Bod ŠŤASTIA je dnes v znamení BÝK: Takto DNES dosiahneme ŠŤASTIE!

Dnešný Horoskop predpovedá, že najsilnejší výraz majú počas dnešného Utorka -- 28. Mája, jednoznačne 3 znamenia - Býk, Blíženci a Vodnár. Každé znamenie zverokruhu je zasiahnuté vplyvom týchto troch vládcov dnešného dňa.

Vodnár je dnes napojený na silu mesiaca. Blíženci sú spojené s vládcom zverokruhu - Slnkom a preto netreba dnes zabúdať na Blížencov okolo nás. Viete, kedy oslavujú svoje narodeniny? Je ich sezóna, teda to bude niekedy v týchto dňoch.

Býk je dnes spojený s významným bodom astrológie. Na základe dnešnej pozície Mesiaca a Slnka je jasne vypočítané, kde dnes nájdeme svoje šťastie a v čom sme dnes inšpirovaní. Býk je dnes spojený s bodom šťastia (Fortune), ktorý má v astrológii svojský, ale neprehliadnuteľný význam.


Ako nás ovplyvní Fortune - bod šťastia dnes v Býkovi?

Keď je bod šťastia a rovnováhy v znamení Býk predpovedá, že šťastie nájdeme vo veciach a pocitoch, ktorých vládcom je práve druhé znamenie zverokruhu v poradí - znamenie Býk. V týchto veciach, pocitoch a emóciách, ktoré sú napojené na Býka dnes nájdeme pokoj a úspech, i hľadané šťastie bežného dňa. Ako teda najlepšie skombinovať svoje vnútorné (od Mesiaca) a vonkajšie (od Slnka) energie?

Aby boli dnes znamenia zverokruhu šťastné, potrebujú vnímať energiu Býka, v ktorom sa dnes nachádza bod osudového šťastia. Pocit naplnenia dnes hľadajme v stabilite. Šťastie a úspech dnes prídu prostredníctvom pevných pocitov, stability, cez potešenie zmyslov, trpezlivosť a vernosť. Cez energie spojené so znamením Býk.

Rovnováha je tým, čo dnes potrebujeme. Pracujme dnes rozumne s časom a vyvážme pracovné povinnosti osobnými. Dnes nech nás riadi aj zmyslové potešenie skrz chute, vône, dotyky a pohľad, radí dnešný horoskop na Utorok, 28. Mája 2024.


Šťastie je dnes priamo určené osudom

Každý deň sa bod šťastia spája s iným znamením. Dnes pripadá na znamenie Býk a tak spočíva pocit šťastia, úspechu a naplnenia hlavne v stabilite, zmyslovom potešení, v trpezlivosti a vytrvalosti.

Dnes sa znamenia zverokruhu cítia príjemne, ak nachádzajú potešenie v kráse sveta, či už prostredníctvom jedla, hudby, umenia, alebo skrz prírodu. Pocit naplnenia je dnes napojený na estetické pôžitky a preto sa, ako znamenia zverokruhu, dívajme na farebnosť sveta okolo nás.

Vernosť tomu, čo je pre nás esenciou života je tiež spojená s Býkom. Toto znamenie je známe spoľahlivosťou a vernosťou a keď sa práve v ňom nachádza bod osudu, podporuje astrológia kroky vernosti. Dnes by nám málo záležať predovšetkým na pevných a spoľahlivých vzťahoch. Týka sa to znamení zverokruhu v dlhodobom vzťahu, ale aj slobodných jednotlivcov.

Pozícia osudového bodu dnes podporuje praktický prístup k životu s nádychom realistických očakávaní. Pôžitky, ktoré dnes prežijeme si musíme naplno užívať. Život v prítomnom okamihu s iskrou zemského živlu je dnes dôležitý pre pocit šťastia u všetkých znamení zverokruhu. Horoskop dnes radí užívať si krásy sveta.


Takže, aký deň nás čaká v Utorok, 28. Mája podľa horoskopu?

Pri moci sú dnes tri znamenia. Cítime, že elementárna energia týchto troch znamení sa prepája aj s našimi životmi, i keď sme narodení napríklad ako Baran, Rak, Lev, Panna, Váhy, Strelec, Škorpión, Kozorožec, alebo Ryby. Býk,

Vodnár a Blíženci dnešku proste prepožičiavaju svoju silu, energiu, svoje pravé pozitívne vlastnosti aj svoje negatívnejšie črty. Všetko, s čím sa spája zemský Býk, vzdušný Vodnár a Blíženci je nám dnes blízke.

Z tohto krátkeho prehľadu horoskopu na dnes je zrejmé, že kľúčom k príjemnému utorku bude hlavne komunikácia a príjemné rozhovory. Dôležité je tiež užívať si dnes všetky potešenia a krásy, ktoré život sám ponúka. Týka sa to rodinného života, ale aj života na pracovisku kde chápeme, že správne nastavenou komunikáciou dokážeme viac, než zvyšovaním hlasu, alebo aroganciou.

Dnešný deň je jednoznačne priamo naladený na komunikačnú energiu vzdušných znamení zverokruhu Vodnár a Blíženci. Práve znamenie Blíženci je dnes nositeľom príjemnej atmosféry, spoločenských záujmov a komunikácie. Dnešok je tiež spojený s osudom, kedy stojí bod šťastia na pôžitkoch, vernosti, rovnováhe a stabilite.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Utorok 28. Máj 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:

```

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com