DENNÝ HOROSKOP: Už od 7 Ráno je Dnešok iný - VÝNIMOČNÝ

Vo štvrtok, 22. Februára 2024, dochádza k jednému z najzaujímavejších spojení v astrológií. Horoskop dnes pracuje s dvoma mocnými objektami, ktoré sa prepájajú, aby podporili viacerých z nás príjemným rozvojom dnešnej energie.

Dnešok bude podporený kozmickými silami a tak nás čaká deň, ktorý by mal byť už od úvodu príjemný. Aspekt spojenia medzi mocnými vládcami znamenia Býk, Váhy, Baran a Škorpión začíná 22. Februára hneď ráno, o 07:14. Už od tohto okamihu teda cítime nárast príjemnej, rovnovážnej a pozitívnej energie.

Niet sa čo diviť, pretože spojenie Venuše a Marsu v úžasnú konjunkciu je veľmi podporným prepojením v astrológii. Horoskop vraví, že Venuša s Marsom dnes symbolizujú zjednotenie mužského a ženského princípu. Ženská planéta Venuša a Mužská planéta Mars spolu vytvárajú silnú dynamiku, ktorá pôsobí na celý zverokruh rovnovážnou silou.

Energia dnešného dňa podporí tvorivosť každého jednotlivého znamenia zverokruhu. Horoskop potvrdzuje aj nárast motivácie a tak sa zaoberáme našími snami a cieľmi. Kým je Venuša v konjunkcii Marsu vo vzduchu je láska. Láska, ktorá je vášnivá, odhodlaná a plná emócií.


Energia ktorá prúdi dnes podporuje Lásku aj Motiváciu

Tok dnešnej energie je naozaj iný, výnimočný. Povzbudzuje nás v správnych rozhodnutiach. Dnes sa hneď ráno cítime inak, pretože tok energie je lepší, kreatívnejší a podporujúci.

Astrológia sa skrz horoskop dnes pozerá hlavne na pohyb Venuše a Marsu, no nesmieme zabúdať ani na Slnko, ktoré sa už príjemne usídľuje v znamení Ryby a otvára našu intuitívnu stránku osobnosti. Naše dnešné poslanie nás inšpiruje.

To, čo dnes máme urobiť nás nedesí, alebo nás to skľučuje menej, pretože vieme, že aj takýto je život - musíme čeliť aj nepríjemnostiam, aby tie potom vystriedali priaznivejšie dni. Povedzme si však pravdu. To, ako sa cítime je často podmienené aj našim osobným nastavením mysle. A dnes je konjunkcia nachystaná pre pozmenenie nášho myslenia.

Od Venuše k nám prúdi porozumenie, od Marsu sa rozvíja povzbudenie a vášeň. Tolerancia sa valí vesmírom, aby podporila medziľudské vzťahy. Okolo nás sa mnoho mení. Je to rýchle a náhle. Dnes budeme mať priestor na prejavenie tolerancie a tak sa nebojme prejaviť lásku - energiu, ktorá nepozná rozdiely, zlobu ani závisť.


Venuša a Mars majú dnes veľkú symboliku

Venuša je známa ako palnéta lásky. Jej sila je smerovaná predovšetkým na znamenia, ktorým vládne - Býk a Váhy. Je to mocný objekt podporujúci ženské vyjadrenie, ženskú energiu. Mars je naopak symbolom mužskej energie.

Ženské a mužské znamenia sú v astrológií podelené na polovicu. Existuje 6 ženských a 6 mužských znamení. Už samotné rozdelenie naznačuje, že dnešná konjunkcia zasiahne CELÝ zverokruh.

Všetci cítime dnešný prejav Venuše a Marsu, ako ruka v ruke kráčajú k našej planéte, aby nám ich vibračná moc ukázala, že tolerancia a láska nemusia byť iba prázdnymi slovami motivačných rečníkov.


Dajme si dnes záväzok - urobme dobrý skutok a podeľme sa oň

Niektorí z nás robia dobré skutky pravidelne, nezištne. Avšak, ak o tom čo robíme nehovoríme, nemôžeme tak ani inšpirovať ostatných. Naše činy dobra a lásky sú často odkazom pre iných, že svet môže byť krajším miestom.

Dnes urobme niečo pre iných - pre ľudí, deti, zvieratká, pre planétu. Podeľme sa s ostatnými, ako sme dnes priložili ruku k tomu, aby bol svet pre našich potomkov krajším a prívetivejším miestom. Tvorme dnes okolo nás prostredie, kde sa nebudeme hanbiť za naše činy pred budúcimi generáciami. Komu dnes pomôžeme?

Podeľte sa s nami o vaše láskyplné činy cez Facebook Horoskop a Tarot. Tešíme sa na vaše krásne činy lásky, porozumenia a pomoci. Nezabúdajme však, že každý deň núka priestor pre rozvoj dobra a lásky. Nielen dnešok je mocný kvôli spojeniu Venuše a Marsu. Je to však deň, keď sú činy ľahšie naplniteľné.


Ak do činov pridáme srdce všetko pôjde tak, ako si to praje osud

Keď sa dnes dve planéty rozhodli napojiť na kvalitu toho druhého, vytvárajú už od rána silný a dynamický náboj. Z pohľadu astrológie sme dnes pripravení na výnimočné príležitosti pre prejavenie svojho dobrého srdca a duše, ktorá je pre nás špecifická.

Dnešný prejav prináša vášeň do romantických vzťahov. Prehĺbuje existujúcu lásku. Dnešok podporuje tvorivosť a našu umeleckú dušu. U znamení zverokruhu sa dnešný deň ukazuje ako čas veľkej motivácie.

Sme priamočiarí a presadzujeme správne to, o čom sme presvedčení. Pamätajme si, že dnes pôjde všetko ľahšie, ak do všetkého čo robíme pridáme kus lásky a dobrosrdečnosti.


Ako ma dnešný deň ovplyvní podľa znamenia zverokruhu?

Horoskop sa teraz pozrie bližšie na každé znamenie. Jednotivé znamenia dnes budú rôzne zasiahnuté aktuálnou rovnovážnou žensko-mužskou energiou. Ako sa teda bude cítiť vaše znamenie zverokruhu? Ak chcete vedieť viac o vašom dnešnom dni, kliknite na znamenie ktoré vás zaujíma a čítajte pravdivý Horoskop na dnes:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň štvrtok, 22. Február 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com