Týždenný Horoskop Peňazí: 1 Znamenie sa má, ako PRASIATKO v Žite

Existuje jedno znamenie zverokruhu, ktorému týždenný Horoskop peňazí ukazuje veľkú prevahu aspektov v sektore financií. Keďže ide prevažne o aspekty podporujúce peniaze, je možné, že toto znamenie sa konečne dočká bezpečného prostredia vrámci financií rodiny, domova i jednotlivca.

Finančná aura sa zazelení práve u znamenia, ktoré túto podporu naozaj potrebuje. Možno si znamenie prechádzalo náročnenším finančným obdobím, ale tento týždeň mnohé zmení. Ak nezarobíte nárazovo vďaka šťastiu vo výhre, alebo vďaka lepším pracovným možnostiam je isté, že vás kozmos podporí v správnych plánoch rozvoja financií do budúcna.

Tešte sa však aj na významné finančné šťastie, najmä okolo Stredy, Štvrkta a Piatka (od 28. Februára do 01. Marca 2024 ) kedy sa vesmír plne nastaví na podporu šťastia. Šťastena stojí na vašej strane, využijete ju, napríklad kúpou žrebu, alebo stávkou do lotérie? Avšak pamätajte, že nič netreba preháňať.


Uhádnete znamenie ktorému týždeň praje šťastie v peniazoch?

Toto môže byť príjemná zábava a výzva, či spoznáte svoje znamenie, alebo to, ktoré patrí blízkemu človeku. Skúste uhádnuť o ktoré znamenie pôjde - ak ho máte vo svojom okolí zistíte, či ho dobre poznáte, alebo nie. Ak sa s týmto znamením nestretávate aspoň získate prehľad o jeho črtách, a to môže byť nápomocné aj pre tento týždeň. Možno si dokážete odkrojiť trocha finančného šťastia aj pre svoje znamenie i keď nepatríte priamo k tomu s výraznou podporou.

Je to maličká výzva, či poznáte znamenie o ktorom hovoríme. Peniaze sa dobre rozvíjajú u znamenia, ktoré je Vzdušné. Toto znamenie je inovatívne a kreatívne. Má humanitárne sklony, rado pomáha ostatným a napráva krivdy, keď sa s nimi stretne. Dôležitým faktom je, že toto znamenie si cení slobodu. Rovnako slobodný je aj duch znamenia zverokruhu. Je otvorené, tolerantné, originálne a netradičné.

Týždenné finančné šťastie patrí znameniu, ktoré je vždy sústredené na budúcnosť. Jeho vzdušný element ho podporuje v rozdávaní pozitívnosti všade navôkol.

Empatia tohto znamenia zverokruhu je výnimočná, i keď na prvý pohľad pôsobí odmerane. Avšak dokáže precítiť urpenie všetkého živého vo svete. Často kráča vlastnou cestou. Znamenie odmieta nasledovať dav, pretože má vlastné predstavy o živote. Znamenie o ktorom v tento týždeň hovoríme má najmä veľkú túžbu po nezávislosti.


Uhádli ste toto znamenie, ktoré tento týždeň podporí po finančnej stránke?

Celý tento popis osobnosti a znamenia patrí Vodnárovi. Práve predposlednému znameniu v poradí veští týždenný Horoskop výnimočné finančné príležitosti. Vodnár sa bude cítiť ako prasa v žite, pretože získa potrebnú motiváciu pre peňažnú bezpečnosť. Prečo je to tak a na základe čoho bola táto predpoveď presne vyrátaná?

Naše horoskopy sú najpresnejšie i preto, že pracujeme s presným vplyvom astrológie na naše pocity, vnútorné procesy, ale aj na šťastie, lásku, zdravie a samozrejme AJ NA PENIAZE. Ako mesic každodenne dvíha a potláča hladinu mora, tak vesmír pôsobí na celú planétu skrz jednotlivé planéty. Niet pochýb, že pohyby silných telies plných energia zasahujú aj naše životy.


Ako sme tento týždeň vyrátali finančné šťastie pre Vodnára?

V tomto týždni sa udeje presne 6 podstatných aspektov astrológie. U Vodnára sú aspekty šťastia a podpory napojené priamo na sektor financií. A to dosť výrazne. Financie sa striedajú aj s rodinnou harmóniou. Od Stredy do Piatka môže každý Vodnár vyskúšať silu kozmu skrz overenie svojho finančného šťastia.

Príležitosti v peniazoch sa prepájajú s tokom finančnej a emocionálnej podpory. S Marsom v prvom dome sa Vodnár cíti vystavený určitému napätiu v úvode týždňa. Avšak, od Stredy sa nervozita mení na priamu podporu odvahy, motivácie a priamých činov. Finančný blahobyt sľujujú Merkúr, Slnko aj Jupieter. Spoločne tvoria prostredie, ktoré je významné pre zlepšenie rodinného rozpočtu aj peňazí jednotlivca v znamení Vodnár.

Už v stredu, 28. Februára sa Slnko v spojení Merkúru a Saturnu stará o väčšie zamerania sa na vaše financie aj materiálne zdroje. Vodnárovi dávajú aspekty možnosti pre finančné plánovanie a štvrtkový sextil vyvoláva reálne peňažné šťastie. Vodnár však musí udržiavať disciplinovaný prístup k financiám.

Ovocie vám neprinesie len šťastie, ale aj vytrvalosť v tom, odkiaľ prúdi váš hlavný zdroj peňazí. Ste bližšie k realizácií takých projektov, ktoré podporujú finančnú nezávislosť. Záver týždňa vďaka Jupiteru je spojený s potrebou štedrosti. Pozitívna vlna pozitivity od vesmíru pokračuje až do 01. Marca 2024, do poludnia. Keď Slnko ešte viac umocňuje silu Jupiteru cítite, že vaše šance na finančný úspech sú blízko k vám.


I keď je týždeň priaznivý, Nedeľa je náročná

Vodnár patrí k znameniam ktoré prežívajú motiváciu vo finančnom sektore. To však neznamená, že sa vám negatívne kvality kozmu tohoto týždňa vyhnú. 03. Marec, Nedeľa, zasahuje celý zverokruh vibráciou nervozity a prekážok. Venuša v kvadratúre znamená pre Vodnára nepríjemnosti. Stojíte zoči voči diskusiám o tom, či sa správne rozhodujete.

Niekto z vašej rodiny má diametrálne odlišný názor na vaše finančné rozhodnutia a postoje. Členovia rodiny chcú na konci týždňa, aby ste všetky peniaze investovali do rodiny a domácnosti. Vy však chcete peniaze presmerovať tam, kde vám prinesú budúce zisky. Snažte sa vyhýbať hádkam a komunikujte kľudnejšie, ako vás nabáda vesmír.

V totmo týždni ste ako znamenie Vodnár vyzvaný k rovnováhe medzi osobnými cieľmi a finančnými zámermi. Vyskúšate v tomto týždni vaše finančné šťastie kúpou losu, alebo stávkou do lotérie? Alebo sile vesmíru až tak nedôverujete? Zdôverte sa nám v komentári na Facebooku Horoskop a Tarot.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Týždenný Horoskop peňazí na tento týždeň nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com