Dnešok Vyvolá Zásadné Udalosti: Dnes Nastáva SPLN V ZNAMENÍ PANNA

V sérií žiariacich objektov na nebi dnes dominuje SPLN MESIACA v znamení Panna podporujúci priaznivý denný horoskop. Dnešná astrologická udalosť sa nad nami rozžiari, aby nám ukázala svoju silu a energiu. Vidíme, ako je noc jasnejšia a jej svetlo odhaľuje i tie veci, ktoré sú inokedy ukryté v prítmí noci.

Jemná dynamika, ktorá sa začína dnes, v Sobotu 24. Februára 2024 na poludnie sa pohráva s energiou planéty rovnako, ako aj s našou vnútornou a vonkajšou kvalitou. Guľatá Luna je dnes symbolom spravodlivosti a duchovnej očisty. Dnes preciťujeme duchovnú podstatu svojho ja významne, čo nám pomáha zistiť viac o sebe i o druhých ľuďoch, ktorí tvoria súčasť našich životov.

Februárový Spln sa dnes ukazuje v znamení Panna, čo dáva dnešnej sobote náboj pozornosti k detailu a vnímania podstaty svojho ja. Mesiac sa na nás díva z nebies s nebeskou čistotou, a tak nastáva v Sobotu čas, kedy musíme vyhodiť všetko bez prísľubu krásy, alebo úžitku. Inými slovami, každý Spln mesiaca ponúka priestor pre OČISTU - či už duchovnú, alebo priestorovú.

Ale povedzme si pravdu, čistota v našej mysli a duši súvisí aj s tým, ako usporiadaný máme svoj domov. Ideálne by bolo, ak by sme si dnes našli čas na prečistenie priestoru v ktorom žijeme. Považujme to za taký RITUÁL prepojený s našim životom, ktorý je podstatný najmä v čase Splnu Luny. Horoskop dnes radí všetkým znameniam trocha aktivity.


Rituál očisty počas Sobotného Splnu má svoj význam

V súvislosti so splnom sa dnes spomínajú rituály duchovnej očisty. Tie sú však spojené úzko aj s tým, v akom stave je priestor v ktorom sa nachádzame. Vyhodenie starých vecí a upratanie priestoru je počas Splnu Mesiaca spojené s uvoľnením energie a s oslobodením od minulosti i zlých vibrácií.

Prečistením priestoru sa zbavujeme nepotrebných vecí, aby sme do priestoru vpustili NOVÉ príležitosti a ENERGIE. Odstranením neporiadku sa dnes lepšie sústredíme na to, čo je dôležité. V duchovnom kontexte je tento proces metaforou pre zjednodušenie našich myšlienok a ich prečistenie.

Lipnutie na starých veciach je často aj prejavom neochoty opustiť minulosť. Vyhodením toho, čo je spojené s minulou negativitou dávame dnes vesmíru najavo, že sme pripravený oslobodiť sa od minulých pochybení, spomienok a vzorcov správania. Usporiadanie miestností má význam aj v čínskej praktike Feng Shui.

Čísté prostredie podporuje LEPŠÍ TOK priaznivej energie Chi, čím je domácnosť vyváženejšia a harmonickejšia. Čistý a upravený priestor má teda veľký význam pre energiu, a tento fakt pripomína denný horoskop práve dnes, v čase významného Splnu.

Odstránenie vecí, ktoré už naďalej nepodporujú harmonickú rovnováhu v domove je dnes nevyhnutné. Aj takto môže vyzerať náš dnešný rituál, pre dosiahnutie väčšej životnej spokojnosti a šťastia, vďaka tomu, že sme prepojení so silou Mesačného Splnu.


Dnes skúmame aspekty nášho bytia

Kým sa Mesiac rozvíja v Panne, preskúmame zmysel nášho bytia. Kozmické energie prúdiace dnes k našej planéte vyvolávajú zázračné premeny nášho myslenia počas jednej noci. Skutočné hodnoty dnes spočívajú v MALÝCH, ale v ODHODLANÝCH krokoch smerom k zlepšeniu svojich vzťahov napojených na budúcnosť.

Dnes nám intuícia dáva šancu napojiť sa na cestu, ktorá je nám osudná, aby sme dosiahli pocit hlbokej vnútornej spokojnosti. Niektoré znamenia zverokruhu dnes hľadajú, čo je prospešné, alebo nevyhnutné k sebazdokonaleniu. Je to efekt znamenia Panny, ktorá je dnes v centre pozornosti astrológie a horoskopu.

Svet okolo nás vytvára účinnejší spôsob ako získať túžené odpovede. Dnes nás naďalej zasahuje nielen Luna, ale ja Slnko s Merkúrom v znamení Ryby, kde sa naďalej realizujú skrz vyvolanie duchovnejších pocitov voči iným aj sebe samému. Prementlivé zmeské znamenie Panna sa však dnes najviac pýta k slovu a dnes je spájané s našou emocionálnou pohodou.


Medzi Mysľou, Telom a Dušou dnes môže dôjsť k uzmiereniu

RITUÁLY Bielej Mágie počas Mesačného Splnu môžu znamenia zverokruhu podporiť v rôznych oblastiach života. Pre niektorých z nás bude spln podporou lásky, pre iných zdravia. Viac o tom sa dočítate nižšie, kde je vysvetlený hlavný efekt dnešného splnu mesiaca na jednotlivé znamenia. A práve v tejto oblasti života sa dnes môžeme posunúť vpred, a to aj skrz rituál bielej mágie.

Vďaka napojeniu Merkúru a Slnka na dnešný deň a s vyjadrením Mesiaca sa snes dostávame do symbiózy s mysľou, dušou a telom. Meditácia je dnes veľmi dôležitá pre každého z nás.

Pred spaním si nájdime čas, aby sme zmierili svoje pocity s tým, čo dnes prežívame a čo očakávame do budúcnosti. Dnešná sobota je dôležitá, pretože nedeľa bude náročnejšia. Preto je nevyhnutné odpočívať a vnoriť sa do osobných emócií. Skúmajme seba samého ako najdôležitejší bod dnešného duchovného prebudenia.


Denný Horoskop na dnes prezrádza viac o osude znamení zverokruhu

Aby sme porozumeli tomu, na ktorú oblasť života sa dnešný mesiac u nášho znamenia najviac sústredí, pozrime sa na to, ako Spln v Panne zasiahne jednotlivcov. Znamenia zverokruhu totiž cítia spln rôzne, záleží na tom, v akom sektore sa jeho vibrácia odzrkadľuje.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com