Aj TAROT DNES naznačuje STABILITU: Existuje Však aj 1 VAROVANIE!

Denný Horoskop je pre štvrtok, 11. April 2024, obzvlášť vibrujúci rovnováhou, keďže ZEM je v elementárnom horoskope na poprednom postavení. Tarot sa dnes pridavá k predpovedi príjemneho dňa, s pozitívnou kartou v dennom výklade.

Dnes som otočila kartu Mincová Štvorka, ktorá pre dnešný deň symbolizuje tok energie, ktorý je potrebný pre vyrovnanie emočného napätia. Dnešný deň podľa nastavenia planét, aj podľa tarotových kariet označuje štvrtok ako pevné prostredie, ktoré sa prejaví bezpečnosťou a stabilitou. Jedna vec však dnešku chýba.


Čo dnes chýba znameniam zverokruhu?

Aj samotný nadpis horoskopu na dnešný deň a tarotovej karty dňa odhaľuje, že dnešnému dňu chýba niečo podstatné, pred čím denný výklad varuje. Je to priama, harmonická a pravdivá komunikácia. Prečo dnes pocítime problémy s vyjadrovaním a prečo sa tento pocit objavuje dlhodobo v tieto dni?

Dnešná dominancia zeme hovorí o príjemnom dni, kedy vnímame stabilitu v láske a ohrozuje nás iba neustále prúdiaci tok napätia od Merkúru, ako je tomu už od 01. Apríla 2024. Keďže Merkúr je v cúvaní, až do 25. Apríla cítime, že slová nie sú v najlepšej kondícii.

V tieto dni sa nedarí ľuďom, ktorí pracujú skrz vyjadrenie myšlienok a potrebujú slová k svojmu živobytiu. Veľa vecí sa teraz zdržiava a výnimkou nie je ani dnešný štvrtok.

Dnes však zemská energia uhladzuje nerovnováhu medzi nebeskými telesami, ktoré sa snažia zrovnať nápravu v zlom vyjadrovaní a v napätých rozhovoroch.

Zem so svojou príjemnou rovnovážnou kvalitou je vítanou elementárnou energiou pre lásku, vzťahy aj pre pracovné vzťahy, veští denný horoskop v dnešnom výklade aj prostredníctvom tarotovej karty dňa, ktorou je dnes MINCOVÁ ŠTVORKA.


Čo teda dnes predpovedá denný horoskop?

Dnešný deň je jednoznačne poznačený prevahou zemskej energie. Elementy sú veľmi podstatné pre to, akú energiu aktuálny deň predstavuje. Sú podstatné rovnako ako pozície planét, či ich zoskupenie.

Astrologicky, a v neposlednom rade aj duchovne, dnes prispieva zemská energia k pocitu stability a praktickosti. Dnes sa môžeme, ako znamenia zverokruhu zamerať aj na materiálne aspekty svojho života, ktoré si tiež vyžadujú pozornosť nejedného z nás. Naďalej však horoskop varuje, pred dôležitými rozhodnutiami o peniazoch, ktoré by sme nemali robiť v čase cúvajúceho Merkúru, a teda až do 25. Apríla 2024.

Zemské znamenia Panna, Býk a Kozorožec, ktoré dnešnému dňu prepožičiavajú vibrácie sú prepojené s pevnosťou, trpezlivosťou a pevnými základmi. Tieto kvality sa tak ukazujú aj u ostatných znamení zverokruhu a nimi vibruje celý dnešný deň. Dnes je trpezlivosť veľmi príjemnou vlastnosťou podporujúcou správne rozhodnutia.


Dnes sa zaoberáme aj finančnými otázkami

Zrelosť, ktorá sa dnes ukazuje v myslení, a v prejave znamení zverokruhu je predzvesťou celkovej príjemnej atmosféry dnešného dňa. Avšak, iba za predpokladu, že sa vyhneme hádkam, ktoré sú naďalej obávané, kvôli energii Merkúru v znamení Baran.

Dnes máme schopnosťou dosahovať výsledky prostredníctvom postupného a systematického úsilia. Keď je zemská energia dominantná ovplyvňuje celkovú atmosféru dnešného štvrtka svojou charakteristickou silou.

V prvom rade sa dnes zvyšuje naša koncentrácia, ktorá môže dosahovať príjemnú úroveň. Sústredenie je skvelé, pretože dnešný deň si od nás vyžiada aj splnenie náročnejších úloh, ktoré sa týkajú osobného života, alebo práce. Individuálne znamenia zverokruhu, najmä zemské (Býk, Panna, Kozorožec) a vodné znamenia zverokruhu (Rak, Škorpión a Ryby) dnes prežívajú dobré napojenie na potrebnú koncentráciu. A tak sa tieto znamenia môžu lepšie sústrediť na finančné záležitosti a pracovné povinnosti.

Vzdušné znamenia (Váhy, Blíženci a Vodnár) naďalej bojujú s ptúdom neutíchajúcich myšlienok, aj keď zmena v poli elementárnych síl pomáha i týmto znamením sústrediť sa lepšie, než po minulé dni. Ohnivé znamenia zverokruhu (Baran, Lev, Strelec) zisťujú, že dnes je ľahšie stanoviť si realistické ciele, ktoré sa dosahujú najmä vytrvalosťou a trpezlivosťou.


Ďalšími Štvrtkovými silami je stability a pracovitosť

Všetky znamenia zverokruhu dnes cítia narast emocionálnej stability. Zem podporuje bezpečie a rovnováhu. Sme viac spojený s tradíciami. Rodina je dnes dôležitá rovnako, ako náš domov poskytuje útechu aj po náročných okamihoch dnešného dňa.

Dnes je určite väčšia pozornosť venovaná aj financiám. Dnešný deň zahŕňa záujem znamení zverokruhu o vylepšenie osobného priestoru života zlepšením finančnej rovnováhy. Uvažujme dnes o financiách a skúmajme, ako zlepšiť naše návyky tak, aby viedli k lepšej finančnej stabilite.

Dnešný deň je produktívny. Dnes urobíme viac, než inokedy, pretože od zemského prvku prúdi dávka pracovitosti, ktorá podporí znamenia na pracovisku aj v domácnosti. Znamenia sú počas štvrtka motivované k zodpovednej práci, čo zlepšuje výkon a reputáciou. Aj v domácnosti dnes stihneme veľa.


Ako sa dnes vykladá tarotová karta dňa?

Podobné posolstvo, ako dnešný elementárny denný horoskop a vývoj astrologických zoskupení, má dnes aj tarotová karta dňa. Podľa karty dňa, ktorou je dnes globálne mincová štvorka majú dnes znamenia zverokruhu potrebu dosiahnúť emocionálnu stabilitu a bezpečie.

Búrky, ktoré hrmia celým obdobím, od 01. Apríla 2024 hovoria o tom, že si tieto dni konečne žiadajú stabilitu. Cúvajúci Merkúr pomaly putuje do svojej tretej retrográdnej fázy, kde už jeho prejav nie je tak drastický, ako tomu bolo v úvodných dňoch.

Dnes, vo štvrtok, 11. Apríla 2024 sa môžeme sústrediť na rodinu, bezpečie a stabilitu. Tarotová karta dňa dnes vypovedá aj o malých zmenách vedúcich k príjemným pocitom. Mincová štvorka je dnes poslom bezpečnosti, aj tej finančnej.

Ak sa budeme dnes zaujímať o výdavky a preskúmame svoje finančné plány zistíme, kde môžeme ušetriť. Karta dňa dnes signalizuje chvíle, kedy je stabilita udržateľná - finančná aj osobná. Vo vzpriamenej pozícii, v akej som dnes kartu otočila znamená bezpečnosť i stabilitu. Avšak, upozorňuje aj na vzťah k financiám - dnešná karta dňa naznačuje, že pred rozhodovanie pred finančnými rozhodnutiami je nevyhnutné.

Aj vy si dnes môžete otočiť svoju osobnú tarotovú kartu dňa a zistiť, čo dnešný deň veští priamo vám.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 11. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com