Dnes, 17. Februára Odhalíme Šokujúce Pravdy v Láske

Počas dnešného dňa sa udejú dva zaujímavé úkazy zasahujúce denný Horoskop. Vodnár cíti silný vplyv Venuše aj Merkúru. Ryby bláznivo nakupujú a Lev vníma nervozitu v domove a zisťuje isté šokujúce informácie o láske a vzťahu. Dnešná astrologická scéna zasahuje všetky znamenia zverokruhu rôzne a tu si rozoberieme, čo dnešné aspekty znamenajú, ako sa cítime i to, čo veští v skratke váš denný horoskop.

Pretože sa vyskytuje jeden príjemnejší a jeden rušivý aspekt možno 17. Február považovať za celkom náročný deň. Táto sobota sa u viacerých z nás nesie v duchu miernej nespokojnosti. Môže za to aj dnešné počasie, ktoré je prevažne zamračené. Keďže sa všetci tešíme už na príjemnejšie dni, je dnešné počasie za oknom, aj v astrologickom prostredí, vyčerpávajúce.

Dnešný deň nás teda nabáda na dlhší spánok, na menej aktivity a na nervóznejšiu energiu. Tak ako to vonku, i to v horoskope. Avšak, aj denšok môže byť pre našu existenciu prínosný. Venuša objavuje lásku v každom z nás pričom Pluto sa snaží, aby sme sa prehĺbili aj do nášho osobného vnútra a snažili sa podporovať svoje pozitívne myslenie.


Pre zrušenie zlej karmy dnes buďme s priateľmi a rodinou

Náročnejší deň bude sobota hlavne pre tých narodených v znamení Vodnár, Baran, Lev, Panna - u týchto znamení sa náročné energie znásobujú a blokujú pozitívny tok energie. Pravda je podstatná a každé klamstvo sa dnes ukáže ako veľký problém. I tie klamstvá z minulosti.

Takže viaceré znamenia sa cítia pod tlakom. Ale dnešná sobota má pre nás aj rady, aby sme ako členovia nádehrného zverokruhu podporili dobré vibrácie okolo. Viacerí z nás chcú urobiť malé aj väčšie zmeny v domácnosti a na pracovisku, čo naznačuje dnešná cesta Merkúru.

Nebojme sa dnes prehodnocovať svoje vzťahy a pripravme sa aj na riešenie finančných záležitostí súvisiacich s budúcnosťou. Veľké zmeny nerobme, no premýšľajme o nich.


Toto sú kľúčové rady Soboty, 17. Februára 2024

Dnes musíme byť teda podľa horoskopu flexibilnejší. Kreativita nás podporuje a tak sa dnes viaceré znamenia tešia práve pri činnosti, ktorá je zároveň koníčkom. Deťom dnes venujme pozornosť, aby sme podporili ich zvedavosť a kreativitu. Vďaka deťom sa dnes naučíme trpezlivosti a novým myšlienkam, ktoré nás oslobodzujú.

Dnešok je časom vnútorného prečistenia pre tých, ktorí rozmýšľajú o potrebách a túžbach. Meditácia pomáha podporiť psychiku každého z nás. Aspoň päť minútová meditácia je dnes veľmi prínosná. Avšak, aj písanie denníka, či jeho začatie nás dnes inšpiruje k hľadaniu pravdy tam, kde mohla byť skrytá - vnútri našej duše.

Dnes viaceré znamenia prekvapí náhla pravda v láske. Očakávajme teda nečakané a otvorme svoje srdce zmenám. Nepremýšľajme iba jedným spôsobom, snažme sa myslieť nekonvenčne tak, ako myslia iný. Namiesto toho, aby sme dnes robili to isté čo inokedy, sa dnes odhodlajme prijať nové názory, cesty a možnosti.


Toto je najdôležitejšia rada pre spokojnú Sobotu

Dnes praktizujme uvoľnenie toho, čo je pre nás bremenom. Uvoľníme stres a nepríjemné pocity. Opusťme zlé energie. Aj keď je dnes za oknom skôr pochmúrne, nemusí to tak byť aj v našej domácnosti. Prostredie si pýta zmenu a vítanou činnosťou je upratovanie a vyhnanie zlej energie z domova. Ako to však urobiť?

Dnes si preberme svoj šatník. Vyraďme staré nenosené oblečenie. Vedeli ste napríklad, že podľa čínskeho Roku Draka 2024 je vhodné obohatiť šatník o modré a žlté doplnky? Ryby dnes majú tendenciu nakupovať, takže tie by nemali otvárať internetové obchody ani ísť nakupovať. Iné znamenia sa však dnes môžu pozrieť po doplnkoch modrej a žltej farby, ktoré sú podľa čínskej astrológie doplnkami šťastia pre tento rok.

Staré veci vyhoďme. Podľa praktík Feng Shui vyčistíme svoj priestor energicky aj tak, že ho prečistíme fyzicky. Staré zaprášené a nepoužívané veci môžu byť veľkou hodnotou pre iných. Skúste ich predať na internete, alebo posunúť tým, ktorí ich môžu potrebovať. Budete prekvapený, ako prečistenie domácnosti prečistí aj váš osobný duševný priestor. Skutočne to funguje! A dnešok je na túto činnosť ideálný.


Krátky Denný Horoskop pre všetky znamenia

Ak sa zaujímate aj o detailnú predpoveď kliknite na svoje znamenie a prečítajte si aktuálny horoskop od veštkyne pre vaše, partnerove znamenie, alebo pre znamenie vašich detí, či priateľov. Toto je krátky horoskop pre znamenia na dnes, sobotu, 17. Februára 2024:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Mohlo by vás zaujať:


Peniaze v roku 2024:


Rok Zdravia 2024 pre tieto znamenia:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com