Dnes, Sobota 16. Marec 2024 má Obrovský LIEČIVÝ Potenciál

Denný Horoskop vidí zoskúpenie dnešných, Sobotných energií ako čas, kedy môžeme spomaliť. Srdce Marca nás učí, ako prijať svoju podstatu, prečistiť energie tak, aby nám ponúkli iba benefity pre budúcnosť. Tento fakt má veľmi silný liečivý potenciál pre dušu, aj fyzické telo. Dnes sa veľa zrkadlí v našich emóciách a tak dochádza po našom prijatí emócií k obnove a prečisteniu duše.

Pomaličky si dnes prečítajme, čo nás baví, vnímajme, čo nám vytvára úsmev a robí radosť. Keď sa Sobota začína, naše energie sa zoskupujú, aby nás naučila, ako pristupovať k sebe. S láskou a pozornosťou sa dnes nevenujme iba iným, ale vnímajme aj svoje vnútor. Energia okolo je objatá vodným elementom, čo dnes zameriava pozornosť znamení zverokruhu na emocionalitu, citlivosť a potrebu po bezpečí v tomto okruhu nášho života.

Dnes je dôležitá nielen láska k partnerovi, ale i tá k sebe samému, k priateľom, rodine, k celému svetu, všetkému živému i k veciam, ktoré majú sentimentálnu hodnotu. Precíťme pri každom dnešnom kroku lásku, ktorá sa vynára zo zeme, a prepája spoločné životy znamení k jednej jasnej podstate - k láske k celému svetu, no najmä k sebe samému.

Sebeckosť je dnes častá téma, a vplyvom sociálnych sietí vidíme sebalásku všade okolo. My ale nehovoríme o láske povrchnej, ale tej, ktorá vyviera z vnútra nás všetkých. Z nášho najhlbšieho pocitu lásky, ktorá je najsilnejšou energiou vesmíru.

Dnes - Sobota - toto je deň lásky, porozumenia, tolerancie a porozumenia tomu, ako sa naše činy zrkadlia v prítomnom okamihu, v pocitoch, v osobnej energii a pochopíme i to, ako sa aktuálne činy vyobrazia v budúcnosti.


Prečo je dnes nutné učiť sa duchovným hodnotám?

Keď sa rany hoja skrz lásku, i tie ostávajú krásne. Ak sú hojené pomstou a jedom, zostávajú nehojené a bolesť pretrváva. Dnes sme napojený na prvok vody, ktorý ponúka Sobote presilu pre emocionalitu a porozumenie.

Príjemná rovnováha medzi ohňom, zemou a vzduchom je dnes stabilnou silou, ktorá nám pomáha konať s odhodlaním a zobudiť sa s potrebnou energiou.

Dnešná sobota je ideálny deň na projekty, ktoré sme dlho odkladali a podporujú rodinné vzťahy. Projekt s rodinou - nech zahŕňa akékoľvek príjemné aktivity, je dnes vítaný. Dnes je intuícia znamení silná a praktickosť, ktorý poskytuje zem umožňuje realizovať domáce projekty. S podporou vzduchu dnes cítime stimuláciu aj v komunikácii, čim posilňujeme rozpuk krásnych medziľudských vzťahov.

Emocionalita sa pretláča aj do komunikácie. Preto pozor - presne prílišná emocionalita môže dnes v rozhovoroch vyvolať napätie, ak sa rozhodneme, alebo nás okolnosti donútia riešiť problémy, namiesto užívania si dnešných radostí.

Intuítívne porozumenie svetu a potrebám, ktoré dnes, v Sobotu prináša voda je silná. Pozornosť dnes venujme i svojim snom, pretože s Mesiacom v Blížencoch nám sny chcú vyrozprávať veľa, pričom emocionalita dnešnej vody ukazuje hlavne na medziľudské vzťahy.


Sobota má silný liečivý potenciál

Vplyv na fyzické aj duševné zdravie je dnes cítiť u každého z nás. Prítomnosť vodnej energie, ktorá je dnes obzvlášť silná ponúka podporu v duchu liečivých kvalít. Dnes sa môžeme ponoriť do benefitov, ktoré ponúka príroda vyzývajúca nás k aktivite. Príroda má dnes veľmi silné liečivé kvality a tak nás láka do svojho objatia.

Príroda dnes poskytuje svoju náruč spojením znamení s čistotou, obnovou a emocionálnou liečbou. Dnešná sobota má schopnosť vyčistiť našu dušu a osobnému prostrediu priniesť vnútornú harmonizáciu. Voda má dnes veľkú silu nielen v duchovnom význame. Prechádzky popri rieke, jazere, a krátka návšteva miest, kde sa nachádza voda nás dnes udržiava v zdravej rovnováhe a v pocite pokoja.

Dnes je podstatná hydratácia, ktorá je naďalej s prevahou vodnej kvality, podstatná pre fyzické zdravie. Voda je základ - a dnes to platí dvojnásobne. Dnes telo detoxikuje, podporuje funkciu fyzických procesov i metabolizmu. Daruje znameniam energiu. Dnes nezabúdajme hydratovať telo vodou tak, ako hydratujeme myseľ láskou.

Dnešnými vítanými aktivitami je plávanie, kúpele, prechádzky pri rieke, jazere, počúvanie kvapiek dažďa, vnímanie vodnej energie. Spojenie s vodou dnes uvoľňuje telo, pomáha napojiť sa na emocionálnu stabilitu.

Pre zdravie je dnešná Sobota ako stvorená pre súlad s prírodou. Využime dnes jej liečivé kvality a nechajme pracovať energiu dneška v náš prospech.


Láska dnes preniká hlboko do našej existencie

Emocionalita dnes formuje podstatu nášho bytia. Láska, ako silná energia preniká do existencie znamení zverokruhu pretože je symbolom premeny a uzdravenia. Emocionalita zrkadlí najhlbšie emócie a odráža dnes naše skutočné JA. Ponúka nám možnosť sebapoznania a duchovného rastu ako celku - ako komunity s tými, ktorých milujeme.

Ak sa dnes neprepojíme s vodou skrz jej dotyk, pohľad, energiu, môžeme prežívať nerovnováhu elementu. Ak ju nevyrovnáme cítime intenzívnu ciltivosť na rozhovory a pocity. Toto obdobie teda môže vyvolať hádky, alebo náhle a intenzívne zmeny nálad. Dnešná sobota nás učí plynúť s emóciami v jednom prúde, nie plávať proti nemu. Sobota nás učí prijať premenlivú povahu života, ale aj to, ako bojovať proti nestabilite.

Dnes je dominantný životodarný element. Zvyšuje našu intuíciu a empatiu, čo je dnes benefitom pre viaceré znamenia. Keďže intuícia je silná vieme sa viac spojiť s univerzálnou energiou sveta. Dokonale chápeme skryté správy a znamenia dané osudom. Sobota, 16. Marec 2024 je dňom, kedy sú duchovné praktiky dôležité pre nájdenie vnútorného pokoja.


Dnes akceptujeme premenlivosť života

Keď sa dnes správne napojíme na vesmírne duchvné plány dokážeme akceptovať to, aký je život rýchly a ako sa mení. Premeny s ktorými pracujeme nás učia zapojiť sa do prebiehajúcich udalostí, nie bojovať proti svetu. V sobotu sa odzrkadlí na živote znamení zverokruhu to, čo je podstatou jednotlivca. A tak nás môže dnešok naviesť k hlbšiemu porozumeniu sveta.

Dnes nás životné lekcie učia, ako nám vlastné rozhodnutia ovplyvňujú život. Či už sa nachádzame v období prebytku alebo nedostatku vody vzhľadom osobnému grafu vieme, že dnes máme schopnosť cítiť súcit s celým životným cyklom.

Ak chcete poznať svoj osobný elementárny graf - napríklad to, ktorého elementu máte vy osobne nedostatok alebo prebytok, spojte sa s nami cez facebook Horoskop a Tarot v komentároch.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Sobota 16. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com