojmu zdraviu nás môže veľmi ovplyvniť už od úvodných dní. Ako sa týždenný prúd energií začne pondelkom, mali by sme viac komunikovať s najbližšími o ich pocitoch a emočných potrebách.


Týždenný začiatok je s Pondelkom a Utorokom rovnomerný

Emočná pripútanosť je blízka pondelku. Aby sme cítili správne napojenie na to, čo je dané astrologickým osudom, bolo by dobré sa viac venovať rodine a milovaným. Emočné bezpečie, ktoré chceme cítiť víta znamenia do náruče lásky, porozumenia a vzájomných objatí.

Týždenný svet podporíme, ak sa v pondelok uviažeme k tomu, čo je prirodzené - k láske, tolerancii a k zabezpečení vzájomného porozumenia v rodine. S Mesiacom v domove, v rodinne orientovanom znamení Rak, vnímame v pondelok, že náš svet je v rovnováhe vtedy, ak sú spokojní tí, ktorí tvoria našu rodinu. Týždenný vzťah Mesiaca k Rakovi ukazuje na silu vzájomnej blízkosti.

V Utorok sa Mesiac presúva do Leva, aby rozvinul energetické jadro znamení. Po lenivejšom pondelku je Utorňajšie povzbudenie sily a energie vítané, pretože máme silu zastrešiť aj pracovné povinnosti, čo pondelok znameniam nedodal.

Elementy sa s utorkom viac harmonizujú a doplnenie ohňa do denného prejavu je vítané. Týždenný oheň sa prejaví hneď v utorok, kedy energia dominancie a sily dopĺňa emocionalitu vody, aby spoločne vytvorili kombináciu sily a porozumenia.

Od Utorka cítime podporu kozmu pre pracovné záležitosti. Vládzeme začať nové i dokončiť potrebné a sme náhlivo inšpirovaný k novým projektom, či už na pracovisku, alebo v domácnosti. Týždenný štýl rozvoja astrologických udalostí je teda kombináciou emočnej a fyzickej sily už od Utorka, 19. Marca 2024.


Celý Cyklus Zverokruhu znovu začína!

Streda je z pohľadu týždňa najvýznamnejšou udalosťou v horoskope. Týždenný čas sa sústredí práve na tento aspekt, ktorý predstavuje začiatok. Keď Slnko započne svojím prestupom nový cyklus zverokruhu začína týždenný čas, ktorý odzrkadlí svoju silu u každého znamenia zverokruhu.

Slnko v Baranovi dnes otvára priestor do nového cyklu nielen z astrologického, ale aj osobného pohľadu znamení. Slnko od dnes, po zvyšok Marca, a dokonca sľubuje aj Horoskop Apríl 2024 veľký vplyv v prvých dňoch jeho rozvoja, veľkú príležitosť k novým začiatkom.

V prvom znamení Baran sa slnko zdrží aj v Apríli, ale jeho úvodný zásah na zmenu energií bude najsilnejší. So Slnkom v Baranovi sú znamenia pripravené na nový začiatok. Tento deň, Streda, 20. Marec 2024 obohacuje život znamení tým, že ponúka čistý list na písanie nového príbehu.

Elementárna energia dokonca vykazuje týždenný súlad ohňa s vodou, čo znamená bohatý čas na silu, energiu a prijatie svojej emocinálnej podstaty. Rozmanitosť a dominancia ohňa dnes začína čas sily, odvahy a obnovy. Všetky záväzky, ktoré sme si nesplnili s príchodom roka 2024, alebo sme ich nezvládli držať dnes začnime odznova.

Týždenný horoskop vraví najmä o záväzkoch pomáhajúcich znameniam k lepším zdravotným návykom. Od dnes sa sústreďme na vyradenie zlých zvykov zo života.

Dnes si opäť dajme predsavzatia vedúce ku zdraviu. Streda, 20. Marec 2024 je deň kedy môžeme prestať fajčiť, piť, hazardovať so zdravím fyzickým aj duševným. Tento týždeň je špeciálny a znameniam podáva obrovskú pomocnú ruku.


Týždeň od 18. do 24. Marca je časom prevzatia zodpovednosti

Astrologický nový rok ponúka z hľadiska duchovna ešte väčšie možnosti na zmenu životného štýlu, než nový rok v kalendári. Je to tým, že Slnko v Baranovi vytvorí prostredie sily, odhodlania, dynamiky a inšpirácie. Nový rok v kalendári sa začína zemskou energiou Kozorožca, ktorá si cení viac stabilitu a nemá rada zmeny.

Ohnivá energia, ktorá je však v strede týždňa napojená na Barana je iná, dynamickejšia a významnejšia pre zmeny, odhodlanie, pre duchovnú silu, aj tú fyzickú. V Stredu, 20. Marca 2024 dáva kozmos znameniam zverokruhu všetko potrebné na splnenie predsavzatí.

S novým rokom často nesplníme predsavzatia kvôli nedostatku sily od kozmu. Teraz je však situácia iná a všetky znamenia majú príležitosť opäť sa tešiť z výnimočnej sily astrológie. Týždenný výraz stredy doporučuje venovať pozornosť energii, ktorú dnes Slnko vyvolá.

Pre podporu vlastného života je astrologický nový rok, ktorý týždenný pohyb Slnka odštartuje časom, kedy sa musíme sústrediť na skutočné túžby a ciele. Uvažujme v strede týždňa nad tým, čo si skutočne želá naše srdce. Nezabudnime praktizovať vďačnosť za všetko, čo nám vesmír daroval. S otvoreným srdcom sa tešme z darov a zabudnime na zlosť.


Týždenný okamih nových príležitostí začína v druhej polovici týždňa

Tak ako to býva pravidlom, staré musí byť uzatvorené, aby sme mohli prijať nové s celou túžbou srdca. Týždenný koniec pracovného týždňa hovorí o odpustení minulých krívd, aby sme uvoľnili staré vzorce a nechali za sebou zlobu, závisť a tie pocity, ktoré nám bránia v raste a rozvoji.

Týždenný proces uzatvorenia starých fáz života nám umožní napojiť sa na zmysluplnejšiu budúcnosť. Vstúpme do novej fázy životov znamení, do nového času astrológie s ľahkosťou a sviežosťou. Začiatok astrologického Nového Roku cítia všetky znamenia zverokruhu. Staré vzorce viac nemôžu byť súčasťou našej cesty.

Minulé krivdy musia byť vymazané. Týždenný čas plný možností sa rozvíja od stredy a trvá po celé obdobie vlády Slnka v znamení Baran. Nové začiatky a duchovné prebudenia nás nabádajú, aby sme žili v súlade s vyššou pravdou. Nasledujme svoje srdce, volá týždenný horoskop, buďme odvážni v putovaní za cieľmi.


Víkend 23. a 24. Marec 2024 je príjemne napojený na stabilné emócie

V sobotu, 23. Marca 2024 sa kolektívne energie obracajú dovnútra. Sila, ktorá je spojená so zemskou energiou s napojením na Lunu v Panne je dnes predpoveďou stabiltiy a intenzívnejšieho prežívania emócií. Elementárny prejav je príjemne harmonický.

Sobota je časom, kedy týždenný výklad obracia našu pozornosť k upokojeniu, uzdraveniu, k tomu, aby sme sa ako znamenia zastavili a plánovali budúce kroky. S týždennou energiou zeme a vody nás v úvode víkendu obklopujú veci dodávajúce odvahu pre naplnenie túžob.

Unikátne rozloženie energií je v sobotu, 23. Marca 2024 vítane, najmä u tých z nás, ktorí si potrebujú oddýchnuť a nájsť odpovede pre trápenia. S významnou sobotonou prítomnosťou zeme sa náš duchovný aj emocionálny život otvára k pochopeniu sveta okolo. Sobota dáva znameniam zverokruhu obrovskú emocionálnu citlivosť a intuíciu. Stávame sa vnímavejšími k emóciám a pocitom.

Sobota je časom, kedy dochádza k ľahkému emocionálnemu uzdravovaniu. Pod vplyvom slabej prítomnosti vzduchu máme v sobotu pocit, že nám chýba ľahkosť a flexibilita v komunikácii a myšlienkach. Je teraz preto dôležité zamerať sa na praktickosť života.

Na 24. marec 2024, keď Mesiac prechádza znamením Váh, sme vyzvaní k hľadaniu rovnováhy a harmónie vo všetkých aspektoch nášho života, odražajúc pritom rovnakú elementálnu dynamiku ako predchádzajúci deň, s prevahou Zeme a Vody, doplnenou o Ohňovú energiu a minimálnou prítomnosťou Vzduchu. Vplyv Váh nám dodáva túžbu po spravodlivosti, rovnováhe a kráse, čo spolu s aktuálnymi elementálnymi energiami formuje náš kolektívny zážitok.


Týždenný vývoj uzatvára Nedeľa skrz rešpekt

24. Marca 2024 končí týždeň, ktorý priniesol veľmi výrazné zmeny cez presun Slnka do Barana. Tento týždeň odštartoval začiatok astrologického nového cyklu, nového roka. Od dnes začínajú oslavovať narodeniny Barani a my prajeme veľa lásky, zdravia a šťastia každému, kto oslavuje narodeniny v tomto týždni, ako Ryba, ale aj ako Baran - od 20. Marca 2024.

Mesiac v znamení Váhy dnes motivuje k zameraniu sa na rovnováhu a na hľadanie emocionality vo vnútorných aj vonkajších procesoch. Tento týždenný čas, ktorý ukončí vývoj celého týždňa uplatňujme diplomaciu a svoje zručnosti na pracovisku, aj v osobnom živote.

Snažme sa cez týždenný záver porozumieť tomu, ako sa na veci dívajú iní. Rešpektujme a precíťme potreby i pohľady iných na veci, ktoré sa dejú okolo. Dnes oddychujme, ale nezabúdajme na najdôležitejšie, aby bol týždenný pocit ukončený láskou a rovnováhou.

Dnes, v Nedeľu 24. Marca 2024, prejavujme lásku a povzbudzujme sa v rodine navzájom k vytrvalosti v boji za vlastné túžby, sny a ambície. S minimálnou prítomnosťou vzdušnej energie si však dnes dávajme pozor na klebety a na nesprávnu voľbu slov pri komunikácii s ostatnými.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com