Víkendový Numerologický Horoskop na 24. a 25 Február: Hlavné posolstvo

Ktorý deň v mesiaci ste sa narodili? 09., 22., či v iný deň? Podľa dátumu narodenia vám tento víkendový NUMEROLOGICKÝ Horoskop predpovedá presné energie a vývoj v čase, keď sa Mesiac naplní v znamení Panna do mesačného Splnu. 24. Februára dochádza k druhému tohtoročnému mesačnému splnu v znamení, ktoré podporuje správne životné návyky a zodpovedá za naše vnútorné procesy.

Nedeľa sa zdá byť z hľadiska numerológie náročnejšia, ale napriek tomu má pre vás vaše životné číslo odporúčanie, aby bol váš víkend čo najpríjemnejší. Aké je posolstvo numerológie pre víkend 24. a 25 Februára 2024?


Ako sa správa numerologický horoskop?

Vyberte si svoje číslo podľa dňa v mesiaci v ktorom ste sa narodili. Môže to byť ktorýkoľvek mesiac. Súčet čísel vo vašom dni narodenia patrí jednému z numerologických čísel, ktoré sa potom objavujú vo vašej osudovej predpovedi.

Numerologické číslo je následne prepojené s vašim osudom a dokáže vám povedať o posolstve na určitý čas a obdobie. Numerológia je prepojená tento víkend aj s astrologickými udalosťami. Pozrite si, čo presne vám numerologický horoskop na tento víkend veští podľa dňa vášho narodenia, či narodenia vášho blízkeho.


Numerologické číslo 1

(Predpoveď pre narodených v dňoch 01., 10., 19., a 28. dňa v akomkoľvek mesiaci, akéhokoľvek roka)

Narodili ste sa v daných dňoch? Potom vám víkendový horoskop predpovedá dobrý nárast energie. Podľa numerológie je isté, že tento víkend vám pomôže dokončiť úlohy včas.

Aby ste nasali dobrú energiu do priestoru v ktorom žijete uvedomte si, že je nutné prostredie prečistiť od negatívnej energie. Aktuálny víkend je na to vynikajúci aj z hľadiska aktuálného mesačného splnu v znamení Panna. Úlohy okolo usporiadania a upratania domácnosti teda neodkladajte. Priestor prečistíte už túto Sobotu.

Projekt, ktorý si na víkend stanovíte vám dokonca môže priniesť nielen pocit radosti, ale aj pevnejšie vzťahy s rodinou a najbližšími. Finančne je tiež tento víkend priaznivý a preto môžete nejaké peniaze investovať aj do zábavy.


Horoskop pre Numerologické číslo 2

(Ľudia narodení v dňoch 02., 11., 20., alebo 29., v ktoromkoľvek mesiaci)

Numerológia pre vás, narodených pod numerologickým číslom 2 veští extrémny víkend. Niektoré myšlienky vás neustále nasledujú, pretože vám chcú predstaviť posolstvo. V živote dosiahnete úspech iba vtedy, ak sa chytíte šance.

Nezostávajte na jednom mieste. Cez víkend pracujte s väčším sústredením sa na veci, ktoré túžite dosiahnuť, radí numerologický horoskop. Víkend sa začína duchovne a končí sa spojením so ženou, ktorá vám pomôže určiť životný smer. Bude to matka, sestra, kamarátka, alebo niekto nový vo vašom živote? Buďte prístupný pomoci od inej osoby.


Predpoveď na víkend pre Číslo 3

(Deň narodenia 03., 12., 21., alebo 30. v ktoromkoľvek mesiaci)

Keď sa začne Sobota tí, s Numerologickým číslom 3, cítia, že finančná situácia sa stabilitzuje. Možno cítite viac finančého bezpečia, pretože ste v poslednej chvíli pracovného týždňa obdržali zaujímavé správy. Alebo získaváte podporu od rodiny, či od kamarátov.

Počas tohto víkendu získavate plnú podporu sily numeroĺogie, aby ste podporovali dobré priateľské vzťahy. Nezadaní by mali byť počas víkendu zdržanlivejší, aby predchádzali zlým rozhodnutiam. Problémy, ktoré sa v Nedeľu vyskytnú prediskutujte, neodsúvajte ich na neskôr.


Numerologické číslo 4

(Ak ste sa narodili 04., 13., 22., 31., akéhokoľvek mesiaca)

Numerológia je jasne spojená aj s číslicou 4, ktorej dáva víkendový náboj zvláštnu energiu. Víkend je pre týchto ľudí najpriaznivejší pre projekty, ktoré sú kratívne a zmysluplné.

Zmysel nájdete aj v zábave, ktorá vyžaruje z toho, čo robíte, pretože to robíte s láskou a vášňou. Všetko, čo sa cez tento víkend naučíte vás i podporí. Nielen počas tohto víkendu, ale aj pre budúcnosť. Tí, ktorí sa zaujímajú o vývoj lásky a milostného života by mali pamätať, že prídu príležitosti na príjemné ľúbostné zážitky.


Predpoveď na víkend pre číslo 5

(Predpoveď pre jednotlivcov narodených 05., 14., alebo 23., dňa mesiaca)

Podľa numerológie podporuje víkend narodených v uvedených dňoch najmä v osobných vzťahoch a vo výchove detí. Je nutné riešiť istú životnú udalosť - svadbu v rodine, narodenie detí, alebo otázky o budúcnosti z hľadiska financií.

Niektoré veľké otázky bude nutné doriešiť a priložiť ruku k dielu, aby sa všetko podarilo podľa predstáv. Aj keď sa veľké udalosti netýkajú priamo vás, mali by ste sa zapojiť do pomoci pre tých, ktorí pomoc potrebujú. Z ekonomického hľadiska je tento víkend časom, kedy by ste nemali míňať viac, než by bolo vhodné. Premýšľajte o každej plánovanej kúpe, radí numerologický horoskop.


Numerologické číslo 6

(Ak ste narodený v dňoch 06., 15., alebo 24.)

Víkend bude príjemným spoločníkom pre ľudí narodených s číslom 6 v dni narodenia. Ako pracovný týždeň skončil nastáva čas, kedy potebujete zmeniť prístup ku svojmu víkendu a pridať na aktivite.

Robte veci lepšie a kvalitnejšie než inokedy. Sobota, 24. Februára, je totiž napojená na číslo 6. Sobota teda znásobí prirodzené vibrácie vášho Sobotného dňa a tak cítie väčšie vyjadrenie vašej prirodzenosti. Ak budete robiť veci kvalitnejšie, budete za to istotne odmenený.

Na viacerých z vás počas víkendu čakajú mimoriadne dobré správy z rodinného prostredia. Peniaze sú stabilnejšie, i keď stále je prítomný nepríjemný pocit nedostatku. Avšak počas víkendu nám vývoj astrológie dovoľuje uvedomiť si, že peniaze nie sú prvoradé a hlavné. S pomocou muža v rodine môžete zapracovať aj na malých opravách v domácnosti. Mužská energia je podstatná pre tých s číslom 6.


Veštba pre Číslo 7

(Ľudia narodení 07., 16., a 25. dňa v mesiaci)

Keďže číslica 7 sa objavuje aj v Nedeľnom dátume tohto víkendu je zrejmé, že sedmička je počas víkendu významná. Osoby narodené v daných dňoch môžu od víkendu čakať pocit silnej potreby po súkromí. Najmä sobotu chcete tráviť viac v tichu.

Venujte úvod víkendu oddychu, ktorý teraz nevyhnutne potrebujete. Počas relaxovania uvažujte o veciach, ktoré sú príjemné a inšpirujú vás. Môžete si však len tak pustiť film a vypnúť myšlienky. V Sobotu očakávajte zaujímavé pocity vo vašom vnútri, budú však duchovné a prevažne priaznivé.

V Nedeľu, 25. Februára 2024, ste silne spojený so svojou podstatou čísla 7. Súzvuk s vašou prirodzenosťou posilňuje vibrácie vašich pozitívnych vlastností smerom navonok. Očakávajte, že vaša intuícia bude silná. Nedeľa je vynikajúca na aktivity s milovanými, ktorá podporí vaše vnútorné šťastie i pocit bezpečia ostatných. Buďte viac s najbližšími. Ale pamätajte si tiež to, že všetko čo sa dnes naučíte si budete dlho pamätať.


Numerologické číslo 8

(Pre narodených v dňoch 08., 17. a 26.)

Osmička sa môže cez víkend sústrediť hlavne na svoje profesionálne ciele. Tento víkend znamená príležitosti posilniť svoju profesnú aj finančnú pozíciu. Podstata soboty, ktorá je napojená na Mesačný Spln znamená harmóniu a rovnováhu. Tento deň je vhodný na premýšľanie v dlhodobom horizonte.

Vzťah s kolegami by ste mali zlepšovať aj keď je víkend, alebo popremýšľať o tom, ako sa lepšie cítiť na pracovisku hneď, ako začne nový týždeň. V Nedeľu sa vám veci nebudú dariť tak ľahko, ako ste čakali, ale snaha vám chýbať nebude. Vaše ambície vás posúvajú vpred, pripomína víkendová predpoveď numerologického horoskopu.


Numerologické číslo 9 cez víkend

(narodení 09., 18., a 27. dňa v mesiaci)

Ak je vo vašom dni narodenia prítomná deviatka, tento víkend sa zintenzívni vaša energia. Vaše prirodzené humanitárne činy majú počas víkendu veľký význam. Z tohto pohľadu je dobré venovať sa pomoci ostatným a priložiť pomocnú ruku tam, kde je žiadaná. Nedeľa vás vedie k novým začiatkom.

Ste vedený k hlbokému sebapoznaniu. Prúdi k nám energia osobného rastu. Je dobré dnes študovať a učiť sa, aby sme podporili svoje myšlienkové procesy. Nedeľa je vynikajúcim dňom na uzatvorenie istej kapitoly života v duchu zanechania starých ublížení za sebou. Naberte odvahu na skok do novej žívotnej fázy. S víkendom sa zamerajte na využitie čerstvej energie a perspektívy.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený víkend 24. až 25. Februára 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com