Baranové SLOVO na Štvrtok je ZAČIATOK, Panny - RAFLEXIA, Rakové OPATERA

Dnes sa denný horoskop díva na pocity, ktoré spájajú túžbu po napredovaní s nedokončenými snami. Dnešok je čas, kedy si môžeme dovoliť snívať a objavovať skryté kúty svojej duše. Dnes sa nechajme unášať prúdom fantázie, pretože niekedy je lepšie snívať. Kým nám Slnko hovorí viac o našom duchovnu prichádza priestor pre objavenie kľúčových slov prepojených so znameniami zverokruhu.

Dnešný Mesiac a jupiter v stabilnom a pevnom znamení Býk veštia, aby sme sa držali blízko zeme a objímali prírodu. Aby sme dnes porozumeli tomu, ako nás život inšpiruje, musíme sa spojiť so silou a podporou prírody. Hľadajme dnes radosť v jednoduchých radostiach života, ako je dobré jedlo, silné objatie, pevné priateľstvá…

Dnešný deň je čas, kedy je potrebné pamätať si, že krása života je ukrytá vo veciach, ktoré často považujeme za samozrejmosť. Veci, ktoré súvisia s našim životom sú tie, ktoré nám dal osud. Sú tu na to, aby sme prežívali radosť a aby nás inšpirovali. Často si práve najdôležitejšie radosti bytia zamieňame s rutinou, či samozrejmosťou.

Dnes je Merkúr naďalej v znamení Baran. Vďaka sile tohto spojenia cítime nával energie a odhodlania. Chceme fungovať v štýle - čo na srdci, to na jazyku.

Bez obáv dnes môžeme komunikovať smerom k milovaným, ale na pracovisku je nutné byť opatrnejší. Dnes máme priestor použiť svoje myšlienky ako kľúče, ktoré nám otvoria dvere k novým začiatkom. Dynamika v komunikácií je vítaná, ale pozor na slušnosť. Vyhýbajme sa impulzívnosti a nerudnosti.


Dnešná astrologická výzva je ukrytá vo Venuši

Venuša uložená v znamení Ryby dnes predstavuje jednu z najromantickejších pozícií. Nenachádza sa tam nielen dnes, ale v kombinácií s ostatnými astrologickými udalosťami je jednou z najintuitívnejších polôh v astrológii. Ryby sú znamením citlivosti, s charakterom duchovna a snov.

Dnes teda prichádza čas, kedy máme jedinečnú schopnosť prejavovať krásu a lásku na jemnej a zároveň intuitívnej úrovni, čo krásne kontrastuje s dynamikou Merkúru v Baranovi. Vďaka prepojeniu Venuše a Merkúru môžeme nájsť jemnosť v rozhovoroch, ktorá je mimoriadne vítaná.

Empatia, ktorá je prirodzene prepojená s dnešnou pozíciou Venuše, podporuje našu prirodzenú schopnosť zdravého toku emócií. Cítime svoje túžby a potreby, pričom ich dokážeme spojiť so súcitom. Tieto silné podporné vibrácie Venuše sú prínosné pre tých z nás, ktorí potrebujú upokojiť narušené rodinné vzťahy, čo sa dnes darí predovšetkým Rybám, znameniu Blíženci a Panna.

Panna a Rak sú dnes znameniami napojenými na romantiku. Poloha Venuše v Rybách zvyšuje romantickú povahu prostredia. Navedie nás však aj k idealizácii partnerov.

Výzva dnešku spočíva predovšetkým v pozornosti slobodného Raka, ktorý by dnes mal byť v strehu, pred nesprávnym pochopením pocitov ostatných. Rak si dnes môže zamieňať kamarátstvo so záujmom, čím môžu vznikať nedorozumenia. Ak vás dnes čaká rande, snažte sa vnímať skôr fakty, než pocity.


Dnes nám kreativita pomáha v radosti zo života

Počas dnešného štvrtka, 14. Marca 2024 máme možnosť použiť kreativitu na to, aby sme prenikli do krásy dnešných dní. Hlboko a na emocionálnej úrovni sa vieme spojiť s tým, čo nás baví, aby sme našli motiváciu tešiť sa, usmievať a radovať. Intuícia od Slnka v Rybách a od dnešnej Venuše podporuje vnútorné vnímanie nás samých, čím intuitívnejšie chápeme medziľudské vzťahy.

Umelecké vyjadrenie dnes pomáha v pohode a v spojení so zemou. Dnes sme ochotnejší spojiť sa s ostatnými, aby sme dosiahli blaho celku. Dnes prejavujme ochotu počúvať a nechoďme slepo za niečim len preto, že sme na to zvyknutý. Zvyk je železná košeľa a vybočenie od zvyku nám dá možnosť nájsť nové cesty a odbočky, vedúce k lepšej budúcnosti.

Dnešný sklon idealizovať si partnerov a vzťahy sa netýka iba znamenia Rak. Aj ostatné znamenia môže dnes viesť k nereálnym očakávaniam od vzťahu, čo môže zapríčiniť nedorozumenia a následné sklamania. Záver pracovného týždňa je spojený s kvalitou, ktorá hovorí o udržiavaní zdravých hraníc.

Dnes je Venuša v Rybách únikovou cestou pred realitou, prostredníctvom fantázie, umenia a dokonca aj kvôli nezdravej závislosti od toho druhého. Aj takéto negatívne efekty sa dnes môžu zjaviť a preto na neupozorňuje denný horoskop na štvrtok, 14. Marec 2024.

Horoskop vraví, že dnes je kľúčom ku šťastiu udržiavanie sebauvedomenia a učiť sa, ako správne komunikovať vlastné potreby tak, aby zostala správna harmónia medzi tým čo prijímame a dávame.


Ako sa dnešné kľúčové slová dotýkajú znamení zverokruhu?

Každému znameniu dnes patrí vlastné kľúčové slovo plné dôležitého významu pre dnešný deň. S nasledovaním toho, čo dnes astrológia špeká nášmu znameniu sme bližšie k porozumeniu osudu i toho, aký vplyv majú dnešné energie na náš status šťastia a spokojnosti.

Baran s pomocou Merkúru je dnes zoči voči štartu v rozhovoroch, ktoré sú podstatné. Ste odvážnejší v komunikácií a teda aj v nových nápadoch. Dnešná prítomnosť Luny v znamení Býk naznačuje, že znamenie Býk čaká rast a teda aj zaujímavé príležitosti na podporu duchovna i financií. Blíženci sú dnes prispôsobivý a môžu nájsť nové spôsoby ako využiť svoju energiu.

Raková opatera dnes odzrkadľuje potrebu nájsť emocionálnu bezpečnosť nielen pre seba, ale i pre milovaných. Lev sa stretáva s inšpiráciou, ako hľadať zdroj radosti pre seba i milovaných v čase rýchlejších zmien okolo. Panna sa zameriava na detaily a dnes je Panna aktivovaná k úprave plánov. Váhy harmonizujú svoje okolie, pretože vnášajú rovnováhu do životnej dynamiky iných.

Škorpión prehĺbuje svoje duchovné ja. Strelec dnes hľadá spôsob ako zvládnuť povinností tak, aby mu ostala aj energia pre domácnosť. Kozorožec posilňuje osobnú štruktúru. Vodnárová inovatívna myseľ je podporená Marsom a Plutom, ktoré dnes naznačujú silný impulz pre sociálne zmeny. Ryby s podporou viacerých planét cítia silnú túžbu po spojení so životným zmyslom a osudom.

Dnes je dobré, ak komunikujeme svoje potreby a hranice jasne i efektívne. Je podstatné nájsť zdravý spôsob, ako sa vyrovanť s každodennou realitou bez toho, aby sme sa utápali v ilúziách a unikali do snov pred ťažkosťami. Je nevyhnutné poznať svoju silu a naučiť sa užívať si dar každodenného života múdro a udržateľne.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Štvrtok 14. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com