Takto sa DNES pripravme na Spln: Ale na TOTO veľký POZOR!

Denný Horoskop na Nedeľu, 24. Marca 2024 vraví, že znamenia stoja pred nebeskou scénou, kedy môžu energie formovať náš pocit a osvetliť budúcnosť. Nebeské energie dnešného dňa navigujú znamenia, aby porozumeli šepotu vesmíru tak, aby pozmenili aj svoj vlastný život k lepšiemu. Aspekty, ktoré sa v nedeľu rozvínú odhaľujú, že Nedeľa je skvelým načasovaním, aby sme duchovne videli svoju cestu.

Aspekty, ktoré sú v Nedeľu v aktívnom procese dnes vyzývajú k prebudeniu. Dnes prežívame príjemné chvíle, pretože Mesiac je jemný na svojej ceste za dnešnou emočnou premenou. Mesiac dnes odhaľuje, že isté pravdy budú čoskoro objasnené.

Aspekty, ktoré sa dnes zdokonaľujú ponúkajú ozveny múdrosti. Nedeľa, 24. Marec 2024 nás naladí na ozveny získanej múdrosti. Nedávna minulosť, ktorá nás formovala sa dnes ozýva v mysli, aby nám povedala, že je čas ukončiť trápenia a pohnúť sa ďalej.

Bezprostredný vplyv Mesiaca a dnešného slnka dnes poskytuje cenný návod, ako nájsť pokoj pre dušu. Dnes dokonale vnímame kde sme boli, kým sme boli a čo sme sa z minulosti naučili. Proces oddelenia je dnes významný - oddeľuje našu prítomnosť od minulosti, aby vytvoril jeden celok - aktuálny prejav dnešného dňa v objatí harmónie a rovnováhy.


Dnes je mesiac takmer v Splne

Mesiac sa dnes naďalej pohybuje na oblohe ladným krokom. Dnes sa pripravuje na svoju prichádzajúcu fázu v pondelok, kedy sformuje Mesačný Spln v znamení Váhy. Dnes teda mesiac vibruje veľkou silou, očakávaním a inšpiráciou pre prichádzajúcu lunárnu fázu splnu.

Mesiac s jeho dnešnou sférou označuje odpočítavanie do momentu emocinálneho duchovného odhalenia. Dnes sme pozvaný pripraviť svoje srdce na prijatie veľkej emocionality, pretože zajtra, v Pondelok, sa Spln v znamení Váhy postará o emocionálny jas.

Naše srdce žiari radosťou a inšpiráciou. Mesiac šepká o nedávnych zmenách v emocionalite a tak sa zamýšľame nad premenami, ktoré sme prežili. V dnešnom rozvíjajúcom sa príbehu životov, ktorý sledujeme za seba samého, aj ako pozorovateľ najbližších nás kozmos vyzýva venovať pozornosť zbiehajucím sa energiám.

Dnes prebiehajú sily, ktoré formujú našu podstatu tu a teraz, no predovšetkým do blízkej budúcnosti. Dnes energia znamenia nabáda prijať súčasnosť s otvoreným srdcom. V duchu lásky sa dnes sústredíme na blízku budúcnosť, čo je vítané, aby sme prekonali obavy spojené s minulosťou.


Úcta je dnes nevyhnutná

Keď nás unášajú nebeské prúdy tejto Nedele, robme veci s úctou. Oceňme božské načasovanie dôležitých udalostí v našom živote. Aspekty astrológie nás dnes priamo navigujú k správnej ceste. Vzduch je dnes ako element v malom zastúpení, čo zasahuje celý denný horoskop i jeho vplyv na jednotlivé znamenia zverokruhu.

Dnes sa vzdiaľujeme od komunikácie, ktorá sa môže zdať problematická. Uvažujeme ako sa dnes lepšie vyjadriť a ako na nás vplývajú duchovné procesy v našom vnútri. Nedeľa nás vyzýva, aby sme sa dnes ovládali vo vyjadrovaní.

Niekedy je lepšie byť ticho a snažiť sa pochopiť svoje vnútorné energie namiesto toho, aby sme ostatných poučovali. Dnešok môže vyvolať konflikty, ak nastavíme komunikáciu nesprávnym smerom. Preto v rozhovoroch opatrne, nevzdiaľujme sa dnes slovami, namiesto toho sa približujme objatiami.

Dnes veďme svoje myslenie k vnútornej introspekcii, nie k vonkajšiemu prejavu, ktorý je blokovaný nesprávnym rozložením elementárnych energií dnešného dňa. Prijatím dnešných energií v premenlivých znameniach zverokruhu - Strelec, Blíženci, Panna a Ryby sme prizvaní k flexibilite a prispôsobivosti.


Dnes cítime príjemné prostredie

Vesmír nás dnes povzbudzuje k prijatiu zmien s otvoreným srdcom a mysľou. Aj maličké zmeny dnes vedú k lepšiemu pocitu a zbavia znamenia duchovného nepokoja. Mesiac sa už dnes pripravuje na svoju úlohu zajtrajšieho vládcu nebies v podobe Mesačného Splnu vo vzdušnom znamení Váhy. Je to príjemné, pretože už dnes je vzduch od Váhy príjemným doplnením elementárnej podstaty horoskopu.

Dnes sa naše vzťahy stávajú priamo zrkadlom nás samých. Ak milujeme, láska dnes odráža našu snahu, mier a porozumenie. V jemnom svetle žiarivého znamenia Váhy sa snažíme pochopiť dualitu v nás samých i okolo nás.

Počas dnešnej nedele sme podnietení premýšľať viac o slovách a o ich moci. Vnútorné pravidlá dnes neplatia, otvorme sebe svoju dušu, aby sme dnes počuli kto sme. Dnes sme vedený k opatrným slovám, čo je príjemné, pretože takto vypovie pravda veľa o našom vlastnom JA.


Dnes pozor na napätie v rozhovoroch

Dnes na znamenia zverokruhu pôsobí najviac Mesiac, Neptún a Mars z astrologického významu. Toto trio v nedeľu nabáda znamenia k boju proti vnútornej nerovnováhe a proti nepokoju.

Energia astrologických udalostí nedele je jasne nastavená pre podporu osobnej karmy znamení zverokruhu. Uprostred dnešných ciest Venuše sa venujeme žiarivému optimizmu. Radosť do nášho života prináša i tvorivosť a minulá snaha.

Dnes sme príjemne pripravený prijať lásku ako cenný dar ktorý rozospieva naše srdcia. Pripravme sa dnes prejavmi lásky a porozumenia vo vzťahoch na zajtrajší mesačný spln. Venujte pozornosť aj Rituálom Splnu Mesiaca. Podporou empatie v domácnosti, rodine, na pracovisku dnes dosahujeme globálnu radosť a pocit spolupatričnosti.

Dnes si spomeňme na silu lásky a rovnováhy. Pozor na jed v slovách, ktoré dnes môžu veľmi ubližovať. Majme radosť z pochopenia samých seba a vesmíru ako nášho spoločníka na ceste životom.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Nedeľa 24. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com