Streda, 13. Marec 2024: Tieto Znamenia sa Dnes MUSIA VYHÝBAŤ KLEBETÁM!

Dnes predstavuje denný horoskop energie, ktoré nabíjajú ovzdušie pozornosťou k nedostatkom iných. Dnešný deň pulzuje dynamikou, no obklopujú nás aj vibrácie, ktoré sú pripravené na akciu. Dnešok nás v mnohých oblastiach inšpiruje, ale dodáva pocitom aj kvalitu, ktorá je závistlivá.

Niektoré znamenia zverokruhu teda majú dnes nutkanie ku klebetám, ale tomuto náhivému toku energie dokážeme odolať, ak si privlastníme tie dobré energie, nie tie, ktoré nás nesprávne ovplyvňujú. Dnes si musíme uvedomiť, že veľa negatív, ktoré sa dejú nám samým sú len v našej mysli. Naše predstavy nemusia byť prepojené s tým, čo sa v budúcnosti naozaj stane.

Dokonca aj štatistiky dokazujú, že až osemdesiatpäť percent zlých scénárov, ktoré si predstavujeme sa nikdy neudejú, a zvyšné zvládneme lepšie, než si predstavujeme. Nič teda nie je také čierne, ako sa na začiatku zdá, o tom nás chce poučiť aj dnešný astrologický výraz horoskopu - dnešné udalosti na astrologickej scéne.

Presný denný horoskop je vytvorený z presných pohybov na dnešnej hviezdnej oblohe. Preto je predpoveď najpresnejšia a vieme, že dnešok by mal byť využitý predovšetkým na posunutie existujúcich projektov a myšlienok dopredu.

Nesmieme sa nechať nalákať na klebetenie, ktoré neprospieva nikomu - ani tým, ktorí klebetia, ani tým o ktorých sa klebetí. Klebety môžu predstavovať dokonca nebezpečenstvo pre tých, ktorých život negatívne ovplyvňujú. Dnes nás horoskop vyzýva, aby sme využili najmä pozitívnu energiu a dôveru v seba samého.

S odvahou, ktorú dnešok dáva znameniam by sme mali byť dnes schopný vykonať láskyplné, viditeľné akty láskavosti a dobroty, nie naopak. I keď nás dnes niektoré energie môžu lákať k ohováraniu, nechajme klebetenie na tých, ktorí si seba nedokážu dobre uvedomiť a tŕpia malým sebavedomím. Dnes musia odolať hlavne vzdušné znamenia zverokruhu - Vodnár, Váhy a znamenia Blíženci.


Dnes precíťme vlastné ja

Aby sme prekonali výzvy, ktoré dnešok vytvára, musíme si byť vedomí spojenia so svojim vnútorným ja. Intuícia je dnes príjemne položená, aby nás inšpirovala k dobrým rozhodnutiam a vyradila zlé kroky z nášho procesu rozhodovania.

Znamenia zverokruhu prežívajú dnes výzvy, najmä v otázkach o svojom sebavedomí a osobnom ohodnotení. Schopnosti, ktoré sú nám blízke sú dnes aj ocenené. Avšak, cítime sa viac pripútaní k minulosti, čo môže vyvolávať konflikty v mysli. Luna, ktorá sa dnes pohybuje znamením Býk zvyšuje našu pripútanosť aj k finančným záležitostiam a otázkam finančnej bezpečnosti.

Tieto problematiky nás môžu ovládať, ale pri predstave budúcnosti si vždy uvedomme, že výsledok môže byť a pravdepodobne i bude iný, ako si teraz prestavujeme. Nebojme sa budúcnosti, a verme vo svoje schopnosti a v silu svojho ja. A tým povzbudzujme svoje oprávnené zdravé sebavedomie a zotrvanie v cieľoch do budúcna.

Každodenne, a teda aj dnes je nevyhnutné pamätať na rovnováhu v živote, ktorá udržiava všetko tak, ako má byť. Energia, ktorá je dnes okolo, je mocná, a ako sme už spomenuli v horoskope, môže byť aj dvojsečná.

Pre prežitie príjemného dneška, Stredy, 13. Marca 2024 je dobré nachádzať vnútornú múdrosť, ktorá spočíva v porozumení a láske. Dnešný deň ponúka znameniam zverokruhu mnoho benefitov, ktoré by sme mali využiť. Sledujme signály, ktoré nám dnes posiela telo i naša myseľ a otvorme svoje vnútorné vedenie. Nasledujme intuíciu, ktorá znamenia dnes posúva k jasnosti a určitosti.


Denný horoskop na Stredu je presný, pretože je spojený s astrológiou

Dnešné významné aspekty jasne naznačujú, akým smerom sa uberá dnešný výklad horoskopu na Stredu, 13. Marec 2024. Dnes je Slnko v Rybách, kde naďalej spája naše znamenie s empatiou a intuíciou. Vnímame jemnejšie stránky života.

Mesiac, ktorý ráno prestúpi do znamenia Býk naznačuje, že tón dnešnej emocionality je v rovnováhe. Dnes máme zdravý prístup ku vzťahom, pričom nás inšpiruje skôr ukotvenie, než povrchnosť.

Merkúr a Venuša spoločne v znamení Ryby naznačujú svojský, skôr intuitívny prístup k rozhovorom a vzťahom. Naše vzťahy sú skôr inšpirované emóciami a kreativitou v spojení so súcitom a porozumením. Venuša dnes podporuje duchovnosť znamení zverokruhu.

Mars a Pluto vo vzdušnom Vodnárovi dnes kontrastujú s energiou vody, aby doplnili aj vzdušný prvok. Toto astrologické postavenie je dnes pripravené motivovať nás v hľadaní rozmanitých a inovatívnych spôsobov ako dosiahnuť to, čo je nám osudom dané. Pluto dnes pomáha v rozširovaní správnych informácií a bojuje proti tomu, čo je dnes najjedovatejšie - proti dnešným klebetám.


Prečo dnes klebetíme, a ako sa vysporiadať s negatívnym dopadom ohovárania?

Dnes klebetia hlavne tí ľudia, ktorí majú v osobnom grafe prevahu vzduchu. Je to spôsob, ako sa dnes chceme pripojiť k skupine ostatných ľudí, pretože cítime samotu, nudu.

Máme potrebu získať významnejšiu rolu pre náš život a zblížiť sa s tými, ktorí túžia po pozornosti. Preto môžeme dnes podľahnúť klebeteniu, ktoré vznikajú ako reakcia na nesprávny spôsob komunikácie so sebou samým a je to tiež výsledok nerovnováhy v sebavedomí. Ak sa však dnes staneme obeťou klebiet snažme sa vyhýbať impulzívnym a negatívnym reakciám.

Dnes je teda nevyhnutné podporovať pozitívnu komunikáciu. Predtým ako niečo šírime si overme fakty, aby sme nevedomky nešírili klamstvá. Vyhýbajme sa dnes, ale aj do budúcnosti takým skupinám ľudí, ktorí riešia nízke sebavedomie a minulé traumy tým, že rozširujú negativizmus. Aj my, ako jednotlivec máme dnes možnosť zastaviť klebety ešte predtým, ako sa zrodia.

Konflikty dnes riešme priamo, namiesto šírenia neprávd o tých, ktorí sú nám nesympatickí. Ak sa vás dnes niekto snaží vtiahnúť do klebiet buďte pevný a odmietnite účasť na týchto aktivitách. Uvedomme si dnes škodlivosť klebiet a rázne ich odmietnime, radí veštkyňa v dnešnom horoskope.


Aj zdravie je dnes podstatné, najmä to duševné

Podľa dnešného astrologického grafu vidím, že energie sú rozložené tak, že zasahujú aj zdravie znamení zverokruhu. Dnes akceptujeme rozvoj nášho života s otvoreným srdcom a mysľou. Z dnešného dňa si môžeme vziať to najlepšie.

Dnešná prítomnosť mnohých planét v znamení Ryby naznačuje, že prichádza sila a energia, no predovšetkým tá duchovná. Musíme sa uvoľniť, aby sme vypustili stres.

Dnes sme naladení na vnútorné pocity a dokážeme ich identifikovať, ak si nájdeme chvíľu pre seba samého a pouvažujeme o tom, ako svet okolo zasahuje náš terajší pocit rovnováhy. Dnes relaxujme, aspoň vo večerných hodinách. Joga, prechádzka, malá aktivita a meditácia dnes podporia našu duševnú pohodu takým spôsobom, ako je to žiadané.

S dnešným mesiacom v býkovi je zrejmé, že energia astrológie nás núti byť sústredeným na stabilitu a pohodlie. Ako nás mesiac inšpiruje, to i dnes robme, aby bolo naše vnútorné zdravie v čo najväčšej rovnováhe. Oceňujme dnes pohodu, najmä podvečer, kedy v pohodlí nájdeme aj stabilitu a rovnováhu medzi tým čo potrebujeme a cítime.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 13. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com