Týždeň 08. až 14. Apríl je čas NOVÝCH ZAČIATKOV: Aj vďaka Zatmeniu Slnka

Týždenný Horoskop nás vedie ku veľkému OBRATU. Pri príchode Nového Mesiaca a Zatmenia Slnka - 8. apríla 2024 sa javí, akoby nás vesmír pozýval do obdobia plného čerstvých začiatkov a sebapoznania. I keď úplne zatmenie Slnka, ku ktorému dochádza v prvý deň tohto týždňa, zo Slovenska neuvidíme, i tak astrologicky zasiahne znamenia zverokruhu. Týždenný čas Mesiaca a Zatmenia Slnka, zasadený do dynamického znamenia Barana, vrhá svetlo na naše osobné ciele, odvahu stať sa samostatnými a na schopnosť presadiť svoje pravé ja.

Týždenný rozvoj dní od 08. do 14. Apríla si môžeme predstaviť ako obdobie povzbudenia. Vesmír nás podnecuje k objatiu pozitívnych vlastností Barana a zatemniť tak negatívnejšie vibrovanie cúvajúceho Merkúru, ktorý neustále prebieha.

Týždenný prejav seba samého je spojený s odvahou a sebadôverou. Je to týždeň, kedy môžeme vziať život pevnejšie do vlastných rúk a začať niečo úplne nové. Aj keď nás týždenný okruh astrológie nesmeruje na výrazne rýchle postupy, nachádzame priestor pre prijatie vlastnej, osobnej odvahy.

Týždenný silný moment udalostí ponúka príležitosť prehodnotiť vzťah znamení zverokruhu k sebe samému. S týždennou silnou energiou Barana máme šancu pre významné zmeny. Keďže Baran je prvým znamením zverokruhu,

Týždenný Nov Mesiaca v Baranovi a zatmenie Slnka v tomto týždni sú obzvlášť nabité príležitosťami pre nové začiatky. Týždenný vzťah k znameniam zverokruhu je povzbudivý. Môžeme prijať konštruktívny impulz. Pôjdeme za svojimi snami, pričom sa tiež odvážime riskovať. Baran sa učí skúsenosťami a akciou, takže od 08. do 14. Apríla by sme si mohli dopriať trochu dobrodružstva.


Týždenný úkaz zatmenia Slnka varuje pred viacerými vlastnosťami

Týždeň od 08. Apríla je veľmi silný čas pre obnovenie správneho karmického toku. Veľkolepé zatmenie Slnka neuvídime na Slovensku, ale duchovne nám ukáže, že zatmenie je ako reštart. Vypnutím, vytrvaním a zapnutím obnovujeme svoj prúd novej energie, a správny vzťah k sebe samému.

S výraznou energiou Barana v tomto týždni máme príležitosť urobiť dôležité zmeny vo svojom živote. Možno by sme mali zvážiť konanie podľa konštruktívneho impulzu, nasledovanie intuície alebo podstúpenie rizika. Baran sa učí prostredníctvom skúseností a akcie, tak prečo si teraz nedopriať malé dobrodružstvo, s jeho významnou energiou okolo?

Týždenný duchovný reštart istotne využime aj pre svoje srdce, dušu, pre vzťahy. Snažme sa odpustiť, aby sme prijali všetko krásne a nové. Dnes sú klebety zakázané, nakoľko ubližujú zvýšenou silou a auru človeka farbia do temných tónov, varuje veštkyňa Helena cez týždenný horoskop. Rovnako tak aj prejavenie vlastností s negatívnou kvalitou ohrozujú naše osobné šťastie.

Týždenný moment prekvapenia u niektorých prichádza vtedy, ak zistia, že všetok jed z tohto týždňa sa vráti ako bumerang. Snažme sa preto v tomto týždni prejavovať hlavne pozitívne efekty na seba aj okolie - lásku, empatiu, porozumenie a toleranciu.


Týždenný rast energie sa dotkne najmä kardinálnych znamení

Znamenia Baran, Rak, Váhy a Kozorožec cítia v tomto týždni najväčšiu zmenu, alebo povedzme vplyv astrológie na duchovno a pocity. Ako sa Mesiac pohybuje Baranom vytvára týždenný cyklus objavovania výhod pravdivého prejavu seba samého. Baran, Váhy, Kozorožec aj Rak sa v tomto týždni musia spojiť s tým, čo je pre nich radostné a prirodzené.

Tento týždeň to skvelý cyklus na objavovanie výhod pravdivého vyjadrovania seba samých – vyjadrovania sa tak, aký sme, bez pretvárky. Týždenný vývoj duchovna vraví, že možno tak nájdeme spôsoby, ako sa naučiť spoliehať sami na seba a byť z toho šťastní.

Každý krok k spokojnosti nám v tomto týždni pomôže nájsť vnútorné šťastie. Tento týždeň nás naučí, že môžeme byť sebestační bez toho, aby sme obviňovali iných, že nám nepomáhajú. Tento týždeň je priestorom oživenia seba samých prostredníctvom skúseností, ktoré prerušujú rutinu.

Týždenný Nov Mesiaca je spojený s retrográdnym Merkúrom, a tak je v tomto týždni ťažké vidieť našu cestu. Náš diskomfort s minulosťou môže byť teraz veľmi reálny, motivujúci na nové začiatky. Mars, vládca Barana, vstupuje do spojenia so Saturnom, čo naznačuje odhodlanie prekonať prekážky.


Zatmenie Slnka je týždenný bod obnovy

So zatmením môžeme zažiť silnú túžbu konať impulzívne, a to už v prvý deň tohto týždňa, 08. Apríla 2024. Pocit zo zatmenia pretrvá po zvyšok týždňa a bude postupne slabnúť. Avšak naďalej je dôležité vyhnúť sa unáhleným záverom a presadzovať sa bez zohľadnenia pocitov a reakcií iných. Existuje veľký rozdiel medzi presadzovaním sa z pozície zdravého sebavedomia a hrubým, neuváženým presadzovaním sa, ktoré nám môže dať falošný pocit sebavedomia alebo odvahy.

So silnou energiou Barana máme od 08. do 14. Apríla možnosť veľa zmeniť. Robíme také zmeny, ktoré nám prinesú prospech aj v ďalších dňoch po zatmení. Minulé chyby v našom živote sa odhalia v dôsledku zatmenia, čo nás vyzýva k prerobeniu vecí, alebo k začatiu odznova. Niečo končí, aby mohlo niečo iné začať nanovo.

Týždenný kozmos nás volá, aby sme sa vzdali nepotrebného a postúpili tak do novej životnej kapitoly. Aj keď sa v niektorých smeroch vydávame do neznáma, máme dobrý pocit, že to robíme vo svoj prospech.

V nasledujúcich dňoch sú tiež pravdepodobné veľké zmeny v osobnom živote a vo vzťahoch znamení zverokruhu, predovšetkým u znamení Rak, Baran, Kozorožec a Váhy. Lev, Strelec a Škorpión prežívajú napriek vnútornému pocitu nerovnováhy čas, kedy sa môžu zbaviť emocionálnych blokov.


Týždenný pocit Slnka, Venuše a Merkúru

Tento týždeň prináša energiu plnú elánu a spontánnosti s tým, ako Slnko, Merkúr a Venuša prechádzajú znamením Barana, zatiaľ čo Mars pokračuje vo svojej ceste znamením Ryby.

Keď Slnko svieti v Baranovi, náš vnútorný svet je oživený túžbou objavovať nové horizonty a prijímať výzvy s otvorenou náručou. Týždenný pohyb planét nás nabáda, aby sme vystúpili z tieňa a ukázali svetu našu jedinečnosť a odvahu. Tento týždeň sa môžeme cítiť viac impulzívni, s návalom inšpirácie k pohybu vpred.

Merkúr v Baranovi pridáva iskru do našich myšlienok a slov. Máme menší záujem o objektívne názory a viac o rýchle rozhodovanie. Avšak pozor, tento efekt cúvajúceho Merkúru je naďalej nebezpečný a slová zohrávajú významnú úlohu v tom, ako sa vyvinie týždenný smer našich životov.

Naše myšlienky sú síce s týmto týždňom inovatívne, ale naša komunikácia môže byť nesprávne používaná, smerovaná. Týždenný rast energie spôsobuje netrpezlivé rozhodnutia, ale aj cenné lekcie o sebadôvere a sebavyjadrení.


Týždenný chod vesmíru značí odhavhu

Venuša v Baranovi rozpálí naše srdcia neobyčajnou vášňou a spontánnosťou. Láska v tomto čase hľadá vzrušenie a priamosť, a my sa nebojíme ísť za tým, čo chceme. Týždenný horoskop vraví, že sa nemusíme báť odvahy v láske. Venuša týždeň podporuje tým, že môžeme objavovať nové možnosti vzťahov a neobzerať sa v emóciách späť.

Na druhej strane, Mars v Rybách dáva znameniam zverokruhu špecifickú duchovnú silu. Týždenný Mars zmäkčuje ambície znamení. Dáva týždňu viac empatie a intuitívneho chápania. Možno počas týždňa zistíme, že naše ciele sú teraz viac zamerané na duchovné, alebo emočné uspokojenie, než na tradičné úspechy.

Týždenný efekt vesmíru nás inšpiruje k nájdeniu rovnováhy medzi energiou Barana, ktorá nás nabáda ísť dopredu, a energiou Ryby, ktorá nás učí empatii, intuitívnemu pochopeniu a schopnosti prispôsobiť sa. Týždenný chod vesmíru je priestorom k objavovaniu sily v pravdivosti, odvahe a láskavosti k sebe samým, aj k iným.


Sekundárny týždenný zásah Jupiteru, Saturnu, Uránu a Pluta

Jupiter sa tento týždeň preháňa znamením Býk. Nesie so sebou obdobie rastu a expanzie v oblastiach, ktoré sú nám hmatateľne blízke – ako sú naše financie, majetok a zmysel pre pohodlie a bezpečie. V predstavách sa vynárajú zaujímavé spôsoby, ako zveľaďovať život, pričom naše hodnoty a to, čo považujeme za dôležité, môžu prejsť výraznou transformáciou.

Týždenný Saturn, plujúci znamením Ryby vraví, že je dobré zamyslieť sa nad snami a ilúziami. Týždenný Saturn nás učí ako môžeme premeniť predstavy na realitu. Tento tranzit nám môže pomôcť pochopiť, že občas potrebujeme prejsť hlbšou vnútornou prácou a možno aj obetovaním, aby sme dosiahli to, po čom túžime.

Týždenný Urán v Býkovi nás núti prehodnotiť vzťah k peniazom, majetku a pohodliu. Možno zistíme, že naše staré metódy už nie sú udržateľné a že je čas na inovatívne prístupy, ktoré nám môžu priniesť väčšiu slobodu. Pravá pohoda a sebaláska počas tohto týždňa, pramení z hlbšieho pochopenia toho, čo skutočne ceníme.

Pluto sa pohybuje z Kozorožca do Vodnára, naznačujúc obdobie hlbokých spoločenských a osobných prevratov. Týždenná transformácia, ktorú Pluto prináša, sa môže týkať spôsobu, akým vnímame moc, autoritu a našu schopnosť prijať zmenu. Týždenný horoskop veští, že vstupujeme do fázy, kde sa môžu zrútiť staré štruktúry, aby sa uvoľnilo miesto pre nové formy bytia.


Týždenný výklad od pondelka do nedele

Tento týždeň od 08. do 14. Apríla 2024, najmä v pondelok až piatok, hľadáme vo svojich vzťahoch, záľubách a potešeniach viac zmyslu alebo vzrušenia. Môžeme cítiť nechuť k tomu, čo máme, s pocitom, že inde je to lepšie. Avšak je dôležité pripomenúť si, že skutočné šťastie a spokojnosť pramenia z vnútra.

V utorok, 09. Apríla 2024, môže byť naša interakcia s druhými trochu letmá, keď sa rozhodujeme, či chceme byť blízko niekoho alebo si na chvíľu užívať slobodu, vraví výklad cez týždenný horoskop. V stredu a vo štvrtok, 10. a 11. Apríla 2024, vznikajú v našich okolitých vzťahoch zmätené otázky, alebo náhle, nepríjemné pochybnosti. V týchto dňoch týždňa skúmajme svoju potrebu po emocionalite a romantike. Kontra-paralela Venuše a Neptúna medzi 10. a 11. aprílom môže priniesť zmätené otázky alebo náhle pochybnosti.

Týždenný stav emocionality je silný najmä od stredy do soboty. Aj v piatok, 12. Apríla 2024, uvažujeme, či je náš vzťah tým, čo nás naplňa. Je však podstatné premýšľať nielen o tom, čo od vzťahu očakávame, ale i o tom, čo doň my dávame. Týždenný koniec, ako sa blíži víkend 13. a 14. Apríla 2024 je priestorom pre väčšie uvoľnenie sa. Spolupracujeme so spomienkami a sme schopný veľkej rovnováhy a príjemného porozumenia.

Tento týždeň nás pozýva, aby sme objavovali nové formy lásky a vzťahov, pričom zároveň si uvedomujeme potrebu byť pravdivý k našim najhlbším potrebám a túžbam. Týždenný vesmír praje, nech je každý deň tohto týždňa, od 07. do 14. Apríla 2024 príležitosťou na oslavu lásky, sebaobjavovania a rastu v srdci.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený 15. týždeň roka 2024. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop na 15. Týždeň 2024 pre všetky znamenia zverokruhu - 08. až 14. Apríl 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com