Nedeľa, 17. Marec 2024 - Deň, kedy Znameniam Chýba TÁTO vlastnosť!

Dnes sa denný horoskop upína hlavne k dvom zmenám, pretože Slnko sa prepojí s Neptúnom, pričom Mesiac sa presunie do svojho domov v znamení Rak. Obe udalosti sú príjemné a podporujú krásne zakončenie celého týždňa nesúceho sa v duchu podpory, malých zmien a úsmevných udalostí.

Nedeľné prepojenie Neptúnu a Slnka symbolizuje našu podstatu, silu a identitu no nahliada aj do duchovna znamení zverokruhu. Konjunkcia dnešného dňa vytvára spojenie medzi tým, čo je zrejmé oku s neviditeľným - duchovným. Nedeľa otvára znameniam zatvorené dvere, čo zaujímavých vrstiev vlastnej duše.

Dnes je dôležité rozpustiť hranice medzi realitou, a svetom za ňou. Tranzit dnešného dňa pozýva k spojeniu s intuíciou, aby sme boli schopný vypočuť tichý šepot vlastného vnútorného hlasu. Dnes môžeme odhaliť viac o sebe aj o vlastnom osude, ak nasledujeme volanie srdca a duše.

Dnešné spojenie s univerzálnym vedomím rozpúšťa ego, ktoré nás ťahá dozadu a umožňuje znameniam zlúčenie s celkom. V tomto dni môžeme zažiť pocit jednoty s milovanými, ale aj so všetkým, čo znamenia obklopuje. Cítime hlboké spojenie s prírodou, milovanými, s ľudstvom - teda so všetkým čo vnímame okom, aj srdcom.

Skúsenosť dnešnej nedele inšpiruje znamenia zverokruhu k vytváraniu hlbších a pravdivých spojení s ostatnými. Posilňujeme empatiu a súcit, čím dosahujeme vypustenie nášho lepšieho ja.


Dnes nás očistí i písanie denníka

Doprajme si týždennú nedeľnú očistu tým, že sa vyrozprávame. Môžeme komunikovať aj keď sme sami. Možno je to i lepšia duchovná cesta, pretože sebe priznáme z našej duše viac, než povieme iným. Vyrozprávajme sa dnes na papier, v počítači. Napíšme si svoje dojmy a pocity z celého týždňa a dajme na papier to, čo sme prežili.

Poučenie prichádza vtedy, ak si spomenieme na prekážky, aj na radosti. Naučíme sa, z čoho sa skutočne tešíme. Vďaka denníku spoznáme lepšie seba samého, naše reakcie a možno inokedy zareagujeme inak, lepšie. Ak vás nebaví písanie, môžete sa dnes vyjadriť cez iné umelecké prejavy.

Vašu dušu odomkne kreativita k nápadom a víziam smerujúcim k zaujímavejšej budúcnosti. Nezostávajte dnes uzamknutý vo svojej krabici každodenného života, urobte niečo, čím si túto Nedeľu zapamätáte ako príjemnú a inšpiratívnu.

Vyjadrime dnes to, čo prežívame, čo cítime na našej životnej ceste každým dňom. Dnešná dvojsečná kvalita ilúzií a zemskej stability predpovedá, že môžeme byť vystavený nebezpečenstvu v podobe sebaklamu.

Dôležité je pre Nedeľu hľadanie rovnováhy medzi realitou a snívaním, ktorú môžeme podporiť práve denníkom - píšeme v ňom svoje spomienky, ktoré kontrastujú s pocitmi, ale uvedomujeme si aj stálosť a prítomný okamih. Udržiavanie zdravého myslenia je dnes dôležité pre správne naladenie sa na osobné duchovné vedenie.


Dnes nami pretekajú veľké emocionálne prúdy

Naďalej, ako aj po minulé dni, i dnes je voda v prevahe astrologickej energie, ktorá súvisí s vnútornými pocitmi. To, či chceme vstať z postele a máme motiváciu pre život súvisí aj s tým, ako sa astrologické elementy prejavujú u znamení.

Dnes nám chýba jedna podstatná vlastnosť, je ňou vášeň, ktorej je nedostatok, pretože prejav ohnivého prvku je dnes mimoriadne slabý, je v úzadí. Energetické víbrácie dnes ovplyvňujú náš vnútorný aj vonkajší svet.

Dnešné rozloženie elementov predstavuje pomer, ktorý vykazuje výraznejšiu prevahu vody, než po minulé dni. To môže znamenať, že naše vnímanie a interakcie so svetom sú viac ovplyvnené emocionalitou a citlivosťou.


Intuícia je dnes v popredí

Nedeľa, 17. Marec 2024 je naplnená obzvlášť silnou emocionálnou hĺbkou a intuíciou. Dnes sme spojený s našimi citmi a s intuitívnym vnímaním. Máme schopnosť rozpustiť hranice medzi nami a ostatnými, lebo vidíme v celom dni niečo viac, než sme my sami.

Nedeľa je časom, kedy sa náš povrch vynorí aby znameniam poskytol príležitosť na liečenie a hlbšie pochopenie vnútorných pocitov. Nedeľa je skvelým dňom na mentálnu aktivitu a stimuláciu.

Dnes sa stretnime s priateľmi, rodinou, s najbližšími, ktorých milujeme. Zdieľajme svoje zážitky, pocity, radosti aj starosti. Vzájomná výmena emócií nás dnes vedie k osobnému rastu aj k podpore vzťahov kolektívu.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Nedeľa 17. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com