Utorok, 12. Marec 2024 má DNES Jasný Odkaz pre Lásku a Vzťahy

Denný Horoskop dnes predstavuje energie, ktoré spustia kľúčové pohyby v našich životoch. Láska sa dnes prejavuje harmonicky a rôzne u znamení zverokruhu. Môže za to aktuálny pohyb Mesiaca skrz znamenie Baran, ktorý otvorí brány k energii potrebnej pre priaznivé pokračovanie pracovného týždňa v kariére, ale aj v emočnom svete znamení.

Denšný deň však nie je astrologicky ovplyvnený iba Mesiacom, ale aj pokračujúcou púťou Slnka v Rybách a ďalších telies kozmu, ktoré sa napájajú na našu osobnú kvalitu, aby nám poskytli fakty o tom, ako sa dnes vesmír postará o našu pohodu, peniaze, motiváciu, o vzťahy i lásku.

Na každé znamenie, dokonca i na každého jednotlivca vplývajú sily vesmíru rôzne. Tie sily, ktoré bežne nevidíme, ale vravíme im sny, intuícia, vnútorný pocit - práve tie nás často navigujú.

Od mesiaca prichádza tajuplná energia, ktorú si zamieňame za intuíciu, alebo pocit, že bude niečo lepšie, alebo horšie. Kým je dnes Mesiac v znamení Baran sme v príjemnom prostredí dominantného a energického znamenia, šepkajúcemu nám, aby sme nestáli na jednom mieste a boli aktívni.


Dnes je láska vo vzduchu

Naše okolie dnes žiari v aure romantiky, nielen príležitosti a novej, čerstvej energie od Barana. Dnes nás Venuša s Mesiacom ovplyvňujú i v láske. Oheň, ktorý je prítomným elementom znamenia dnes prepojeného s Lunou hovorí o slobode a spontánnosti. Dnes preciťujeme príjemné prostredie vnútri svojich pocitov a nebojíme sa prejaviť oheň a vášeň svojho ja.

Energia vášne a dominancie sa dnes dotkne predovšetkým znamení Lev, Baran a Strelec, ktoré sa môžu rozvíjať, roztopiť svoj srdce a prejaviť viac emócií voči milovaným. Práve na Strelca, Leva a Barana dnes čaká ten významný krok vpred, pretože vo vzťahoch sa cítite sebaisto a motivovane. Aj pre nezadané znamenia s prevahou ohňa je dnes príjemný deň pre stretnutie a rande. Zadaní sa tešia z chvíľ vášnivej romantiky.

Denný pohyb kozmu, ktorý dnes nie je veľmi prudký, ale skôr príjemný a harmonický veští, že Váhy, Blíženci a Vodnár sú dnes unášaní k romantickým chvíľam. Dnes je pre znamenia s prevahou vzduchu podstatná komunikácia, ktorou odomknete svoje srdce i pozornosť tých, ktorí sú s vami osudovo spojeni. Počúvajte dnes svoju intuíciu, ktorá je jemná ako vánok, ale vzťahy s trochou pozornosti posilní.

Zemský Býk, Kozorožec a Panna dnes potrebujú v láske predovšetkým pevnosť a istotu. Emócie musia mať pevný základ. Denný horoskop vie, že znamenia Panna, Býk ani Kozorožec dnes nebavia povrchné vzťahy. Tešíte sa dnes z trvalých gest lásky a sústredite sa na veci, na ktorých môžete stavať, nie na tých, ktoré rýchlo uniknú. Toto platí i pre tých z vás, ktorí majú prevahu zeme v osobnom grafe. (Ak nepoznáte svoje rozloženie elementov spojte sa s nami na Facebooku Horoskop a Tarot skrz komenty, kde veštkyňa odpovedá na problematiku osobných grafov fanúšikov.)

Odhodlanosť prijať pravú podstatu lásky dnes rozkvitne ako záhrada plná kvetov u znamení Rak, Ryby a Škorpión i u tých jednotlivcov, s výraznou prevahou vodného elementu v osobnom horoskope. Dnes sú emócie vody pokojné a odrážajú to, kým sme skutočne v našom srdci. Pozornosť dnes upriamuje na intuíciu, ktorá nás nasmeruje k príležitostiam čistejšieho prežívania lásky a porozumenia pocitom iných.


Utorok, 12. Marec 2024 je dňom zdieľania lásky

Láska v akejkoľvek podobe je dnes dôležitá. Nech sme narodení v akomkoľvek znamení cítime, že podstata dneška sa skrýva v pocitoch, ktoré sú s láskou prepojené. Všetky veci sa dejú lepšie, ak do nich pridávame dávku porozumenia, tolerancie, ak dnes ponúkneme pomocnú ruku tým, ktorí si ju žiadajú.

Dnes preciťujeme hĺbšie emócie a pozeráme sa na vzdialené horizonty lásky. Pravá láska dnes predstavuje magický moment - je dnes skrytá v úsmeve, v dotyku rúk, objatí, v tichej chvíli porozumenia a vypočutia iných. Dnes je tolerancia prepojená s našimi životmi.

Prejav lásky je dnes svetlom, preto otvorme svoje srdcia a pusťme dnes dovnútra svetlo a silu lásky. Dnes sa naša duša s láskou napojí na svojho anjela, ktorý nás privedie k porozumeniu tomu čo od života chceme, kým sme a koho milujeme. Počúvajme svoje ja, pretože naša vnútorná energia chce dnes do sveta vykričať všetko o láske a pravých pocitoch.


Baran je dnes dominantný a znamená nové začiatky

V láske, aj v iných oblastiach životov znamení sa dnes ukazuje predovšetkým moc Barana, ktorý je dnes napojený na tajuplnú Lunu. V našom živote prichádza Baran s búrlivejšou energiu, ktorá nás smeruje k náhlejšiemu prebudeniu. Máme potrebu dnes urobiť výraznejšie kroky pre osobný pocit blaha a bezpečia.

Ako blesk z jasného neba sa dnes stretávame s inšpiráciou, ktorá nám vraví, aby sme urobili veci hneď. Nesmieme viac čakať na splnenie toho, čo nás privedie za šťastím. Ale pamätajme si, že iskrou lásky musí byť dnes požehnaný každý krok, aby osud vedel, že sme na správnej ceste. Iba vtedy je láska prítomná v našom živote, ak robíme veci tak, že neubližujeme nikomu navôkol.

Svoje záujmy dnes musíme presadzovať v duchu pravej lásky, nie len tej, ktorá inšpiruje našu sebeckosť. Pozerajme sa teda na svet z viacerých uhlov pohľadu. Naše kroky očistia karmu iba vtedy, ak za sebou nenechajú krvavé stopy smútku a ublíženia. Iba prejav pravej lásky má dnes silu objaviť správnu cestu budúcnosti.


Dnešný deň má jasný odkaz!

Tento týždeň vraví horoskop o celkovej rovnováhe kvôli pokoju z pohľadu astrológie. Pokračujúci pracovný týždeň, i dnešný Utorok, 12. Marec 2024, majú príjemný odkaz pre znamenia zverokruhu. Nech je naším znamením akékoľvek vieme, že môžeme reštartovať svoju myseľ, aby sme dosiahli v živote viac lásky. Nezostávajme dnes zamknutý v našej kocke bežných dní. Vystúpme dverami a zažime niečo nové a zaujímavé. Ak nemáme partnera, prejavme dnes lásku k sebe samému gestom toho, ako si seba ceníme. Dnes začneme novú kapitolu lásky k sebe, iným, k celému svetu.

Význam Luny v znamení Baran je dnes obzvlášť silný. Denný výklad hovorí o dnešnom kozme poskytujúcom unikátnu príležitosť k reštartu mysle a lásky. Dnes vieme, ako začať novú kapitolu. Tranzit dnešného dňa je významný najmä pre rýchlejšie očistenie karmy skrz dobré skutky, pre potenciál na osobnú transformáciu a povzbudenie.

Dnešné činy môžu lásku znamení posunúť do novej línie. Niektoré zmeny môžu byť pre nás šokujúce akonáhle si uvedomíme, že sme konečne pripravení prijať seba a zmeniť spôsob akým sme doposiaľ uvažovali o vzťahoch i láske. V iných oblastiach života - v láske, kariére a zdraví je dnes čas riešiť veci odhodlane a s vášňou. Aktivita, ktorou dnes riešime podstatu dňa je veľmi prospešná nielen pre dnešok, no i pre budúcnosť.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, U0torok 11. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com