TOMUTO Znameniu Veští Týždenný Horoskop Šťavnatú LÁSKU

Astrologické toky tohto týždňa (26. Február - 03. Marec) sú priaznivo naklonené 1 znameniu zverokruhu, ktorému hviezdy veštia NÁDHERNÉ CHVÍLE LÁSKY a romantiky. Ak ste v poslednej dobe pociťovali, že vo vašom milostnom živote chýba iskra, alebo ste len jednoducho zvedaví, čo vám hviezdy pripravili, tento týždeň odhalí pre jedného z nás prekvapivé a šťavnaté zvraty.

Láska a vášeň hrajú prím v aktuálnom týždni v živote znamenia, ktorého srdcové záležitosti dostanú v týchto dňoch výnimočnú podporu. Tento astrologický týždenný trend naznačuje, že či už ste slobodní alebo vo vzťahu, môžete očakávať vzrušujúce časy, krajšie spojenie alebo dokonca zásadné rozhodnutia, ktoré váš milostný život posunú na novú úroveň.

Práve v strede týždňa, keď sa nebeské telá zaradia do najpriaznivejšej pozície, dosiahne vaša príťažlivosť a schopnosť navodzovať romantickú atmosféru vrchol. Tieto dni aktuálneho Týždňa (od 28. Februára do 01. Marca 2024) budú ideálne na zapojenie sa do týždenných sociálnych aktivít. Ale ak to budete cítiť inak, môžete tráviť čas iba tak, s drahými osobami, bez slov a náročnosti. Je jasné, že 1 znamenie bude počas týždňa prekvapené ako pritiahne pozornosť lásky.

Nenechajte si ujsť príležitosť prehĺbiť existujúce vzťahy alebo nadviazať nové. Ak ste uvažovali o tom, že urobíte prvý krok alebo prejavíte viac iniciatívy vo vašom milostnom živote, tento týždeň je ako stvorený na to, aby ste svoje srdce otvorili láskavým možnostiam, ktoré na vás čakajú. Ktoré znamenie je v strede týždňa napojené na silný podporný tok lásky, silných emócií a porozumenia? Možno sa udeje niečo tak výnimočné, že to zmení celý váš pohľad na lásku.

Tento týždeň môže vám, alebo blízkemu dávať silné posolstvo, aby sa znamenie pripravilo na lásku, ktorá je jasná a inšpiratívna. Láska bude pre jedno znamenie najpodstatnejšou energiou týždňa a vďaka nej veľa zmeníte k lepšiemu. Ktorého znamenia sa týkajú správy z kozmu ohľadom nezištnej, čistej a milujúcej lásky?


Kvíz: Uhádnete znamenie, ktorému týždeň ponúka silnú lásku a podporu?

Tento týždeň je celkovo týždeň poznania a učenia. Preto vás aj my vyzýváme na malú hru v pozorovaní. Dokážete odhadnúť, ktoré znamenie zverokruhu sa tento týždeň môže tešiť na romantické chvíle plné lásky a blízkosti podľa charakteristických znakov znamenia zverokruhu? Ak máte medzi svojimi blízkymi znamenie, na ktoré sedia nasledujúce charakterové vlastnosti zistíte, ktorému znameniu prinesie týždeň lásku a výrazné emócie..

Je to znamenie, ktoré v každodennom živote uprednostňuje poriadok a systém, ale v tomto období sa môže nechať unášať vlnou spontánnosti a nechať svoje srdce otvorené nečakaným možnostiam lásky. Charakteristická je pre znamenie tiež schopnosť byť kritickým, nielen voči sebe, ale aj voči svetu okolo. Avšak v týchto dňoch aktuálneho týždňa sa môže táto kritickosť premeniť na porozumenie a empatiu voči partnerovi.

Znamenie o ktorom píšeme je zemské. Je pracovité. Svojím prístupom k práci je jedinečné. Snaží sa, aby boli úlohy splnené na maximum, k čomu mu pomáha aj silné analytické myslenie. Problémy rieši na základe logiky a faktov, ale príjemné preciťuje aj romantiku.

Znamenie zverokruhu má prirodzený sklon ku kritike, pretože túži po vysokých štandardoch. Toto znamenie je starostlivé a pomáha ostatným. Chce zlepšovať svet okolo. Pred fantáziou uprednostňuje praktickosť. Je diskrétne a skromné. Nepotrebuje verejné uznanie, aby cítilo spokojnosť a naplnenie. Tak ako? Podarilo sa vám uhádnuť znamenie o ktorom hovorí týždenný horoskop lásky?


Uhádli ste znamenie ktorého tento týždeň zasiahne láska?

Popis osobnosti, ktorá je prepojená s charakteristickými črtami znamenia patrí znameniu Panna. Zemská Panna teda zažije týždeň, kedy bude láska stredobodom energií. Najmä od stredy do piatku, kedy sú okolo nás najmä pozitívne a podporujúce sily kozmu.

Tento týždeň rozprúdi kvadratúra medzi Marsom a Jupiterom ako vánok, ktorý rozhádže niektoré pocity v milostnom živote znamenia Panna. Našťastie, príchod ďalších dní má ukľudňujúci účinok na tok energie okolo vášho znamenia. Skvelým nápadom pre Panny je začatie písania denníka. Ľúbostného denníka, kde si zapíšete svoje pocity a očakávania.


Týždeň na prelome Februára a Marca bude pre lásku Panny najkrajší

V stredu, 28. Februára sa týždeň prejavuje priaznivým tanečným krokom Merkúru a Slnka v dome partnerských vzťahov. Vyvoláva spoločný rytmus a je obohatený o príjemné tóny znamenia Ryby. Stred týždňa vytvára atmosféru láskyplného spojenia s týmto svetom, čím dodáva týždňu ľahkosť, ale aj serióznosť zároveň.

Ak ste vo vzťahu s Pannou tento týždeň je výnimočným časom pre ukázanie, ako ju milujete. Ocení všetky romantické gestá, ale najmä pocit bezpečia u toho, koho obdivuje a zbožňuje. Na prelome mesiacov Február a Marec ku ktorému dochádza práve počas prebiehajúceho týždňa sa nalaďte na príjemné rozhovory s najbližšími.

Rodinná atmosféra lásky v domove je pre Pannu veľmi inšpiratívna. Emocionalita prúdi nielen vaším prostredím, ale aj skrz vaše činy a slová. Vyjadrujte svoje sny a túžby, pretože vaša láska chce, aby ste si boli vzájomne bližšie.


Týždeň sa skončí napätím u každého z nás, ALE!

Nedeľa uzatvára týždeň a je poznačená aspektom, ktorý určite spôsobí nepríjemné pocity a možno aj nedorozumenia. Avšak, vďaka podpore Slnka v znamení Ryby, ktoré naďalej vysiela signály emocionality a duchovnosti, môžeme prekonať negativitu Nedeľnej kvadratúry.

Aj znamenie Panna môže očakávať rozvoj týždennej nervozity. Pôjde predovšetkým o to, že si myslíte, že vaše predstavy o láske neboli dostatočne naplnené. Ale zhodnoťte si posledné dni, a vaše pocity. Možno aj vďaka denníku lásky. Naozaj neboli vaše túžby splnené? Čo viac ešte očakávate od vzťahov? Pamätajte, že kým nenájdete odpoveď na to, čo naozaj chcete, dovtedy nemôžu byť vaše očakávania naplnené.

Požiadajte vesmír priamo o to, po čom túžite. Iba tak vás kozmos pochopí a podporí. Nedeľa je časom vrátenia sa do minulosti a zhodonetia toho, po čom vaše srdce túži. Týždeň ukončí cesta zákrut, a nečakaných prekvapení.

Každá cesta lásky prežíva pokojné vody aj búrlivé dni vĺn a vetra. Nech vaša týždenná láska kvitne v pestrofarebný kvet aj v tienistých okamihoch.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude v aktuálnom týždni, a najmä znamenie Panna, ktoré bude pociťovať hlbšiu lásku.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com