TOTO by ste Dnes neuhádli! Dnešné “Aha” Momenty sú kľúčové

Dnešný deň je nápomocný nielen preto, že je KONEČNE PIATOK. :) Denný Horoskop vidí 23. FEBRUÁR 2024 ako špeciálny deň aj v duchu astrológie. Piatok prináša nečakané prekvapenia a u niektorých znamení dochádza aj k príjemným zmenám. Merkúr sa napojí na vibračné pole Rýb už dnes ráno, presne o 07:29. A presne od tohto okamihu dnešného dňa preciťujeme zmenu prostredia.

Ako sa mocné teleso kozmu - MERKÚR - dnes presúva do nového znamenia, môže zamávať pocitmi viacerých z nás. Myšlienky, ktoré mysľou prúdia vyvolajú nejedno “aha”! Poviete si, ako to, že toto ma predtým nenapadlo. Tieto momenty sú vzácne a pomáhajú nám rýchlejšie sa pohnúť VPRED. A sú spojené práve s Merkúrom putujúcim skrz posledné znamenie zverokruhu.

Predsa len, i Mesiac cíti naša planéta každý deň, skrz príliv a odliv. Je jasné, že aj mocný Merkúr má priamy vplyv na pocit nás všetkých na našej krásnej planéte Zem. Ak si však myslíte, že dokážete odhadnúť, čo dnešný posun Merkúru prinesie vedzte, že jeho hlavný význam vás dnes prekvapí, možno aj OHROMÍ.

Prečo? Táto udalosť naznačuje totiž zásadný posun v našom vnímaní sveta, komunikácie aj spôsobu toho, ako sa prejavujeme navonok a ako komunikujeme vo vzťahu, no aj na pracovisku. Tento deň je významným časom pre tých, ktorí chcú vyriešiť problém v rodine, láske, alebo na pracovisku. Je inšpiratívny pre znamenia očakávajúce zásadné rozhovory, prejavy, alebo diskusie v pracovnom alebo v školskom prostredí.

Dnešný, piatkový Merkúru VYZÝVA všetkých z nás, kto v dnešný piatok potrebuje použiť silu slova, aby sa prejavil, aby niečo dosiahol. Slová používame každodenne a preto nás dnes Merkúr silno ovplyvňuje. Znamenia zverokruhu, pripravme sa na to, že tradičný vzorec naších rozhovorov a riešení sa dnes MENÍ. Niektoré aspekty Merkúru, ktoré priamo súvisia s dnešným presunom do znamenia Ryby budú ešte zásadnejšie.


Dnes sme emočne inteligentnejší

Každý z nás si dnes všímá, že rozhovory sú iné. Priamosť, ktorá sa ukazuje v diskusiách sa nám páči, je nám príjemná. Klamstvá by dnes nemali byť súčasťou života znamení zverokruhu rovnako, ako aj nepríjemné a jedovaté klebety.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa dnes zapoja do toxických rečí a vzťahov bude nepríjemne prekvapený tým, ako sa mu KLEBETY VRÁTIA SPäŤ. Ako zrkadlo našich činov sa dnes správa Merkúr, ktorý nám za akékoľvek posmešky, alebo klebety ktoré šírime uštedrý nepeknú lekciu.

Aj takýto je dnešný Merkúr. I keď nie je pomstychtivý, Merkúr nedovolí, aby sme boli súčasťou rozširovania klamstiev, klebiet, alebo proste rečí, ktoré ubližujú iným. Dnes je teda posolstvo horoskopu jednoznačné - vyhýbajme sa jedovatým rečiam, ktoré majú silu ubližovať. Inak budeme musieť čeliť nepríjemným následkom, ktoré na nás kozmos prenesie.

Vďaka Merkúru sme dnes však emočne inteligentnejší a tak prirodzene chápeme, ktoré slová môžu ubližovať. Teraz je len podstatné túto intuíciu počúvať a byť príkladom pre tých, ktorí nemajú také silné napojenie na vesmír ako tí, ktorí dnes cítia efekt Merkúru.


Kreatívnosť sa rozvíja ako nikdy predtým

Áno, Merkúr sa dostáva do Rýb každoročne. Avšak tento Marec, v roku 2024 je jedinečný tým, že planéty sa hýbu direktívne a nič neblokuje priaznivý tanec ostatných planét na nebesách. Nočná obloha je dnes mystická. No celý deň nás nabáda k tomu, aby sme sa vyjadrili.

Merkúr dnes radí isté KREATÍVNEJŠIE VYJADRENIE vlastného ja, kde prejavíme svoju celkovú podstatu. Cítite potrebu maľovať, písať, tvoriť? Dnes upustite uzdu fantázii. Niektoré znamenia môžu dnes aj investovať isté peniaze do svojej tvorivosti.

Tvorivá energia dnešného dňa prekvapuje aj tie znamenie zverokruhu, ktoré sú neskúsenejší, alebo len amatérskymi umelcami a tvorcami. Merkúr sa dnes raduje zo svojej polohy v mystických Rybách a chce aby sme sa aj my naladili na jeho energiu radosti z toho, čo nás teší. Ak dnes podporíte deti v tvorivosti a pridáte sa k ním v aktivitách, budú si tieto okamihy pamätať po celý život.


Intuícia dnes mení hru!

V čase, keď sa Merkúr prechádza znamením Ryby sa v nás rozvíja NÁHLE INTUITÍVNE DUCHOVNO. Nárast intuície je markantný. Zasahuje vodnú energiu znamenia v ktorom sa rozrastá. Intuícia je dnes teda zvýraznená predovšetkým u vodných znamení zverokruhu - Ryby, Rak a Škorpión. Znamenia sa môžu tešiť na príjemné “AHA” momenty v práci aj v myšlienkach. Dobré nápady prúdia mysľou znamení, kým vám ponúkajú návod k prelomovým myšlienkam pre osobný život.

So silným naladením kozmu na podporu našich rozhodnutí a ciest sa dozvedáme mnoho o tom, čo sa udeje v najbližších okamihoch, aj dňoch. Podpora, ktorá je od astrologických síl na dosah sa ukáže v rôznych podobách. SNY sú dnes výnimočné silné. Sú prorockejšie viac, než sme inokedy zvyknutý.

Nechajte si pri nočnom stolíku notes, alebo aspoň pero s papierom, aby ste si mohli SNY ZAPÍSAŤ. Ráno v nich možno objavíte skryté posolstvo. Takáto energia je s nami po CELÝ TENTO TÝŽDEŇ. Je to aj z toho dôvodu, že mesiac za guľatí v jasný, mimoriadne hrejivý SOBOTNÝ SPLN, pričom Slnko naďalej zostáva verné milujúcim a chápajúcim Rybám. V týchto dňoch lepšie rozumieme našim OSUDOVÝM CESTÁM.


Dôležitým Momentom Dneška je Emocionálne Očistenie

Niektoré znamenia čaká významný moment prebudenia. Uvedomíme si, že niektoré minulé cesty neboli stvorené len na smútok. Objavíme v minulosti skryté odkazy, ktoré sú prepojené s našim terajším životom.

Prekvapí nás komplexná EMOCIOŃALNA ČISTOTA našich myšlienok, ktorá nám pripomína, že vo všetkom zlom je niečo dobré. Merkúr, dnes spoločne aj so Slnkom v Rybách uzatvárajú dnešný deň skrz mimoriadne oslobodzujúce emocionálne uvoľnenie. A nielen preto, že prichádza víkend.

Dnešný presun Merkúru do Rýb je časom príjemných prekvapení a zaujímavých okamihov. Intuítívne skoky, sny na úrovni posolstiev, emocionálna čistota - toto sú kľúčové slová dnešného Piatku, 23. Februára 2024.


Pravdivý Denný Horoskop na záver

Ako sa dnes bude dariť vášmu znameniu zverokruhu, synovi, dcére, či kamarátom? Prečítajte si krátky, alebo aj celý denný horoskop. Po kliknutí na znamenie získate presný horoskop na dnes so všetkými jeho sekciami - horoskop lásky, zdravia, práce, peňazí aj všeobecný výklad dnešných energií. Ako sa však v skratke cítime a čo nám kozmos odkazuje?

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com